номерология-числото 1

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрация на числото 1

Числото 1

Хората с вибрация числото 1 имат целия потенциал да постигнат успех и да направят състояние, при условие че успеят да преодолеят склонността си към риск и действат внимателно. Единиците се отличават с изключителен талант да „правят“ пари. Този талант им помага във всичко, което предприемат. Когато нямат пари, те вземат назаем, най-често за да живеят „над възможностите си“ или за да се забъркат в някаква съмнителна, недообмислена сделка, което се случва дори когато са в добро финансово състояние.

Смелостта, постоянството и силата на характера, които ги улесняват да успеят, могат да доведат до факта, че също толкова лесно могат да загубят всичко, ако в техния нумерологичен портрет не се появят ограничаващи фактори. Имайки предвид факта, че те обичат да живеят в изобилие и лукс, трябва да бъдат предупредени: че няма да могат да запазят това, което са спечелили и освен това, няма да могат да избегнат финансови загуби, ако не спрат да угаждат на капризите си и не добият чувство за мярка. Те трябва да се придържат към здравия разум и принципа на „златната среда“.

Любов

Единиците са дълбоко чувствителни, стремителни и страстни хора. Те лесно завладяват сърцата на представителите на противоположния пол, за което трябва да са благодарни на своя чар и изключителна дарба на убеждаване. В любовта, както и в други области на живота, те са ненаситни и жадни за власт и колкото повече обичат, клкото по-привързани са към даден човек, толкова повече се стремят да го подчинят. Те са много променливи: най-фината, дълбока нежност може веднага да бъде заменена от сухота и дори грубост.

Предимно нежни и толерантни, те стават студени и дистанцирани, когато срещнат проблеми или трудности по пътя си. Те ще намерят щастие и взаимно разбирателство с хора с вибрация 2 или 6, както и с тройки и четворки, ако успеят да преодолеят жаждата за власт и прекомерната критика. Те могат да бъдат доволни от 5 и седмици, въпреки че такива комбинации не са много хармонични. Но те трябва решително да избягват връзките с 8 и 9, както и със собствената си вибрация- Единицата.

В последния случай не може да се избегне постоянна борба между два еднакво силни характера. Децата, родени под въздействието на тази вибрация, обикновено се бунтуват срещу властта на авторитарни родители, но по-късно самите те подсъзнателно се опитват да наложат волята си на своите деца. Въпреки тези наклонности, те твърдо вярват, че връзката им със собствените им деца се основава на взаимно разбирателство и уважение.

Житейска мисия

Житейската мисия на хората с вибрация числото 1 е не само способността да разчитат на собствените си сили и развитието на индивидуалните си качества. Но също и необходимостта да вдъхновяват другите и да ръководят хората, като ги „заразяват“ с тяхния ентусиазъм и ги насърчават да действат. Със собствения си пример Единиците трябва да учат другите, че няма невъзможни неща, няма непостижими цели и с упорит, търпелив труд могат да постигнат всичко, което искат.

Планета: Слънце

Камък: рубин, диамант

Метал: злато

Зодия: Лъв

Ден: неделя

Цвят: жълт, златен, оранжев

Щастливи числа: 1, 3, 9

Известни личности родени под вибрацията на единицата:

Емил Зола, Перес де Куеляр, Пако Рабан, Михаил Горбачов, Лев Толстой, Карл Маркс, Ърнест Хемингуей, Чарли Чаплин, Ришельо, Съмърсет Моъм, Наполеон Бонапарт, Алфред Нобел, Парацелз, Мартин Лутер, Дизраели, Мигел де Сервантес, Делакроа, Аристотел , Онасис.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com