номерология числото 3

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрация на числото 3

Ако тази вибрация се засили от други положителни числа, тогава родените под числото 3 никога няма да имат трудности да си изкарват прехраната. Ще им бъде много по-трудно да задържат спечеленото. Обикновено тези хора имат голям късмет по отношение на парите. Те обаче не са склонни да спестяват, вярвайки, че парите съществуват, за да се харчат. Случва се да харчат както свои, така и чужди пари. Най-често не се ограничават с какъвто и да е бюджет, щастливи са, когато инвестират пари без да се замислят и ги харчат за задоволяване на скъпи капризи. В същото време изпитват радост да дават на другите и да помагат на нуждаещите се и тук щедростта им няма граници.

Тройките са спонтанни и експанзивни по природа, техните действия не могат да бъдат предвидени. Ако не придобият необходимото постоянство и не се научат да се контролират, ако продължат да поверяват финансовите си дела на другите, тогава въпреки тяхната находчивост и късмет в получаването на пари, те ще живеят, както се казва, „от заплата до заплата” и което е по-лошо, може да се окажат на ръба на разорението.

Любов

Тройките преживяват всяко събитие в живота интензивно и страстно. Отговарят на любовта с плам и страст. Въпреки това, преди да срещнат истинската си „сродна душа“, те обикновено са известни като „Дон Жуани“ или покорителки на мъжките сърца. Техният огромен чар ги прави много привлекателни за хората от противоположния пол и затова преминават през живота от една любов към друга, като пеперуди, пърхащи от цвят на цвят и всеки път твърдо вярват, че точно сега са били посетени от велика и истинска любов. Те не искат да наранят никого и тяхната преданост към любимия човек остава съвсем искрена, докато не се появи някой друг, който ще ги плени още повече.

Тройките са чувствителни и благоговейни, те са преизпълнени с чувства, но тяхното живо въображение и фантазия често се оказват причината да живеят в някакъв нереален свят. Тази тенденция очевидно не е благоприятна за намиране на партньор – в края на краищата той трябва да съответства на идеала, който тройките са създали за себе си. По същество те са повече влюбени в собствения си идеал, отколкото в конкретен човек. Но когато истинската любов наистина ги сполети, няма съмнение, че това ще бъде пълно, дълбоко и трайно чувство. Като съпрузи, Тройките са лоялни, внимателни, нежни и грижовни. Те ценят атмосферата на дома и много обичат семейния живот, въпреки че понякога забравят за близките си, увлечени от потока многобройни хобита и занимания.

Обикновено хората с тази вибрация не са досадни или завистливи. Но техните чести и неочаквани промени в настроението могат да предизвикат объркване у хората около тях. Тройките не са отмъстителни, защото по природа са весели хора и не могат да останат ядосани дълго време. По принцип тройките нямат проблеми в контактите с хората, но най-бързо тройката намира общ език с друга тройка, както и с единици, петици и деветки, които като нея се опитват да видят преди всичко положителните страни в живота. Въпреки факта, че хората с числа 2, 4, 6, 7 и 8 са по-сериозни и сложни по природа от Тройката, последната не обръща внимание на това и, ако има желание, може да намери с всеки от тях общ език.

Въпреки че, не всеки харесва фриволността и лекомислието на Тройките. Ето защо, за да бъде щастлив съюзът с човек от тази вибрация, първо трябва да го разгледате отблизо и да го опознаете по-добре. Децата Тройки са забавни и спонтанни. Обикновено са заобиколени от много приятели. Често знаят как да заблудят възрастните, които са запленени от чара им и изпълняват всяка тяхна прищявка. Препоръчително е родителите да не угаждат излишно на тези капризи и да контролират тяхните действия и постъпки в разумна степен, като поддържат баланс между дисциплината и свободата на изразяване, така че от детство Тройките да се научат на концентрация и култивиране на волята.

Тези качества ще им служат добре, когато узреят и са в състояние да използват напълно многото си таланти, за да постигнат успеха, който заслужават. Тройките са мечтателни, емоционални и доверчиви през целия си живот, така че те, като деца, изискват чувствата постоянно да им се доказват. Като родители, тройките са склонни да бъдат прекалено отстъпчиви към децата си, защото не искат да правят своя живот и на другите труден. В допълнение, необходимостта постоянно да бъдат публично не им позволява да се посветят напълно на семейния живот. Но те винаги остават любящи и нежни както към децата си, така и към своите съпрузи.

Житейска мисия

Житейската мисия на хората, родени под влиянието на вибрацията на числото 3, е да дават на другите любов и радост и да им доказват със собствения си пример, че ежедневните грижи и проблеми са неразделна част от живота и трябва да се отнасяме към тях спокойно и с оптимизъм. Тройките идват на света, за да бъдат „фар“ и надежда, да вдъхновяват онези, които имат късмет и възможност да се запозная с тях.

Планета: Юпитер

Цветове: син, пурпурен, виолетов

Камък: гранит, аметист, тюркоаз

Метал: цинк, олово

Зодия: Риби, Стрелец

Ден: четвъртък

Щастливи числа: 3, 5, 8

Известни личности родени под вибрация тройка:

Андрей Сахаров, Ела Фицджералд, Стефан Цвайг, Антонио Гауди, Мая Плисецкая, Декарт, Салвадор Дали, Чарлз Дикенс, Виктор Юго, Ламартин, Рембранд, Сара Бернхард, Талейран, Пол Валери, Жорж Санд, Скот Фицджералд, Хенри Милър, Мария Калас, Казанова.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com