Вибрация на годината

Вибрация на годината

Мистерията на бъдещето винаги е будилo човешкото любопитство. Нумерологията дава възможност да се определи посоката на събитията, които ни очакват. Всяка година съответства на специален вибрационен ритъм, към който вибрациите на раждането правят свои собствени корекции, следователно една и съща година ще бъде успешна, незабравима за някои хора и фатална за други. Важно е да се отбележи, че в нумерологията годината започва през септември, а не през януари, като календарната година, така че жизнените цикли се изчисляват от септември в годината до септември на следващата.

Началото на новата година идва с първото новолуние на септември всяка година.Това е според номеролога Гладис Лобос. Това съответства с кабалистичната нумерология. Според Тора света е създаден през месец Елул (Септември). Вероятно това е причината Гладис Лобос, да твърди че годината в номерологията започва от септември. За да изчислите каква ще бъде дадена година за вас, трябва да съберете числото на рождената дата с годината. Например, за човек роден на:

 24.09.1983=2+4+9+1+9+8+3=36=3+6=9(рожденото число е 9, към него добавяме 2024 (9+2+2+4=17=1+7=8)

Тоест за даденият човек, 2024 година, ще бъде под вибрация 8.

Година 1

В тази година прекратяват да действат задържащите сили, които са предизвиквали разочарование и униние, характерни за предходната година.Тази година започва нов цикъл в живота. Година, в която трябва да се вземат важни решения, тъй като те ще повлияят на вашето бъдеще. Възможност за придобиване на независимост, намиране на нова работа или поемане на нови отговорности. Тази година човек има възможност да се грижи за себе си и като цяло да започне да действа по различен начин.

Това ще бъде много ползотворен период, предоставящ нови възможности и перспективи за бъдещето. Не трябва обаче да започвате да изпълнявате плановете си, докато не са напълно обмислени. Нови полезни запознанства и перспективни приятелства. Добро време за започване на обучение или усвояване на нова професия, самостоятелна дейност или участие в сериозен бизнес с големи инвестиции. Възможни са промени в личния живот: брак, развод, вдовство, раждане на деца. Промени в дома, града или държавата.

Тази година трябва да приемете с отворено сърце всичко, което ви поднася съдбата, и да използвате шансовете си с вяра и надежда. Необходимо е да се освободите от бремето на миналите години и да изхвърлите старите проблеми от главата си. Не забравяйте, че за да започнете нов жизнен цикъл положително и творчески, трябва да положите всички усилия, тъй като тази година ще определи как ще протекат следващите 8 години. Тази година е основата, върху която ще се издигне нова структура – нов етап в живота.

Година 2

Вероятност от промяна на местожителството или работата. Пътувания. Година, която насърчава работата в екип и междуличностните контакти като цяло. Не трябва да падате духом, ако нещата не вървят по начина, по който искате, защото през тази година изпълнението на всякакви житейски планове ще бъде бавно.

Нищо няма да е толкова ясно и просто, колкото миналата година. През предходната година можехте да започнете нов бизнес, надявайки се, че тази година плановете ви ще се реализират. Но това няма да се случи: ще се появят пречки и проблеми.

Тази година няма да е най-добрата за професионална дейност, въпреки че няма да е най-лошата. Като цяло трябва да сте много търпеливи и внимателни. Оставете нещата да се развият и скоро ще стане ясно, че тази позиция е била правилна. Тази година е благоприятна за грижа за собственото здраве (прегледи, лечение, хирургични интервенции и др.).

В този период може да има огромно търсене на различни услуги по медиация, чиято цел е предотвратяване на евентуални конфликти и спорове. Съвета е да използвате този период, за да натрупате сили, похабени през бурната и емоционална Първа година. Трябва спокойно да изчакате подходящия момент за изпълнение на глобалните си планове.

Година 3

Напредък и активност във всички области на живота: в бизнеса, във финансовите въпроси, в работата, в социалните дейности и личния живот. През този период старите дела и проблеми ще се разрешат от само себе си. Тази вибрация носи толкова много нови възможности, че често е трудно да се избере най-добрата. Има вероятност да започнете напълно непланирана дейност и да се върнете към забравени амбиции. Отличен период за развитие на творческите способности.

