номерология-числото 3

Характер и личност на хората родени под вибрация на числото 3

Числото 3 символизира Троицата, която се среща в много религии и култури. Също така ни говори за обединението и взаимното допълване на противоположностите. Хората с тази вибрация обичат да блестят и да изливат своята светлина върху другите, те са весели, изобретателни и необичайно подвижни. Надарени с много таланти, те се отличават с голям интерес към света около тях и разнообразни хобита. Обикновено имат любознателен и брилянтен ум. Внимателни и чувствителни, те често са непредсказуеми в своето благородство и идеализъм, способни на всякакви жертви и лишения, за да помогнат на своите приятели или да останат верни на идеалите си.

Тройките са надарени с изключителен магнетизъм и дълбока интуиция. Обичат да са център на внимание и се радват на похвали и комплименти. Изпълнени с дружелюбие, вяра и оптимизъм, те предпочитат да гледат на света през розови очила. Като никой друг, те знаят как да се радват на живота и да носят много радост на другите. Те винаги приемат за даденост това, което съдбата им е подготвила. Това не означава, че те напълно са се „предали на живота“, но разбират, че отчаянието не решава проблемите и песимизмът не е най-доброто отношение в живота. Нито една друга вибрация не носи толкова много светлина, чар и очарование.

Благодарение на тези качества, както и на голямата им лекота в установяването на контакти с хората, Тройките са обичани и ценени от всички. Освен това те са активни и изобретателни и със своя ентусиазъм и оптимизъм вдъхновяват другите, насърчавайки ги към действие. Те обаче рядко се стремят да доминират над другите. Симпатични, спонтанни и весели, те имат дарбата да „очароват“ и завладяват останалите и всеки, който им пресече пътя, не може да устои на „лъчезарната“ им личност.

Тройките са необичайно красноречиви, което понякога, за съжаление, приема формата на приказливост. Те „заливат“ събеседника си с поток от думи, напълно пренебрегвайки другите и най-лошото, често просто нямат какво да кажат. Ако числото 3 се повтаря многократно в нумерологичния портрет или се появява заобиколено от по-слаби числа, тогава вродената любов към живота, жизнеността на Тройките прераства във фриволност, лекомислие и крайна повърхностност. Такъв човек е готов на всичко, за да предизвика интерес към себе си и да стане център на внимание. Дава невъзможни обещания, пръска пари и дори лъже, всичко това, за да впечатли другите поне за миг.

Именно сред Тройките, под влиянието на слаби числа, има истински „митомани“, които вярват в собствените си лъжи и измислици. Както вече казахме, носителите на тази вибрация имат вроден чар, изисканост и се чувстват страхотно в обществото, което се отразява благотворно на обкръжението им. Поради тези качества, тройките са много популярни и добре дошли във всяко общество. Ето защо не е изненадващо, че те имат много приятели и фенове. Обичат социалния живот, хората и само с присъствието си могат да оживят и развеселят всяка компания. Вратите на домовете им винаги са отворени за много приятели. Когато ги приемат на гости, Тройките изпитват голяма радост и удоволствие.

Тези бонвивани и гурмани не се стремят към слава, власт или успех. Те искат само охолен живот и като никой друг знаят как да ценят и да се наслаждават на радостите и удоволствията. Тройките обикновено имат голяма енергия и жажда за живот, която прониква навсякъде и зарежда всичко около тях, поради което имат толкова положително влияние върху обкръжението си. Животът до тях е приятен и пълен с впечатления. Много често обаче тези хора са разпуснати, капризни и обичат да угаждат на слабостите си. Свикнали, че благодарение на своя чар и обаяние имат всичко, което пожелаят, те вярват, че всичко им е позволено. Изпълнени с ентусиазъм, спонтанните Тройки процъфтяват, когато срещат хора, които са също толкова весели и активни.

Благодарение на своята интелигентност и умствена острота, те са в състояние да говорят на всякакви теми и да се адаптират към всяка ситуация. Понякога обаче им липсва издръжливост, за да постигнат целите си. Не само тяхната неспокойна и непостоянна природа, но и неуморното им търсене на развлечения може да ги накара да пропилеят своята прекрасна креативност и многобройни способности. Щедри, съпричастни и способни на дълбоки чувства, Тройките носят в себе си огромен потенциал за любов, а към любимите хора са изпълнени с отдаденост, благородство и човечност.

До дълбока старост те запазват вътрешния си младежки ентусиазъм и радост в душата. Винаги са отворени към любовта, красотата, забавлението и стремежа към съвършенство. Тройките винаги „блестят“ и винаги са „във възторг“, те мразят ежедневието, монотонността, систематичността и рутината. Балансирана и подсилена от положителни вибрации, Тройката не знае какво е лошо настроение или депресия. Отнася се снизходително и великодушно както към своите, така и към чуждите недостатъци и слабости. Привлекателни, кокетни и често безделници, Тройките се грижат изключително много за това как изглеждат, стремят се да изглеждат добре поддържани и облечени във всяка ситуация.

Доверчивостта и добродушието на тези хора често са причина да бъдат използвани от благоразумни и безскрупулни хора. Щастието и удовлетворението от живота осигуряват на Тройките широк спектър от общуване, творческа, интересна работа и активен, богат живот. Ако ежедневието не им предоставя тези стимули, Тройките трябва да компенсират скуката и монотонността, като запълват свободното си време с дейности, които ги пленяват и поглъщат. Ако не работят върху себе си, могат да станат арогантни, празни, емоционално неестествени и арогантни. Те ще избягват всякаква отговорност и няма да могат да намерят изход от трудни ситуации.

Многото неразрешени проблеми и стресът могат да ги накарат да станат приказливи и да дават обещания, които не могат и няма да се опитат да изпълнят. Подобно нещо може да се случи, ако използват своя чар и прелести, за да постигнат собствените си цели. Често се случва тройката да е приятна и учтива само с тези, от които зависи по някакъв начин и в същото време, не обръща внимание на онези, които не харесва или са безполезни. Цинизъм, арогантност, самочувствие и пренебрежение към другите са недостатъците, от които Тройката трябва да се пази.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация Тройка

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрация Тройка