номерология-числото 2

Характер и личност на хората родени под вибрацията на числото 2

Числото 2 символизира обединението и взаимното допълване на противоположностите, междуличностните отношения, връзките между мъжа и жената, както и способността за даване и получаване, които се допълват взаимно. Качествата, които са най-характерни за тези с тази вибрация, са желанието за сътрудничество, чувството за такт и способността да се разбират с другите, което се улеснява от вродената им доброта и способността да влизат в положението на хората. Това са личности, които са по-щедро надарени с таланти в сравнение с всички останали числови вибрации – те са тактични, надеждни и чаровни. Двойките се опитват никога да не влизат в конфликт с обкръжаващите, не се опитват да се откроят на всяка цена, да подчинят другите или да им наложат собствената си воля.

Двойката е ясно женско число и тези, които са под влиянието на тази вибрация, ценят изтънченото, духовното и интелектуалното. Двойките лесно влизат в контакт с другите, въпреки че се интересуват най-много от моралния аспект на човешката личност. Тези хора се чувстват отвратени от всякакви прояви на малодушие и морална нечистота. Най-често това са хора, интересуващи се от изкуство и интелектуални проблеми. Те обичат красивото, чието съзерцание им дава най-високо блаженство. Спокойни, резервирани и внимателни при вземането на решения, те търсят подкрепа и одобрение от околните и тъй като приемат присърце общественото мнение, никога не се намесват в нищо, докато не са сигурни с какво си имат работа.

Те имат аналитично мислене, следователно, преди да вземат решение, събират възможно най-много информация по въпроса, който ги интересува, и след това действат много внимателно и дипломатично. Умереността и мъдростта, предпазливостта и здравия разум, които показват в критични моменти, осигуряват на Двойките уважението и дори възхищението на другите. Тяхната отличителна доброта, нежност, топлота, както и способността да прощават допринасят за това да бъдат обичани и зачитани. Именно поради тази причина, макар да се случва несъзнателно и често неволно, те могат – ако искат – лесно да манипулират другите и да ги принудят да гледат на света през техните очи.

Всички тези качества отварят много врати които са затворени за другите пред Двойките. Плахи, скромни, простодушни, деликатни и без претенции, те са идеални арбитри, способни да разрешават различни спорове и конфликти, давайки на другите самочувствие. С една дума, хората с тази вибрация разпространяват около себе си атмосфера на хармония и мир. Добре образовани и грижовни към своите съседи, те имат много приятели, но тъй като винаги са готови да помогнат, има много хора, които се възползват от това. В приятелството Двойките показват благородство, в обществото са дружелюбни и остроумни. Това са родени психолози и познавачи на човешката душа. Освен това те са наблюдателни, необичайно проницателни и умеят да анализират.

Без съмнение Двойките се ръководят повече от чувствата, отколкото от разума. Те са мечтателни, романтични, идеалисти, изтънчени по природа и неуморното им желание да се харесат на другите понякога граничи с патология. Затова в техния нумерологичен портрет трябва да намерят място за по-„твърди“ и „силни“ вибрации. Под маската на спокойствието и уравновесеността Двойките крият нервност, подозрителност и непостоянство. Ако бъдат нападнати, те никога не дават остър отпор, а се обиждат и се затварят в себе си. Въпреки че не толерират грубостта и пренебрежението към другите, те, едва възстановили се от удара, веднага се опитват да оправдаят своите нападатели. Те също така бързо забравят дребните обиди и винаги са готови за помирение и прошка.

Нежни и мили, Двойките се чувстват изгубени и неуравновесени, когато са принудени да имат работа със скандални и прости личности. В този случай те са готови на различни видове отстъпки и жертви, само и само мирът и хармонията отново да царят в тяхната среда. Двойките имат необичайно изострено усещане за атмосферата, която ги заобикаля. В приятна, спокойна среда те буквално блестят от радост и жажда за живот, но в обратната ситуация са депресирани и отчаяни. Трябва да се примирят с факта, че животът не винаги е приказка, в противен случай ще живеят в постоянно напрежение, депресия и униние, което с времето ще се отрази пагубно на нервната им система.

Носителите на тази вибрация не търпят никаква претенциозност и самохвалство. Те са способни да жертват собствените си цели и интереси и са готови да напуснат сцената, ако това позволи на тези, които обичат, да се изявят. Те не изпитват обида или огорчение, ако работата им не бъде забелязана или оценена правилно, а напротив, предпочитат да играят второстепенна роля в живота. Двойките са лековерни и простодушни, никога не подозират другите в зли намерения, така че приемат всичко за чиста монета и вярват на думите за всичко, което им се каже. Не е изненадващо, че те са вкусна плячка за хора без чест и съвест, които се възползват от тяхната наивност.

Хората под въздействието на тази вибрация са известни като отговорни и усърдни работници. Но те често имат склонност към ниско самочувствие и омаловажават собствените си заслуги. Двойките често са прекалено педантични и поставят прекомерни изисквания към себе си. Винаги се съмняват във възможностите си, пълни са с комплекси, лесно се разочароват и се отклоняват от избрания път. Те изпитват истинска агония, когато са принудени да преодолеят ново препятствие. Без съмнение Двойките съдят себе си прекалено строго.

За да укрепят самочувствието си, те трябва да разберат, че никой не е съвършен. В противен случай винаги ще се съмняват в способностите си, ще претеглят плюсовете и минусите и ще се колебаят, вместо да действат. Несигурността и сложността могат да причинят сериозни неуспехи и в резултат на това разочарование в живота. Вече споменахме, че Двойките са склонни да крият чувствата си. Ако искат да съхранят вътрешния си мир, трябва да се научат да изразяват емоциите си. Също трябва да се научат да се отпускат. Ако си позволят да се прояви негативният аспект на тази вибрация, те рискуват да попаднат под влиянието на такива недостатъци като прекомерна податливост, подозрителност, неспособност да отделят важното от второстепенното и капризност.

Тези хора често проявяват почти патологично желание да бъдат харесвани и могат да се поддадат на лъжи, само и само за да не обидят някого или да изградят лошо мнение за себе си. Съвета е да не са толкова зависими от другите и от така нареченото обществено мнение. Разбира се, това е много трудна задача, защото неразбраните и отхвърлени Двойки изпадат в апатия, страх и нестабилност. Те се спускат до рутинно съществуване, живот на неудачници, където царуват завистта, отчаянието и негодуванието.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация Двойка

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрация Двойка