Тази година е изключително благоприятна не само за социални, но и за лични и семейни дела. Много важен, успешен и полезен период за сърдечните въпроси: очаква ви щастие в приятелството и любовта, необвързаните, ще имат възможност да срещнат своята половинка и дори да се оженят. Личният чар ще бъде по-забележим през тази година, което ще засили интереса към вас от противоположния пол.

Годината е радостна и спокойна, изпълнена със забавления и удоволствия. Възможност да разширите своя кръг от приятели и познати, както и да навлезете в нова среда. Ако се възползвате от всички благоприятни ситуации и обстоятелства, ще има шансове за повишение в работата и цялостно движение напред. Но дори и това да не се случи, година 3 ще остави след себе си приятни спомени. Тази година може да бъде изпълнена с много необичайни ситуации: може да добиете неочаквана слава и малки приятни изненади, като получаване на стипендия, спечелване на конкурс, увеличение на заплатата и други подобни.

Вибрация на годината

Година 4

Забавленията и игрите свършиха, трябва да сте по-сериозни и да съберете сили за солидна работа. Трябва да се въоръжите с търпение, тъй като предстои упорита и тежка работа, чиито плодове няма да се появят скоро.

През този период е възможно и дори необходимо да се правят всякакви планове и да се насочва цялата енергия и всички усилия към тяхното изпълнение, без да забравяте, че точно сега градите вашето бъдеще. Тази година трябва да избягвате всякакъв риск, когато става въпрос за пари.

Парите трябва да се използват с мисълта за бъдещето, например чрез записване в някои курсове, професионално усъвършенстване в избрана област или закупуване на оборудване за подобряване на вашето работно място. Не е препоръчително да правите дълги пътувания. Също така не трябва да хабите енергията си за социални дейности или прекалено активен обществен живот. Пренебрегването на основните ви отговорности може да причини сериозни проблеми и провали.

Склонност към песимизъм и униние. Може да се чувствате ограничени, натоварени с тежко и безполезно бреме. Затова през този период трябва повече от всякога да се грижите за психичното си здраве. Въпреки че тази година няма да е много трудна, ще усетите нервно напрежение и желание да промените коренно живота си.

Възможни са трудности в общуването с хората. Нямате друг избор освен да бъдете търпеливи, тъй като разрешаването на проблемите, ще дойде в близко бъдеще. Трябва да помните обаче, че през тази година все още няма да видите резултатите от вашия труд и това не трябва да ви притеснява, ако действате в съответствие с Вибрационната доминанта на този период.

Година 5

Тази година носи много нови възможности, ще настъпят промените, които очаквахте, а дългогодишните проблеми ще се разрешат от само себе си. Точно както през година 1, може да очаквате промени както в работата, така и в личния живот. През този период може да бъдете по-неспокойни и пълни с енергия, ще жадувате за движение, промяна и контакт с хората. Трябва да използвате способностите си и да не се страхувате от риска, защото благодарение на него ще успеете да постигнете много.

Има възможност за създаване на нови запознанства и започване на дейности, които да дадат добри резултати. Не е изключена промяна в средата – в края на краищата тази вибрация допринася за промени в професията, мястото на работа, типа приятелите и и т.н., и особено пътуванията на дълги и къси разстояния. Трябва да свикнете с мисълта, че тази година ви очакват много неочаквани и непредвидени събития, които могат да объркат всичките ви предварителни планове.

Необходимо е да се използва възможно най-добре влиянието на тази „движеща се“ вибрация. Не бива нито да се вкопчвате в новото, нито трескаво да се придържате към старото. Само отвореният и неограничен ум ще ви позволи да контролирате ситуацията. Но, от друга страна, през този период могат да се появят признаци на прекомерна острота на възприятието, което да се изрази например в остри и агресивни реакции.

Като цяло тази година ще бъде много интересна, обещаваща и успешна. Необходимо е обаче да проявите смелост, инициативност и да постигнете вътрешен баланс, тъй като от вас зависи дали тази година ще бъде една от най-хубавите в живота ви.

