Вибрация на рождената дата Числото 3

Вибрация на рождената дата Числото 3

Характеристика на числото 3

Вибрацията на датата на раждане се изчислява чрез сумиране на цифрите на деня, месеца и годината на раждане, докато сумата се сведе до едноцифрено число.

Например: 18.09.1983=1+8+9+1+9+8+3=39=3+9=12=1+2=3

Тройките са най-спонтанните, жизнерадостни и весели хора от цялата нумерологична скала. Те са толкова пълни с ентусиазъм и жизненост, че е много желателно и полезно да ги имате около себе си. Те са изключително дружелюбни, с готовност участват в групови събития, знаят как да се наслаждават на живота като никой друг и, притежавайки голям оптимизъм и жизнерадост, обичат да се обграждат с весели и екстровертни хора, точно като тях.

Само ако нумерологичният портрет на тройката съдържа много отрицателни числа, може да бъде депресиран или песимистичен човек, но обикновено такива настроения не са характерни за нея. Тройките никога не се поддават на обстоятелствата и дори в трудни ситуации са убедени, че няма място за притеснение. Умеят да възприемат нещата такива, каквито са и да се радват на това, което имат. Те живеят за днес, защото утре е още далеч.

Тази философия изглежда повърхностна, но позволява на Тройките да не се сломяват от неблагоприятната съдба. Тук обаче не говорим за смелост пред несгодите, а само за обикновен оптимизъм. Тройките са умни, изобретателни и ловки. За тях е лесно да учат и да постигат успех във всяка дисциплина, която ги интересува. Този прекрасен портрет може да бъде развален само от материализъм, посредственост и монотонност.

Никое друго Число не излъчва толкова много чар, блясък и обаяние. Общителни и предизвикващи възхищение за своята учтивост и дружелюбност, Тройките лесно карат всеки да се чувства комфортно в тяхната компания. Тяхното дружелюбие, самочувствие и остроумие им позволяват да бъдат в центъра на вниманието и това се случва често, тъй като те обичат да бъдат в очите на обществото, да блестят и да общуват с известни личности. Кръгът им от приятели и фенове винаги е широк, защото знаят как да намерят точните думи за всяка ситуация и за всеки човек.

Вибрация на рождената дата Числото 3

Свободни, променливи, лишени от предразсъдъци и ограничения, Тройките се нуждаят от независимост, активност и интензивно общуване, тъй като контактите с хората им дават вдъхновение и сила. Те са много чувствителни към заобикалящата ги среда и се влияят силно от нагласите, настроенията и реакциите на другите хора, както и от атмосферата на местата, където се намират.

Весели и чаровни, тройките винаги са изключително популярни, тъй като вдъхновяват всеки, когото срещнат. Имат специална способност да правят добро впечатление, когато пожелаят, те са весели, импулсивни и неуморни в търсене на любов и красота, удоволствие и радост. Това са романтици, идеалисти, впечатлителни и духовни хора, които мечтаят за идеален свят и въпреки че обикновено не обичат да се борят с проблемите и искат да бъдат щастливи и да носят щастие, понякога са способни да се жертват в името на идеала.

Притежавайки интуиция, остроумие и привлекателност, Тройките обаче лесно се влияят от другите, тъй като по същество са простодушни, доверчиви и се вслушват в мнението на околните, особено когато някой апелира към тяхното благородство или съдейства на тяхното безгрижие. Те държат на външния си вид, елегантни са, привлекателни и знаят как да очароват. По принцип Тройките са щастливи хора. Те знаят как да използват другите и текущите обстоятелства за собствените си цели.

Отрицателни качества

Ако няма ограничаващи вибрации, хората родени под това число са несериозни и повърхностни. Те не желаят да се изправят пред трудностите, избягват отговорността и се интересуват само от забавление, в резултат на това те пропиляват своя несъмнен талант и заслуги. Тройките се характеризират с апломб, арогантност и перчене. В стремежа си да впечатлят и да бъдат харесвани, те обещават повече, отколкото могат или възнамеряват да изпълнят.

Често използват своя чар и привлекателност, за да спечелят нечия обич и лесно да постигат целите си. Те са способни на лъжи. Има дори истински „митомани“, които сами в крайна сметка започват да вярват в собствените си изобретения и фантастични истории. Не могат да различат фантазията от реалността и се придържат здраво към своя фантастичен свят, където всичко е красиво и перфектно.

Тези хора са разглезени и капризни, лесно получават това, което искат и могат да убедят всеки, което често им вреди, тъй като са сигурни, че всичко им е позволено. Непостоянни и променливи, те скачат от една цел към друга в търсене на нови усещания, като в същото време се уморяват от ежедневните дейности и сериозните планове.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com