номерология-числото 8

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 8

Хората родени под вибрация на числото 8 могат да постигнат всяка цел, която си поставят. Но най-големият успех ги очаква в света на големите пари, политиката и бизнеса. Те винаги печелят там, където влизат в действие мащабни планове и предприятия. Те ще могат да се докажат във всяка област, където се изисква твърдост и почтеност на възгледите, здрав разум и способност за правилна оценка на ситуацията, както и усърдие и решителност, последователност и методичност в изпълнението на плановете, енергия и увереност. Осмиците са отлични организатори, инициативни, способни да насърчат другите да предприемат действия и да реализират най-смелите проекти. В същото време те се отличават с невероятна самодисциплина и способност за концентрация.

Когато Осмицата трябва да реши проблеми или задачи, тя забравя за всичко останало. За нея никой и нищо не съществува, ако не е свързано с това, което пряко прави в момента. И едва след като завърши започнатата работа, тя възвръща чувството си за реалност. Хората с тази вибрация са надарени с огромна сила и издръжливост, както физическа, така и умствена. Това им позволява да издържат на напрежението, в което живеят и което се създава от постоянното желание за реализиране на все по-амбициозни планове.

Осем е „умствено“ число. Хората, родени под негово влияние, имат бистър, хладен ум, както и способността да виждат всички аспекти на всеки бизнес, което ги облагодетелства изключително в света на бизнеса. Осмиците имат отлични предприемачески умения. Те инстинктивно усещат кога и как да влязат в дадено предприятие. Това са родени играчи, студени и пресметливи, които умеят и обичат да поемат рискове, винаги разчитайки на безпогрешния си инстинкт.

Всички тези качества правят осмиците хора, които имат големи шансове за успех във всяка област. Въпреки това, те трябва да подходят отговорно към избора на професия, тъй като ако същите качества се използват за други цели, те могат да станат опасни за своите собственици. Хората от тази нумерологична група се реализират най-добре като адвокати, съдии, директори на компании, учители, политически лидери, финансисти, инженери, хирурзи, изобретатели и съветници. Също така могат да постигнат високи позиции като войници, политици и дипломати.

В същото време те могат успешно да се представят в различни спортове, особено тези, свързани с конкуренция, риск и опасност, като автомобилни състезания или конни надбягвания. Сред осмиците ще открием и много тестови пилоти, спортни треньори и, колкото и да е странно, скаути. Те са добри в търговията, банкирането и индустрията, особено на ръководни позиции. Могат да се реализират и като полицейски детективи, охранители или служители в гражданската администрация.

Тези, които са под влиянието на тази вибрация, могат да бъдат отлични счетоводители, икономисти и експерти по компютърни науки. Те са незаменими като корпоративни лидери, директори на големи фирми и дори като големи държавници и правителствени ръководители. Оръжия, експлозиви, хирургически инструменти, строителни материали, електричество и електроника също са свързани с числото 8. Затова представителите на тази вибрация стават известни хирурзи, механици или военни. Освен това те знаят как да поддържат, инсталират и конфигурират всяко оборудване. Имат шансове за успех в търговията с недвижими имоти, международните търговски операции, както и в ресторантьорството и хотелиерството.

Осмиците могат да получат големи инвестиции за изпълнението на своите проекти, но трябва да бъдат дипломатични и да се научат да управляват темперамента си, както и да избягват прибързаните решения и импулсивните реакции, тъй като тези качества могат да отменят всичко, което Осмиците са успели да постигнат с цената на големи усилия и саможертва. Като служители тези хора са отговорни, усърдни и ефективни.

Понякога обаче могат да събудят завистта на колегите си, като се откроят твърде много, а тяхната активност и енергия често се бъркат с желание да се издигнат над другите. Като лидери Осемте се опитват да бъдат справедливи, но неизбежно рискуват да бъдат заклеймени като авторитарни и твърде взискателни, тъй като често са сурови и нетолерантни, поставяйки същите високи изисквания към подчинените си, както и към себе си, което естествено причинява съпротива и неразбиране от страна на не особено ревностните и трудолюбиви служители.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

One Reply to “Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 8”

Comments are closed.