номерология-числото 4

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 4

За да напреднат в която и да е област, родените под числото 4 трябва умело да използват способностите, с които ги е надарила рождената вибрация. Всяка вибрация показва основните тенденции и черти, които характеризират даден човек. Затова познаването на тези характеристики е много важно при избора на сферата на дейност, на която искаме да се посветим. Солидната представа какво ни интересува, какво обичаме, какво е нашето призвание ще ни помогне да постигнем успех. Носителите на тази вибрация трябва да търсят дейности, които изискват концентрация, задълбоченост и търпение. В този случай те работят усърдно и методично и са в състояние да вършат монотонна работа, от която другите странят.

Те не само не се боят от този вид трудности, но дори, напротив, се стремят да извършват рутинни действия, които изискват старание и специално внимание към детайла. Те не обичат внезапни, непредвидени промени, които нарушават установения ред. Четворките често нямат вдъхновение или креативност. Те са привързани към материалния свят, към това, което е реално и конкретно. Като правило, те постигат успех благодарение на собствената си издръжливост и сила на характера. Никога не надхвърлят веднъж и завинаги поставените цели, но посвещават душата и тялото си на реализацията на тези цели.

Хората с тази вибрация имат изключителни способности в области като механика, инженерство, строителство или електроника. Много Четворки работят като строители, дърводелци и механици, тъй като са добри в поддръжката на всякакви машини и механизми. Ако се посветят на литературата, постигат успехи като есеисти, драматурзи или театрални и литературни критици. Тази вибрация произвежда и велики математици, икономисти, банкери и счетоводители. „Хартиената“ работа, толкова презирана от всички останали, им отива много добре. Следователно Четворките са отлични секретари, архивисти и офис служители като цяло.

Благодарение на изключителната си точност, както и на огромното си търпение, те имат специална предразположеност към професии като бижутерство, ремонт на часовници и типография. В света на бизнеса Четворките могат да постигнат значителен успех в индустрията и търговията, особено в създаването и производството на офис оборудване, мебели или метални изделия. Те ще могат да се докажат в текстилната индустрия като модни дизайнери, администратори или контрольори на качеството на продуктите. Яснотата на ума, аналитичният и систематичен тип мислене им позволяват да се превърнат в истински „мозъчен тръст“ на предизборни кампании и големи политически събития.

Същите тези качества позволяват на притежателите на тази вибрация да намерят необходимите средства (често рязки и радикални) за успешно завършване на някакво събитие, което е застрашено от провал. В областта на медицината Четворките могат да се докажат като хирурзи, травматолози, специалисти по ранна диагностика. Интересът към света, любовта към истината и конкретиката, както и търпението и далновидността правят Четворките изключително надарени учени и изследователи. Постоянството и издръжливостта, съчетани с любовта към реда и дисциплината, така характерни за тази вибрация, са причината Четворките да са по-склонни от другите да се посветят на военна кариера. Вродени качества като обективност и уважение към закона правят тези хора отлични адвокати и съдии.

Четворките имат големи ръчни способности. Ако професионалната работа не им позволява да ги използват, те могат да го правят у дома, като се занимават със скулптура, гравиране, миниатюрно изкуство, както и да измислят нови практични домакински уреди или да подобрят дома и живота си. Няма по-надеждни служители от Четворките: внимателни, сериозни, трудолюбиви, прилежни и отговорни, те се съсредоточават върху всяка възложена им работа и не си почиват, докато не я изпълнят.

Над тях не се изисква надзор, тъй като те самите са си най-строгите контрольори. Добре свършената работа ги изпълва с гордост и носи истинско удовлетворение. Като лидери Четворките често са прекалено взискателни: не понасят мързел, невнимание или неточност. Те се опитват да бъдат справедливи към подчинените си и въпреки сдържаността си в изразяването на чувства, винаги признават и възнаграждават усърдните работници. Те обаче нямат никаква снизходителност към онези, които не се отнасят сериозно към работата и не й отдават цялата си сила и енергия.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

One Reply to “Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 4”

Comments are closed.