Преназначение и бъдеще според нумерологията

Година 6

Това е период на хармония, мир и щастие. Сърдечните въпроси и срещите с приятели, ще носят много радост. Семейството и близките ще играят изключително важна роля в живота ви през този период. Може да очаквате подновяване на стари запознанства, както и завръщане на скъпи на сърцето ви хора, които не сте виждали отдавна. Хората ще търсят компанията ви, защото в този момент вашата привлекателност и чар, ще се разкриват повече от всякога. Необвързаните ще получат възможност за започване на сериозни отношения и придобиване на емоционална стабилност.

Като цяло тази година е благоприятна за създаване на семейство и укрепване на връзките. Ще прекарвате повече време с приятели и познати. Много добра, благоприятна година за нови инвестиции и започване на собствена, самостоятелна дейност. Подобряване на финансовото състояние.

От вас обаче зависи дали тази година в крайна сметка ще бъде полезна, тъй като, от една страна, ще имате много възможности за подобряване на материалното положение, както и за духовно и интелектуално развитие, но от друга, ще бъдете изкушени от така наречените „радости на живота“. Ако не успеете да се справите с тези противоречиви тенденции, то в края на годината може да се окаже, че всъщност не сте постигнали нищо конкретно.

Вибрацията, която управлява тази година, е сред най-стабилните и хармонични от всички известни. Насърчава щастието и хармонията в семейството и сърдечните въпроси. И следователно, ако се появят проблеми в личния ви живот или дори се случи раздяла, това ще означава, че това събитие е назрявало дълго време и е трябвало да да се разберете с всичко това, за да се върнете към нормалния живот и вътрешния баланс.

Година 7

Тази година ще бъде белязана с много възможности за спечелване на авторитет и признание. Може да донесе успех и популярност и дори слава на хора, участващи в обществения живот. Този период е пълен с нови, интересни събития. Ще бъде полезен и когато става въпрос за бизнес. Напълно възможно е сега да се реализират ваши дългогодишни проекти. Тази година обаче трябва да се избягват всички рискове, тъй като годината не допринася за материалното развитие, но е по-благоприятна за духовно и интелектуално.

Появяват се възможности да сбъднете мечтите си за пътуване на дълги разстояния. Много е вероятно през този период да си намерите интересна работа или да започнете да изучавате тема, която ви интересува (особено в областта на окултното знание). Въпреки че финансовите въпроси остават на заден план тази година, може да се надявате на неочаквани приходи, както и на възможност да купите или продадете нещо за голяма сума.

7-мата година не позволява лекомислие и несериозност, тъй като е период на дълбок размисъл и размишления. Това е време на самооценка, вътрешно търсене, духовно и интелектуално развитие, размишления върху собствения живот, период на екзистенциални тревоги и опити за намиране на отговори на най-важните житейски въпроси.

През това време ще се обръщате към книгите и ще се интересувате от изкуство по-често от обикновено. Също така ще изпитвате нужда да се оттеглите от заобикалящата среда и често ще се чувствате самотни дори сред хора. Ще се появят скрити парапсихологически способности и дълбока интуиция. През този период е полезно да се вслушвате във вътрешния си глас, тъй като той ще ви покаже пътя към постигане на духовно съвършенство, ще помогне да видите и оцените най-важното в живота и да станете господари на собствената си съдба.

Трябва да обърнете внимание на новите запознанства и симпатии, както и да бъдете по-внимателни при подписването на документи, тъй като тази година ще имате склонност към самозаблуди. През този период може да сте по-податливи на болести и депресия. Може да се случи също да загубите любим човек, да се разделите с него или дори да преживеете смърт, което ще ви накара да страдате дълбоко.

Година 8

Това е година на равносметка и разплащане за това, което сме направили в миналото. Ако сме заслужили, финансовото ни състояние ще се подобри (увеличение на заплатата, повишение, премия и др.). Тази година означава напредък, власт, пари и успех във всички области на живота. Това, което ни очаква през този период, е своеобразен венец на седемгодишните ни усилия. Не забравяйте да споделите щастието си с другите! Що се отнася до морално-етичните въпроси, ако се придържате към правилото на златната среда в отношенията си с хората, може да се насладите на мир и радост от осъзнаването, че съвестта ви е чиста.

