Номерология Вибрация на външното изразяване

Нумерология Вибрация на външното изразяване

За да изчислите вибрацията на външното изразяване с помощта на нумерологичната азбука трябва да изчислите сбора на всички съгласни букви които се съдържат в името и фамилията.

Нумерологична азбука

Например: Иван Иванов ( В-3,Н-5,В-3,Н-5,В-3/ 3+5+3+5+3=19, 9+1=10, 1-0=1)

По този начин вибрацията на външното изразяване на даденото лице е 1.

Тези вибрации, говорят за впечатлението, което дадено лице прави на другите хора като цяло.

номерология-числото 1

Вибрация 1

Носителите на тази Вибрация се открояват сред околните със своята подвижност и енергия, те са пълни с жизненост и ентусиазъм. Ценени са заради тяхната многостранна личност, независимост и индивидуалност. Те радват с живото си въображение, творчески и интелектуални способности и оригиналност. От друга страна обаче много хора смятат, че са твърде егоистични и авторитарни. Култът към собствената личност, както и желанието да се откроят и да станат по-значими на всяка цена, често предизвикват множество конфликти с другите.

Необичайната, богата индивидуалност на тези хора предизвиква изненада и завист и в същото време е причина за обвинения във високомерие, арогантност и желание за постигане на собствената цел, независимо от мненията и чувствата на другите хора. Тази вибрация може да бъде много полезна, ако е балансирана с възвишена, „духовна вътрешна вибрация“.

номерология-числото 2

Вибрация 2

Хората с тази вибрация излъчват спокойствие, доброта, нежност и топлота към другите. Въпреки че понякога се изнервят и са нетърпеливи или раздразнителни, те обикновено са известни като приятни и чаровни хора. Те са тактични и изпълнени с добри намерения. Смятат се за добродушни хора, може би малко наивни, но винаги готови да помогнат, съпричастни и безкористни. Поради това те лесно печелят симпатиите и любовта на околните.

Не трябва обаче да забравяме, че под маската на спокойствие и уравновесеност се крие плах и несигурен човек, тъй като тази вибрация е слаба и нежна. Би било хубаво да бъде подсилена със силни, енергични и мотивиращи за действие вибрации на раждането и вътрешната същност.

номерология числото 3

Вибрация 3

Човек с такава външна вибрация се възприема като необичайно спонтанен, излъчващ радост и жажда за живот. Такива хора привличат вниманието със своите творчески таланти. Техният личен чар отваря за тях всички врати, които са затворени за другите. Този чар и здравословна доза авантюризъм често им позволяват да постигнат това, което другите не могат да постигнат, въпреки отчаяните усилия и упорит труд.

Тези весели, общителни и непредубедени души, оживяват всяко общество, зареждайки околните с добро настроение. Дружелюбни, чувствителни, способни да бъдат снизходителни, те лесно постигат признание и приятелство с другите и са популярни не само сред близките приятели, но навсякъде, където се появят. Освен това те притежават дарбата на красноречието и стават център на внимание и „душата“ на всяка компания.

номерология-номер 4

Вибрация 4

Представителите на тази вибрация създават впечатление за сериозни, отговорни и разумни хора. Несериозността и лекомислието са им чужди. Напротив, те често изглеждат твърде сурови и аскетични. Винаги създават около себе си строга и някак първична атмосфера, която може да е непоносима за по-спонтанните и свикнали на по-свободно отношение хора.

Тази вибрация покровителства търпеливите и изключително трудолюбиви хора, които не обичат да се забъркват в съмнителни или рисковани начинания.Тези практици и трезви реалисти изпитват откровена неприязън към импулсивни, необуздани и неорганизирани хора. Те вярват само в това, което могат да проверят сами, което могат да „докоснат със собствените си ръце“. Те изглеждат уважавани и уверени, а хората, които са около тях, най-често забелязват тяхното постоянство, силна воля, решителност и енергия.

номерология-числото 5

Вибрация 5

Тези хора изглеждат нетърпеливи и много активни. Те са изпълнени с вдъхновение и жажда за дейност. Малко са хората, които създават такава атмосфера на активност около себе си. В заобикалящата ги среда, в брака монотонността или скуката са невъзможни, така че хората, които предпочитат спокоен и подреден живот, никога няма да намерят общ език с тях. Импулсивността, способността за поемане на риск и това, което наричаме лична привлекателност осигурява тяхната огромна популярност сред представителите (или представителките) на противоположния пол.

Въпреки това, колкото и да е странно, тези хора много често срещат трудности при изразяването на чувствата си. В такива случаи те са плахи и нерешителни. Не е лесно да се обвържат в брачни връзки или да се задържат близо до вас за дълго време, тъй като това неизбежно ограничава желанието им за свобода и независимост. Неспокойни, живеещи в постоянно напрежение, носителите на тази вибрация често са истински сноп нерви, измъчващи понякога околните със своето нетърпение, липса на самоконтрол, внезапна раздразнителност и изблици на ярост. В такива моменти те са като пролетна гръмотевична буря – също толкова внезапни, яростни, мощни и… бързо отшумяващи.

