номерология-числото 1

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрацията на числото 1

Числото 1

Хората с тази вибрация са надарени с жив, брилянтен ум и огромна изобретателност. Но въпреки творческите си способности те постигат най-голям успех като директори, мениджъри или ръководители. Огромната динамика, способността за планиране и изпълнение на планове улесняват достъпа им до високи позиции. Но те извличат най-голямо удовлетворение когато работят за себе си или от това, че са на позиция, която им позволява да действат с максимална свобода. Като правило, те преминават през живота, налагайки собствените си мисли и условия на играта на околните. Като личности те са много уверени в себе си, сами искат да се борят за постигане на желаните цели, без да се обръщат за помощ към другите.

Ентусиазмът, енергията и находчивостта могат да им донесат успех в света на бизнеса, където се ценят инициативността, интуицията, амбициозните и широкообхватни планове, както и способността за бързо вземане на решения и управление на големи предприятия. Те винаги са пълни със смели идеи, а заразителният им ентусиазъм внушава на другите вярата, че за тези хора няма нищо невъзможно.

Ако искат да се посветят на медицината, те трябва да специализират хирургия, тъй като благодарение на точната диагноза и уверените действия ще могат да напреднат в тази област. Могат да бъдат и добри невролози и психиатри, защото имат дълбока интуиция, проницателност и познаване на човешката природа. В света на изкуството те са най-близо до театъра, музиката, радиото и фотографията. Те могат да станат брилянтни журналисти, автори на комикси и карикатуристи.

Могат да станат известни и в света на модата и рекламата: тяхното въображение и оригиналност могат да намерят достойно приложение в тези области. Много известни изобретатели са били родени под числото 1 или са имали голям брой Единици в своите нумерологични портрети. Благодарение на вродената си склонност към приключенията и риска, те са отлични пилоти, парашутисти, пътешественици, водачи, преводачи, географи и метеоролози. Те се доказват и като архитекти, инженери и дизайнери, реализирайки големи и смели проекти. Решителността, дълбокият и проницателен ум, характерни за Единиците, благоприятстват изследователската работа.

Всички видове обединения и всякакви други форми на сътрудничество няма да донесат полза на хората с тази вибрация, освен ако в техния нумерологичен портрет не се появят други числа, чиито вибрации ще засилят способността за работа в екип. Естествеността в изразяването на чувствата, чарът, острият и оригинален ум, характерни за характера на Единиците, благоприятстват работата, която изисква постоянен контакт с хората. Благодарение на техния ентусиазъм и способността лесно да реализират и най-смелите идеи, те успешно се доказват като мениджъри, инспектори и агенти на големи предприятия. Като мениджъри са отговорни и трудолюбиви, въпреки че могат да влязат в конфликт с колеги или шефове поради своята грубост и липса на такт, нетърпение и инат, както и неспособността им да се вслушват в чуждото мнение.

В ролята на шефове единиците със силна индивидуалност и креативен ум имат благоприятно влияние върху своите подчинени. Те ги радват и учудват, но често ги объркват с внезапните промени в настроението и рязък преход от крайна добронамереност към изисквания, граничещи с подигравка. Почти винаги е много трудно да се работи с числото 1. Да бъдеш в крак с него, да го разбереш – това е задачата, която стои пред неговите подчинени. Ако животът е принудил човек с тази вибрация да се занимава с монотонна или рутинна работа, ще бъде полезно за него да посвети свободното си време на нещо, което ще позволи на богатото му въображение, творчески и артистични способности да се появят.

Такъв човек би могъл да създаде и ръководи аматьорска театрална трупа или да сътрудничи на някой вестник. Дейността трябва да бъде достатъчно вълнуваща и интересна, за да компенсира скуката и липсата на стимулация в ежедневието. Само по този начин Единиците ще могат да поддържат душевно равновесие, спокойствие и физическо здраве.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

One Reply to “Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрацията на числото 1”

Comments are closed.