Няма съмнение, че според закона за компенсацията ви очаква или награда за делата (често напълно неочаквано), или сериозни проблеми и неприятности. Ако резултатът от вашите дейности е незадоволителен, могат да възникнат много големи финансови усложнения. Ще успеете да се справите с тях само благодарение на вашата интуиция и опит.

Тази година е много благоприятна за решаване на материални въпроси. Сега вашите мечти и амбициозни планове могат да се сбъднат. Това е удобен момент за стартиране на собствен бизнес, инвестиране, покупка на недвижим имот и т.н. Успехът на подобни начинания е предопределен отгоре, а вашите финансови инвестиции ще се окажат изключително устойчиви и печеливши. Напълно възможно е да ви очаква значително повишение или назначение на отговорна длъжност. Ако не виждате подобрение в социалното си положение, значи е дошъл моментът да заявите шумно правата си.

Няма съмнение, че ще бъдете чути, тъй като тази година сте покровителствани от една от най-мощните вибрации. Може да разчитате и на помощта и защитата на важни и влиятелни хора. През този период възрастните хора могат да играят важна роля в живота ви. Може би ще сте загрижени за тяхното здраве, ще се погрижите за тях, като ги приемете във вашия дом, или им помогнете финансово. От друга страна, може да разчитате на тяхната помощ и съвети.

Използвайте огромната сила и магнетизъм, които ще излъчвате в този момент. Контактите, които създавате сега, ще се окажат изключително важни в бъдеще. Тази година е белязана от активност, но дълбоко в себе си може да почувствате известно безпокойство или желание да промените нещо. Затова трябва да избягвате ненужните притеснения и промени в настроението, тъй като те ще попречат на вашето развитие.

Година 9

Тази година завършва нумерологичния цикъл и носи със себе си известна заплаха. През този период трябва да бъдете изключително внимателни, защото, не по ваша вина, ще срещнете много трудности. Това са проблеми от най-различно естество: финансови, производствени, лични и здравословни. Има склонност към апатия, нервност, умора и депресия. Ще се чувствате като в капан и няма да може да намерите изход от ситуацията.

По това време не трябва да реагирате прекалено на нищо и в никакъв случай не трябва да се ръководите от импулси или емоции. Дори и да сте недоволни от работата си, личния живот, отношенията с другите и като цяло от целият свят, трябва да бъдете търпеливи, защото промяната идва. През този период някои неприятни за вас ситуации може най-накрая да бъдат разрешени окончателно или да настъпи разрив на връзка, която отдавна ви е натоварвала.

Всичко, което е предопределено да свърши, ще свърши сега. Това означава раздяла и развод, предателства и загуби. Човек не трябва трескаво да се хваща за миналото или да се държи за хора и дела, свързани с това минало. Трябва да използвате това време за равносметка на изминалите години, като изхвърлите всичко безполезно и се освободите от товара, както материалния, така и емоционалния. Такова почистване ще бъде необходимо, за да започнете нов жизнен цикъл без никакви пречки или препятствия.

Тази година трябва да избягвате сключването на договори и подписването на важни документи, тъй като всички дела, започнати през този период, не обещават успех. Това се отнася както за работни, така и за лични въпроси. Тази година е най-трудната от всички, но точно през този период може да научите много и да натрупате голям житейски опит. От друга страна, тази година може да означава благоприятно завършване на започнати по-рано дела, свързани например с бизнес, професионални дейности, административни въпроси и др.

Възможно е да ви очаква пътуване и дори възможност да направите нещо необичайно. Трябва да се постараете това да се случи в края на календарната година (ноември, декември). Въпреки това, не се разстройвайте, ако това не се случи, защото може би през следващата година ви очакват радостни събития.

В заключение, още един съвет за тази година: бъдете търпеливи и покажете сила на духа, не гледайте назад, а погледнете напред с надежда и вяра в бъдещето – защото ви чака нов етап и от от вас зависи дали той ще бъде щастлив и успешен. И накрая, помнете прогнозите за дадена година не винаги се изпълняват до най-малкия детайл, понякога се запазва само общата тенденция, характерна за дадената вибрация.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com