Вибрация на рождената дата Числото 2

Вибрация на рождената дата Числото 2

Характеристика на числото 2

Вибрацията на датата на раждане се изчислява чрез сумиране на цифрите на деня, месеца и годината на раждане, докато сумата се сведе до едноцифрено число.

Например: 17.09.1983=1+7+9+1+9+8+3=38=3+8=11=1+1=2

Това число символизира доброта, такт, дипломатичност, предпазливост, внимание и уважение към другите. Двойките са дружелюбни, гостоприемни и привитливи, постоянно търсят одобрение от близките си, за да се чувстват уверени. Те никога не се опитват да изпъкнат или да се отличат. Могат да пожертват собствените си мечти и амбиции, ако това ще бъде от полза за другите.

Външно те изглеждат спокойни, уравновесени и ведри, но това почти винаги е погрешно впечатление, тъй като те изпитват огромно вътрешно напрежение. Те са страхливи и раболепни. Дори може да се каже, че животът им причинява болка. Двойките не са в състояние да се състезават с по-смелите и енергични и затова се съгласяват да останат в тяхната сянка. Те са отлични изпълнители, вслушват се в препоръките и позволяват да бъдат контролирани.

Като хора прощаващи, разбиращи, толерантни, сдържани и отстъпчиви, те умеят да се адаптират към другите и към ситуациите. Двойката е единственото число, което е в хармония с всички, така че хората, белязани от вибрацията на числото 2, никога не се опитват да се отличават, да доминират или да налагат волята си. Умеят да се поставят в положението на друг човек, винаги пазят поверената им тайна и не подвеждат тези, които са им се доверили.

Най-важното за Двойките е да живеят в атмосфера на мир и хармония. Като впечатлителни, плахи и лесно раними същества, те губят самоконтрол и равновесие, когато се натъкнат на агресивни хора или попаднат в трудни ситуации, тъй като всяко насилие ги парализира и потиска. Често меки, плахи и затворени в себе си, те от малки се подценяват и са обект на различни комплекси. Живеят в постоянно напрежение, защото изискват от себе си съвършенство, бидейки свои собствени строги съдници.

Двойките са отстъпчиви, скромни и лишени от претенции. Те слабо се интересуват от шумния социален живот. Не обичат да привличат вниманието върху себе си и мисълта, че могат да станат обект на подигравки, ги ужасява. Като сдържани и внимателни хора, те са достойни за уважение и са добри граждани, родители и приятели. Хората им вярват, защото Двойките никога не действат прибързано или лекомислено, те претеглят и анализират всичко, така че техните мнения и решения най-често са правилни.

Вибрация на рождената дата Числото 2

Обикновено не придават голямо значение на материалните проблеми, удобствата, желанието за изпъкване, те ценят културата и интелигентността. Те са очаровани от красивото и духовното, но това възхищение е спокойно и съзерцателно. Благодарение на своето любопитство, сериозност и наблюдателност, Двойките са добре образовани и проявяват силен интерес към интелектуалните и духовни въпроси. Двойките имат нужда от подкрепа, защита и одобрение.

Те са обичани и ценени заради тяхната доброта, отзивчивост и безкористност. Интересуват се от социалния живот и винаги са готови да помогнат на нуждаещите се. Уравновесеността и миролюбието им дават възможност да станат добри дипломати и истински миротворци. Никой не може да поправи направеното зло по-добре от тях. Те не само умеят да изглаждат недоразуменията и конфликтите между хората, но и намират оправдание за действията на другите и прощават нанесените им обиди.

Дори в зряла възраст те остават по детски лековерни и изобретателни. Те вярват на думата на хората и затова обикновено се оказват жертви на чужда безскрупулност, рядко извличат полза от уроците на живота. Като дълбоки, впечатлителни и внимателни натури, Двойките са родени психолози, надарени с изключителна интуиция.

Отрицателни качества

Техните съмнения, страхове и комплекси могат да бъдат толкова силни, че обезсмислят усърдието и упоритата работа, пречейки им да се издигнат до по-високи позиции. Често амбициите на Двойката не са достатъчно силни, за да надделеят над страха им от провал, нерешителността и подчинението. В такива случаи разочарованието предизвиква отчаяние, а с него завист и враждебност към постиженията на другите. Двойките са докачливи и подозрителни. Понякога се чувстват обидени, унижени, заплашвани, въпреки че никой не е имал такива намерения.

Лесно изпадат в състояние на депресия, песимизъм и безнадеждност. Отстъпчиви и оставящи се да бъдат водени, те са твърде зависими от чуждото мнение, съгласни са да бъдат използвани или да им се налага чуждата воля. Двойките изпитват страх от тези, които са по-силни или по-стари по ранг и затова се опитват да избегнат конфликта на всяка цена. Те са твърде чувствителни, така че много лесно се нараняват. Когато чувстват, че не могат да се справят с реалността, Двойките се оттеглят във вътрешния си свят, изпитвайки огромен стрес, който може да доведе до психическо или физическо заболяване.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com