Вибрация на рождената дата Числото 9

Вибрация на рождената дата Числото 9

Характеристика на числото 9

Вибрацията на датата на раждане се изчислява чрез сумиране на цифрите на деня, месеца и годината на раждане, докато сумата се сведе до едноцифрено число.

Например: 24.09.1983=2+4+9+1+9+8+3=36=3+6=9

Хората, родени под влиянието на това число, се отличават с развита духовност и фино организирана психика, което им позволява да поддържат връзка с Космоса, откъдето черпят вдъхновение. Деветките са надарени с изключителна интуиция и чувствителност, както и с телепатични способности, които им позволяват да разбират мотивите на другите хора, тъй като лесно проникват в тайните на душите им.

Те често имат интуитивно усещане за това, което предстои да се случи, тъй като имат паранормални способности и могат да бъдат медиуми. Смята се, че Девет е числото на универсалната любов, затова Деветките безкористно се посвещават на решаването на човешките проблеми. Те са алтруисти, пълни с жертвоготовност и благородство, никога

не остават безразлични към болката и нуждата и винаги са готови да помогнат. Това са специални хора, чието влияние винаги е полезно, защото те вдъхновяват, насърчават, подкрепят и най-важното споделят своята мъдрост и любов с всички около тях. Една от най-забележителните черти на техния характер е огромната им нужда от свобода и независимост.

Деветките не приемат никаква форма на натиск или доминация и винаги защитават физическата, интелектуалната и духовната свобода. В дълбините на душата на всеки от тях има бунт, който се проявява, когато се опитват да ограничат физическата или емоционалната им свобода. Свободолюбиви, като циганите, те изглеждат странни, често екстравагантни, свободни от предразсъдъци. Имат свой собствен кодекс на живот, който противоречи на задължителните за другите норми, но остава в рамките на строгия морал.

Те живеят според собствените си морални закони, а не според предписаните от обществото. Тази вибрация дарява човека с интелигентност и интуиция, поради което Деветките са проницателни и умни, а решенията им са мигновени и безпогрешни. Те преценяват ситуацията от пръв поглед, без да се налага да задълбават в нея, тъй като виждат едновременно проблема и решението му. Обикновено се дразнят от хора, които не могат да схванат същността на нещата толкова бързо, колкото те самите.

Вибрация на рождената дата Числото 9

Деветките често са властни и деспотични, но когато се намесват в нечии работи, те го правят само в интерес на тези хора и се ръководят от най-добри намерения. И все пак хората обикновено реагират негативно. Струва им се, че са принудени да направят нещо против техните желания и без тяхно съгласие, така че те се разстройват и дразнят. Очарователни и симпатични, Деветките изглеждат отворени и общителни, но по същество те са самотни хора, дълбоко в себе си. Често се отдръпват от реалността и се потапят във вътрешния си свят. Именно в момента на това привидно разделение те изпитват вдъхновение, което проявява техните паранормални способности.

Интроспективни, сериозни и дълбокомислещи, Деветките имат огромна духовна сила, която им помага да устояват на ударите на съдбата. Необичайно искрени и честни, те никога не се предават, когато трябва да защитават собствените си принципи, справедливост или истина. Те винаги казват това, което мислят, без да се притесняват от негативните последици за себе си и без да се страхуват да бъдат в опозиция. Деветките са енергични и ентусиазирани за работата си. Вярват, че животът ги предизвиква и като смели и силни хора никога не се предават.

Отрицателни качества

Ако в характера на една Деветка доминира негативната страна, тогава тяхното поведение е напълно противоположно на характерното за тази вибрация. В този случай те стават егоисти, егоцентрици, обидени по каквато и да е причина и много ревниво следят как другите се отнасят с тях. Проявяват нетърпимост, увличат се, обичат да влизат в кавги и конфликти, моментално пламват и понякога се държат много агресивно.

Те са свикнали да изискват твърде много от околните, да не прощават на другите това, което лесно прощават на себе си. Такива Деветки забравят, че са родени под влиянието на Вибрацията на службата, която ги инструктира да се жертват в името на другите, защитавайки хората и помагайки им. И тъй като това задължение на служба е заложено в подсъзнанието им, онези от тях, които не се вслушват във вътрешния си глас, напомнящ им за това, живеят в състояние на тревога и неудовлетвореност.

Разочаровани и недоволни от всичко на света, те не осъзнават, че сами са виновни за своите нещастия, че напразно предявяват претенции към другите и са обидени от съдбата. Тези деветки са капризни, конфликтни и екзалтирани, не знаят как да поддържат баланс и са склонни да преувеличават и драматизират всичко. Те са свикнали остро да критикуват другите и с остър език са способни да обидят и дълбоко наранят човек.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com