Комбиниране на вътрешната същност и външното изразяване - числото 8

Комбиниране на вътрешната същност и външното изразяване – числото 8

Тука са описани всички комбинации, които могат да бъдат получени чрез комбиниране на вибрацията на вътрешната същност 8 и външния израз. Трябва обаче първо да сте прочели Вибрация на вътрешната същност и Вибрация на външното изразяване.

Числото 8

Вътрешна същност – 8/Външен израз – 1

Комбинация с изключителна сила. Вътрешните импулси получават своя материален израз в желанието да се върви напред. Такива хора са водени от желанието да постигнат голям успех, а постоянството, самодисциплината и вярата в собствената им значимост ги улесняват да постигнат това, което искат във всички области на живота. Вибрацията на външния израз подкрепя амбицията да се откроят от тълпата и придава креативност и жажда за живот.

Несъмнено тази комбинация е характерна за хората на „успеха“. От друга страна обаче съществува опасност (ако други вибрации засилят тези тенденции) животът им да бъде доминиран от материални аспекти и амбициите им да надхвърлят реалните им възможности. Такива хора се характеризират с липсата на всякакви скрупули, кариеризъм и деспотизъм, Те буквално преминават „през трупове” към почести и слава.

Вътрешна същност – 8/Външен израз – 2

Конфликтна комбинация, но това не означава нейната малоценност. Вибрацията на вътрешната същност означава потапяне в текущите дела, както и необикновени добродетели, както интелектуални и духовни, така и физически, което несъмнено допринася за реализацията на житейските цели. Изключителната сила на волята, самоувереността и дарбата за убеждаване, донесени от вибрацията на вътрешната същност, изтласкват на заден план комплексите и неувереността в себе си, характерни за вибрацията на външния израз.

Често такъв човек изглежда сдържан, тактичен и дипломатичен в очите на другите. Той е пълен с разбиране и личен чар. Понякога е гъвкав и слаб, а понякога – когато вибрацията на вътрешната същност влезе в сила – напротив, е взискателен и упорит (често извън всякаква мярка), истински тиранин за своето обкръжение. Въпреки това, такъв човек винаги ще изглежда искрен, естествен, сериозен, с тенденция към интровертност, тъй като тези черти са характерни и за двете вибрации.

Вътрешна същност – 8/Външен израз – 3

Много благоприятна комбинация, предвещаваща късмет и успех. Вибрацията на вътрешната същност разкрива голяма амбиция и добродетели като издръжливост и способност за пълна концентрация върху най-важното в момента. Такава вътрешна същност успешно се допълва от външен оптимизъм, способност за създаване, сръчност и приятелско отношение към света около него.

Такъв човек неотклонно се движи към набелязаната цел. В същото време той има способността да манипулира другите. Предупреждение: повишена амбиция, липса на съмнения относно правилността на своите постъпки и действия.

Вътрешна същност – 8/Външен израз – 4

Тази комбинация означава голяма сила и способност за реализация на плановете. Вътрешна енергия, огромни амбиции, желание за борба и поемане на рискове, ако това може да доведе до успех.

Способността за планиране на нещата разумно, методичността и добрите организационни умения, както и разбирането в бизнеса позволяват да заеме достойна позиция в света на финансите, индустрията или търговията. Вибрацията на външния израз създава хармонично цяло с вибрацията на вътрешната същност, тъй като тя също се характеризира с материализъм и трудолюбие.

Хората с тази комбинация имат голям шанс да постигнат успех, но трябва да внимават да не станат роби на собствената си суета и многобройни отговорности. Способността да си починат, да сеотпуснат и да облекчат напрежението, ще им помогне да избегнат евентуален стрес. Имат лечителски способности.Тази комбинация също означава ангажираност и придържане към строги (често прекалено строги) принципи. Ако номерологичният портрет не разкрива вибрации, които символизират радост, безгрижие и оптимизъм, тогава най-вероятно ще имаме работа с необичайно суров човек, истински диктатор, който тиранизира околните.

