Комбиниране на вътрешната същност и външното изразяване - числото 5

Комбиниране на вътрешната същност и външното изразяване – числото 5

Тука са описани всички комбинации, които могат да бъдат получени чрез комбиниране на вибрацията на вътрешната същност 5 и външния израз. Трябва обаче първо да сте прочели Вибрация на вътрешната същност и Вибрация на външното изразяване.

Числото 5

Вътрешна същност – 5/Външен израз – 1

Трудна за дефиниране комбинация. Ако останалите вибрации имат изглаждащи, омекотяващи характеристики, тогава такъв човек ще бъде под благоприятното влияние на тази комбинация. В този случай той ще върви в крак с прогреса, ще бъде пълен с ентусиазъм, изобретателност и ще може да преодолее всякакви трудности.

Напротив, ако комбинацията е подкрепена от силни вибрации или енергии, които увеличават склонността към предразсъдъци, имаме неуравновесена личност, пълна с вътрешен смут и хаос. Във всеки случай това са винаги много жизнени хора, бързо реагиращи на всяко външно дразнене, независими и най-вече свободолюбиви.

Вътрешна същност – 5/Външен израз – 2

Комбинацията е неясна и двусмислена. Вътрешна енергия, желание за подобрение, живот на безмилостно движение, изпълнен с приключения и опасности. Външното изразяване донякъде изглажда вътрешната импулсивност и склонност към агресия, без да добавя, за съжаление, силата и издръжливостта, необходими за изпълнение на плановете. Външно такъв човек е спокоен, приятен, създава впечатление за уравновесен и разумен човек, но вътре е кипящ вулкан.

Със силна и динамична рождена вибрация, тази комбинация може да бъде положителна, тъй като в този случай външното изражение ще балансира избухливия темперамент и експлозивния характер, които са следствие от вътрешната вибрация.

Вътрешна същност – 5/Външен израз – 3

Комбинацията от тези вибрации показва изключителна креативност, смелост, интелигентност и оптимизъм. Благодарение на голямата си любов към живота, такива хора са в състояние да преодолеят всички препятствия, които стоят на пътя им. Но, от друга страна, има опасност те да се превърнат в непоправими оптимисти, които, загубили връзка с реалността, живеят във фантазии, миражи и илюзии.

Животът им ще бъде изпълнен с невероятни, луди приключения, което не винаги ще свърши по начина, по който биха искали. Те се стремят да живеят „пълноценен живот“, опитвайки се да видят всичко и да знаят всичко. Ако в нумерологичния портрет има числа, които символизират сила и ефективност, които носят със себе си систематичност и ред, това несъмнено ще бъде прекрасна, обещаваща комбинация.

Вътрешна същност – 5/Външен израз – 4

Това е благоприятна комбинация, въпреки факта, че всяка от вибрациите означава напълно различен характер и темперамент. Благодарение на благоприятното влияние на вибрацията на външното изразяване, такъв човек се потапя във всяка работа с вдъхновение и всеотдайност (без да губи ума си).

В същото време, благодарение на енергията и динамиката, които носи вибрацията на вътрешната същност, той успява да реализира и най-смелите проекти. Неговият темперамент е комбинация от двете тези тенденции, тъй като вибрацията на външното изразяване контролира дисперсията на енергията, характерна за вътрешната същност. Тази „смес“ е изключително благоприятна.

Вътрешна същност – 5/Външен израз – 5

Комбинацията от две еднакви вибрации удвоява интензитета на присъщите им качества, в случая динамичност, активност, нетърпение, умствена острота и неспособност за контрол на емоциите. Резултатът е личност с жизненост и енергия, които рядко се срещат. Но от друга страна, недостатъците също са по-изразителни: вътрешно безпокойство и раздразнителност, множество конфликти с другите и в резултат на това често самота.

Такива хора са много нетърпеливи и често изоставят работата или ученето по средата. Следователно те се нуждаят от балансираща вибрация, която ще се превърне в източник на стабилизация и ще им помогне да завършат това, което са започнали. Те трябва да оползотворят огромната си енергия, като избират дейности, които могат да задоволят ненаситната им нужда от свобода, движение и активност.

Вътрешна същност – 5/Външен израз – 6

Тези вибрации създават контраст, докато се допълват взаимно. Следователно те правят много положителна комбинация. Вибрацията на Вътрешната същност дава активност, инициативност, богато въображение и способност да се вижда същността на нещата.

Вибрацията на външния израз от своя страна носи благородство, щедрост, хармония и любов. Жизнеността и динамиката, които носи номер 5, балансират тенденцията за оттегляне в тесен кръг от семейство и приятелите, както и тенденцията към мързел, произтичаща от липсата на воля (числото 6).

Вътрешна същност – 5/Външен израз – 7

Тази комбинация е типична за хора, разкъсвани от противоречия. Вътрешното нетърпение, желанието за незабавни резултати от работата и вследствие на това проблеми с концентрацията и липса на издръжливост рязко контрастират със склонността към интроспекция, желанието за тишина, спокойствие и уединение, както и за постоянно задълбочаване на знанията и духовно самоусъвършенстване.

В съответствие с вибрацията на вътрешната същност, такъв човек обича активен живот, пълен с емоции и приключения. Въпреки това, под влиянието на вибрацията на външния израз, той действа предпазливо и разумно. Това „раздвоение на личността“ може да предизвика вътрешно безпокойство и чувство на неудовлетвореност. Тази комбинация подобрява знанията и изследователската дейност.

Вътрешна същност – 5/Външен израз – 8

Енергията, повишената активност, както и любовта към всичко ново и прогресивно, съчетани с жажда за активност и големи амбиции, създават комбинация, която съдържа огромен потенциал. Човек, който има тази конкретна комбинация в неговия нумерологичен портрет, получава шанс да постигне велики неща в живота си, да направи състояние и да постигне слава.

В същото време в тази комбинация ясно се вижда бурният темперамент на холеричен човек. За тези хора няма непреодолими бариери. Напротив, рискът и опасността са стимул за тях и ги насърчават да действат. Опасни качества: упоритост, арогантност, липса на самоконтрол и прекомерна прибързаност.

Вътрешна същност – 5/Външен израз – 9

Комбинацията е доста нестабилна: има ясна липса на хармония и баланс. Пламенност, енергия и устрем, съчетани с отдаденост и страст към всяко ново начинание. И двете вибрации предполагат изключителна интелигентност, оригиналност и въображение, както и голяма нужда от свобода и независимост.

В крайни случаи такива хора не признават никакъв авторитет и имат заложби на анархисти. Наличието на умерени вибрации показва, че това са ярки, необикновени личности, които знаят как да мотивират другите към активност и да събудят в тях желанието за духовно усъвършенстване.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com