номерология числото 6

Вибрация 6

Тази вибрация показва благородство, достойнство, добри обноски, деликатност и уравновесеност. Освен това тези хора са дружелюбни и общителни, а околните ценят способността им да създават приятна дружеска атмосфера около себе си. Домът им винаги е пълна с приятели и познати. Те обичат да показват своето семейство, дом и богатство и не го правят от арогантност или желание да се издигнат над себе си – те просто искат да споделят щастието си с другите.

Те се отличават с благоприличие, чувство за отговорност и трудолюбие, въпреки че не могат да бъдат наречени енергични. Основните им недостатъци са пасивност и прекомерна привързаност към преходните ценности и удоволствията на живота. Освен това те са излишно дребнави. Най-важното за тях, разбира се, е благополучието на семейството, а най-голямото щастие е топлината на семейното огнище.

номерология-числото 7

Вибрация 7

Това са одухотворени, вдъхновени хора, които гравитират към мистиката. Те са надарени с изключителна интуиция. Често изглежда, че тези интелектуалци и учени смятат по-нататъшното задълбочаване на знанията си за единствената си цел в живота. Често околните не ги разбират и дори ги избягват, упреквайки ги в скъперничество, безразличие и арогантност. Подобно впечатление обаче е само резултат от тяхната вродена интелигентност и самочувствие, а привидната студенина и непривързаност към другите е само форма на несъзнателна самозащита.

За тези хора най-важното е да запазят непокътнато това, което смятат за изключително лична територия. И освен това те трябва да скрият собствената си срамежливост. По същество носителите на тази вибрация са хора, които са необичайно впечатлителни, чувствителни и се нуждаят от любов и разбиране. Но те са твърде плахи и уязвими и въпреки естественото си красноречие и способност да изразяват мислите си, се оказват напълно безпомощни, когато трябва да изразят собствените си чувства. Тази вибрация, особено ако е подкрепена от подобна вибрация на раждане или вътрешна същност, показва способността за ясновидство и предсказване на бъдещето.

номерология-числото 8

Вибрация 8

Силата на характера, самоувереността и магнетизмът, излъчвани от тази вибрация, оставят дълбоко впечатление у хората около тях. Тези хора са уважавани заради своите високи морални принципи, чувство за справедливост, благоприличие и гражданска смелост. Това са родени лидери, личности, способни да постигнат всяка цел. Въпреки това, в трудни ситуации, техният необуздан и експлозивен темперамент излиза на повърхността.

Възхищение в околните предизвиква техния търговски дух и изключителен предприемачески талант, а тъй като тези хора са много амбициозни и не обичат да бъдат средностатистически, бизнес начинанията им поразяват с размаха и смелостта. Но ако не успеят да умерят прекомерните си амбиции, те няма да могат да се насладят на живота и резултатите от работата си, защото, покорили един връх, веднага ще започнат да изкачват нов.

номерология числото 9

Вибрация 9

Тези хора са ценени от другите за тяхната щедрост, благородство и великодушие. Те постоянно живеят с делата на другите и често по отношение на своите познати и приятели играят ролята на човек, на когото може да се поплаче на рамото. Подобна загриженост за другите често има пагубен ефект върху техните отговорности към собственото им семейство.

Околните ги уважават за тяхната искреност (от която самите те често страдат), ентусиазъм, интелигентност и пълна отдаденост във всичко, което правят. Техният характер обаче е пълен с парадокси и противоречия. От една страна са известни като отговорни и сериозни хора свързани с живота, от друга страна, те гравитират към циганско, неподредено съществуване. Повечето от тях се ръководят от собствените си стандарти на поведение.

Числа 11 и 33

Хората, които имат такива вибрации на външно изразяване, никога не преминават през живота незабелязани. Те, като правило, са надарени с изключителни способности и необичайни черти на характера. Често тази категория хора включва вдъхновени мистици, пророци и ясновидци, чиято основна жизнена цел е да помагат на другите в тяхното развитие както в духовната, така и в материалната сфера. Опознаването им обогатява и има ползотворен ефект върху средата им.

Влиянието на тези хора е толкова огромно, че всеки, който дори веднъж е имал възможност да ги срещне, никога няма да бъде същият отново. Тези хора умеят да пленяват и вдъхновяват другите да работят върху собственото си духовно, интелектуално и материално развитие.

Числа 22 и 44

Носителите на тези вибрации имат същото влияние върху другите като собствениците на числа 11 и 33. Те имат уникални лични качества и способност да реализират най-смелите проекти. Най-често това са истински „любимци на съдбата“: богати, известни и влиятелни. Благодарение на богатството си, с което се сдобиват много по-лесно от другите, те стават истински филантропи. Истинските носители на числата 22 или 44 добре осъзнават своята житейска мисия – да работят за благото на обществото.

Те даряват значителна част от доходите си и най-вече силата си на своите ближни, поради което сред такива хора има много основатели на различни обществени и благотворителни организации, които помагат на нуждаещите се, изоставени и беззащитни. Но за да може оперфектната вибрация напълно да упражнява влиянието си върху своя носител, тя трябва да бъде подсилена от други, съответстващи на нея и положителни числа на нумерологичния портрет.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com