Вътрешна същност – 8/Външен израз – 5

Изключително динамична и силна комбинация, показваща избухлив характер. Вибрацията на вътрешната същност говори за далечни планове и големи амбиции, както и за възможност за планиране и реализиране на глобални проекти. Вибрацията на външния израз придава динамика и креативност, което води до изключително полезна комбинация.

От друга страна, вибрацията на вътрешната същност изглажда нетърпението и разсеяността, характерни за вибрацията на външното изразяване, като в замяна получава изключителната жизненост и ентусиазъм, характерни за тази вибрация. Комбинацията е изключително благоприятна, когато става въпрос за спорт или друга дейност, която изисква хладнокръвие и смелост. Предупреждение: прекалена избухливост, която може да доведе до деспотизъм, агресия, а в крайни случаи дори и насилие.

Вътрешна същност – 8/Външен израз – 6

Конфликтни импулси, но това не означава, че комбинацията е неблагоприятна, тъй като вибрацията на вътрешната същност показва силата на волята и доминира над вибрацията на външното изразяване, която е по-слаба и податлива на влияние. Тази вътрешна сила се изразява в един наистина огнен темперамент, съчетан със способността да се влияе на другите. Ето защо не е изненадващо, че носителите на такава комбинация често имат власт или се ползват с неоспорим авторитет сред другите.

Огромна издръжливост, постоянство и понякога упоритост са дълбоко скрити и затова външно такъв човек създава впечатление за тих, спокоен и нежен. Тази комбинация обаче често означава вътрешна борба между противоречиви желания. От една страна, човек е горд и би искал да се открои, но от друга страна не е против да се възползва от предимствата, които носи със себе си спокойното и тихо съществуване. Предупреждения: ревност, завист и хищнически инстинкт.

Вътрешна същност – 8/Външен израз – 7

Комбинацията е доста сложна, тъй като тук се появява известна амбивалентност на стремежите: Вибрацията на вътрешната същност насърчава борбата за материални богатства и почести, а вибрацията на външния израз наклонява своя носител към усъвършенстване на душата и ума.

Тъй като тези последни наклонности са най-забележими, такъв човек създава впечатлението, че е по-дълбок и по-интелигентен, отколкото е в действителност. Поради такива противоречиви импулси човек постоянно се съмнява: дали трябва да се стреми към материален, временен успех или е по-добре да избере пътя на духовното усъвършенстване. Както винаги в такива случаи, решаващи са останалите вибрации.

Вътрешна същност – 8/Външен израз – 8

Тук са ясно посочени както предимствата, така и недостатъците. Притежателите на тази комбинация трябва да бъдат нащрек, тъй като тя предполага много силна личност, чиито стремежи са насочени предимно към материални ценности. Непреклонната воля и много други добродетели обещават голям успех в живота. Такива хора се характеризират с прямота, решителност, правдивост и дълбоко чувство за справедливост.

Винаги знаят точно какво искат и в поведението им няма противоречие или нерешителност. Те живеят на принципа „всичко или нищо“ и виждат света черно-бял. Предупреждение: прекомерна привързаност към материалното богатство, голяма амбиция, неоправдано поемане на риск.

Вътрешна същност – 8/Външен израз – 9

Тези вибрации имат напълно различни качества, но се допълват идеално. Вибрацията на вътрешната същност показва привързаност към материалните блага и земните дела, а вибрацията на външния израз показва дълбока нужда човек да се посвети на другите и желание да помогне на най-нуждаещите се.

 Алтруизмът и възвишените идеали облагородяват практичния и материалистичен подход към живота, типичен за вибрацията на вътрешната същност. Несъмнено решаващата роля за това коя от тези вибрации ще надделее, играят останалите вибрации, съставляващи нумерологичния портрет. Тези хора имат ясно изразено предразположение към научна дейност.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com