По-долу може да намерите реда и условията за ползване на нашият сайт:

Целта на този сайт е преди всичко за забавление, като ви се предоставя възможност, за напълно безплатно виртуално онлайн гадаене с различни видове карти, оракули и информация на теми астрология, хиромантия, номерология, мистика и др.

Идеята на сайта е да предостави алтернативен начин за самостоятелно гадаене, който да ви доведе до верните отговори посредством собствената ви интуиция. Без да се налага да плащате за подобни услуги. Самото гадаене, се извършва единствено от вас, чрез избор на случаен принцип. Сайта не приема заявки, за индивидуално гадаене на потребители, нито безплатно, нито платено.

Информацията публикувана в сайта , е преди всичко за образователни и развлекателни цели. Администратора на този сайт ще положи всички усилия, материалите публикувани на сайта да са точни и коректни. Читателят е отговорен, доколко ще приеме самото гадаене и темите, за измислени или на базата на реални събития. Също, читателя е длъжен да проверява информацията, а не да я приема безкритично.

galaxy-tarot.com не носи никаква отговорност за вреди, произтичащи от използването на този сайт каквито и да било случайни, преки или косвени, свързани с експлоатацията, информационните материали, съдържанието или продуктите, включени в сайта.

На нашите страници се показват реклами от трети страни. За съжаление, е невъзможно да се направи и поддържа професионален сайт, напълно алтруистично.Ние се нуждаем от пари за такива неща като домейн, сървър, административни разходи, разходи за поддръжка, както и свързани с придобиването на информация и материали за сайта. Опитваме се рекламните елементи да са доколкото е възможно минимални и да не пречат да се чете съдържанието.

Ние отдаваме голямо значение на принципите на уважение и неприкосновеност на личния живот на нашите потребители. Ето защо ограничаваме събирането на информация, само до информацията, необходима за правилното функциониране на сайта. Потребителите имат възможност да общуват с нас посредством електронна поща. Цялата кореспонденция се архивира и съхранява за подобряване на нашата работа и за улеснение на отговори на въпросите ви. Ние гарантираме, че никога имейлите ви няма да бъдат разкривани на трети страни и ще бъдат използвани единствено за кореспонденция с вас.