Преобладаване на определени числа в нумерологичният портрет

Преобладаване на определени числа в нумерологичният портрет

Запознавайки се с основните вибрации, които съставляват нумерологичния портрет, можем да разширим познанията си за структурата на личността и характера. Първо, трябва да преброите колко пъти определени числа се появяват в името и фамилията на дадено лице. Благодарение на това ще получите допълнителна информация за силните и слабите му страни.

Използвайки тази информация, бихме могли също да предложим кои качества трябва да развие и с кои да се бори. Ако някое число изобщо не се появява в нумерограмата, този факт не трябва да се счита за недостатък. Просто трябва да изясните дали това число се появява в други раздели на нумерологичния портрет. Същото важи, когато има много числа в собственото и фамилното име, които не присъстват в рождените вибрации, вътрешната същност, външния израз, житейските цели или подписа.

Всъщност тази ситуация е изключителен случай. Обикновено всички Вибрации се появяват с еднаква честота. Излишъкът или недостигът на определени вибрации показва интензивност или липса на качества, характерни за тези Вибрации. Преобладаването на някаква вибрация означава, че както предимствата, така и недостатъците, свързани с влиянието на дадено число, са ясно изразени.

Нека сега отговорим на въпроса: Какво означава преобладаването на едно или друго число? Нека ги разгледаме едно по едно.

Числото 1

Независимост, вдъхновение, активност и оригиналност. Екстравагантност и липса на внимание към общественото мнение. Въображение, полет на фантазията, брилянтен ум, понякога граничещ с гениалност. Дар на красноречие. Разкрепостеност, липса на комплекси.

Лидери и водачи, които не приемат никаква власт над себе си, винаги готови да се борят, за да бъдат независими. Силна личност, големи амбиции, желание за изпъкване. Егоцентризъм и егоизъм. Безразличие към проблемите на другите. Злоба и саркастиченост. Агресия, експлозивен темперамент.

Числото 2

Впечатлителност, такт, учтивост и сдържаност. Внимателни, аналитични, умеещи да работят в екип. Лесно се разбират с хората. Агресивните или вулгарни личности дисбалансират такива хора. Те са готови на всякакви отстъпки и жертви, за да запазят възможността да живеят в мир. Срамежливост, дипломатичност, добър характер, смирение.

Тези хора предпочитат самотата и се стремят към вътрешно съвършенство. Основната движеща сила зад техните действия е желанието да угодят на другите, да им се харесат, да спечелят признание и любов. Такива хора са твърде „притиснати“, нерешителни и капризни. Понякога се характеризират с болезнено съмнение в себе си, което може да доведе до комплекс за малоценност. Те не знаят как да защитават правата си.

Числото 3

Мили, забавни и чаровни. Те са обичани от всички и очароват с личния си чар. Лекота в изразяването на чувствата. Блестящ ум, дарба на убеждаване. Като правило те винаги се стремят да бъдат в центъра на вниманието.

Гостоприемни, приятелски настроени, изпълнени с любов и оптимизъм. Обикновено имат артистични способности. Повърхностност, интригантство, ловкост. Склонност към невъзможни обещания. Пръскане и разхищение на енергия, липса на ясно определена цел. Кокетство и лекомислие.

Числото 4

Ред, методичност, пестеливост. Уважение към парите и материалните блага. Практична изобретателност, честност, чувство за отговорност, трудолюбие, сериозност. Дребнавост и предпазливост, нежелание за поемане на рискове. Навик да вярват изключително в собствените си сили, както и във всичко здраво, конкретно, във всичко, което може да се изследва, измери и докосне.

Търпение и систематичност. Човек, достоен за доверие във всички отношения. Липса на гъвкавост в поведението и мирогледа. Привързаност към ежедневието и монотонността. Твърдост, постоянство, строгост. Трудност при изразяване на собствените чувства, липса на гъвкавост в отношенията с хората и света около тях. Защитници на свободата и човешките права.

Преобладаване на определени числа в нумерологичният портрет

Числото 5

Смелост, дързост, находчивост. Остър, жив ум, неизчерпаем източник на нови, оригинални идеи. Вечно безпокойство, желание за промяна, движение, свобода и разкрепостеност. Любов към приключенията, риска и всякакви изненади. Импулсивност, нервност, агресивност. Живот в постоянно напрежение, стрес и в резултат – трудности в намирането на общ език с другите и дори нервни разстройства.

Тези хора трябва да се научат да контролират експлозивния си, необуздан темперамент и да помнят, че една от основните причини за неуспехите им е липсата на самоконтрол и нетърпението.

Числото 6

Усложливи и грижовни хора. Домошари с огромно чувство за отговорност за съдбата на близките. Чувствителни, изпълнени с топлина, уравновесени, тези хора създават добронамерена и спокойна атмосфера около себе си.

Любимото хоби е домакинската работа. Изключителна креативност. Дълбоко чувствителни, често прекалено сантиментални, склонни да обръщат внимание на малките неща. Нерешителност, известна непохватност и безпомощност, забавящи развитието им. Прекомерно желание да се грижат за другите.

Числото 7

Духовност, буйно въображение и фантазия. Критичен и аналитичен ум. Известно откъсване, изолация, склонност към интровертност. Намиране на самотата, необходима за поддържане на покой и вътрешен баланс. Светска мъдрост, вяра, доверие и изключителна интуиция. Склонност към мистика. Брилянтен ум, полет на фантазията, търсене на Истината.

Вътрешна култура и изисканост. Външна и вътрешна благодат. Тези хора са много придирчиви и вероятно затова, въпреки своята общителност, имат много малко истински приятели. Склонност към меланхолия, изолация, депресия. Трудност при изразяване на собствените чувства. Самота, изолация от обществото.

Числото 8

Прекрасен организаторски талант и бизнес умения. Големи амбиции, желание за кариера и високо положение в обществото. Те се впечатляват от величието и успеха, презират всяка посредственост и всичко вулгарно. Строги, но справедливи, взискателни към себе си и другите.

Ентусиазъм, интелигентност, трудолюбие и търпение за постигане на житейските цели. Силни личности. Склонни към радикализъм и екстремизъм. Те не приемат компромиси. Строгост, постоянство, неумолимост. Нереализираност. Невнимание към духовния живот, липса на морални и етични принципи.

Числото 9

Хуманност, благородство, чувство за справедливост. Алтруизъм, снизхождение, желание да бъдат полезни. Любов към пътуването. Повече от всеки друг тези хора се нуждаят от свобода на мисълта и действията. Ясен, проницателен ум. Голям интерес към света около тях. Бързо се въодушевяват от нови идеи и също толкова бързо ги изоставят, щом бъдат завладени от нещо ново.

Артистични, креативни и литературни способности. Изключителна интуиция. Интерес към езотеричните науки. Липса на комплекси, желание да се ръководат от собствените си етични стандарти. Избухлив нрав, нетърпение, лудост. Отхвърляне на критиката. Капризен, своенравен нрав, който предизвиква конфликти с другите.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com