номерология-числото 8

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрация на числото 8

Родените под числото 8 имат изключителен талант във финансовите въпроси. Способността да се контролират перфектно, характерна за повечето представители на тази вибрация, ги улеснява при получаването на пари, а инвестициите им най-често са много успешни. Осмиците са много по-материалисти от представителите на другите вибрации. Умът на осмиците е по-склонен към практичната и утилитарна страна на живота, отколкото към философски и интелектуални мисли. Затова те са насочени основно към подобряване на тяхното финансово и социално положение.

Осмиците живеят с мисълта за бъдещето. Правенето на пари обикновено е по-лесно за Осмиците, отколкото за останалите. Хората с тази вибрация често придобиват голямо богатство единствено чрез собствения си труд и интелект. По правило те постигат всичко, за което мечтаят – слава, високо положение и голямо състояние. Но трябва да внимават да не прекаляват с лакомията си, която често е причина за поражение и отстъпването на толкова трудно завоювани позиции.

Освен това, както казахме, тези хора не умеят спокойно да се радват на постигнатото: след като покорят един връх, те веднага се насочват към следващия, още по-висок. Тази житейска позиция става причина Осмиците никога да не се чувстват удовлетворени, живеейки в постоянно напрежение и твърде често поемайки рискове, застрашават постигнатото положение, а често и работата на целия си живот.

Въпреки факта, че осмиците не одобряват разточителността, самите те са щедри към своето семейство и също така с готовност подкрепят финансово различни благотворителни събития. Освен това сърцата им няма да бъдат докоснати от просяци и всякакви паразити, които лесно разпознават. Преди да помогнат на някого, те трябва да се уверят, че човекът е направил всичко по силите си или е бил жертва на трагичен набор от обстоятелства извън неговия контрол.

Любов

Както във всяка друга област на живота, в междуличностните контакти осмиците обикновено се придържат към офанзивна тактика. Те нямат много близки приятели, защото рядко срещат някой, който отговаря на изискванията им, а освен това са твърде заети с покоряването на следващия „върх“ в кариерата си. Освен това в отношенията с другите хора Осмиците подсъзнателно се опитват да ги подчинят.

И все пак осмиците са мили и верни приятели, способни да жертват много в името на приятелството. Но те изискват същото от приятелите си. От своя страна, в ролята на врагове, те са способни да причинят истинска паника в лагера на врага. Борят се честно, но яростно и никога не забравят нанесените им обиди. Тук те са безкомпромисни. Няма съмнение, че рано или късно те ще си отмъстят.

Хората с по-малко силна вибрация изпитват неконтролируемо влечение към бурните и „огнени” осмици и са готови на всички отстъпки, за да спечелят тяхното приятелство и любов. Динамичността, изключителната индивидуалност и известна неуловима привлекателност правят Осмиците необичайно привлекателни за противоположния пол, като често предизвикват истинска страст в последните. Ами те самите? Как се чувстват при изразяването на чувствата?

Може да се досети, че и тук се ръководят от принципа „всичко или нищо“. Но въпреки постоянните очевидни колебания между крайностите (огнена страст или пълно безразличие), тяхното безразличие не означава липса на любов. Това безразличие се дължи на факта, че когато Осмиците са заети с някакъв проблем, всичко останало престава да съществува за тях – те не знаят как и не могат да мислят за нещо друго.

Самите те изискват от партньора си пълно отдаване и подчинение. Те не се задоволяват само с епизодични проблясъци на нежност и любов: те се нуждаят от Любов с главно Л, пълна и безрезервна. Не е изненадващо, че отношенията им с партньорите напомнят на люлка. Но едно е сигурно: такива връзки никога няма да са скучни. Меки и изпълнени с вътрешен мир, Двойките и Шестиците осигуряват баланс и хармония, от които деловите и нервни Осмици наистина се нуждаят.

Връзката с Четворка, Седмица или Деветка може да бъде щастлива, въпреки факта, че хората с тези вибрации не са склонни да влизат в дългосрочна връзка. Тройките и Петиците, приятелски настроени, динамични, спонтанни, с истински аполоновски темперамент, могат да създадат дълъг и щастлив съюз с Осмицата, въпреки че има опасения, за възможни конфликти с Петицата, като те ще напомнят повече на Омирови битки, отколкото на интелектуални дискусии.

Осмица има малък шанс за щастлив живот с човек със същата вибрация, както и с Единица. И двете вибрации са еднакво експлозивни, агресивни и доминиращи, което обикновено води до много проблеми и кавги и в крайна сметка става причина за развод. Децата Осмици от ранна възраст се показват като силни личности. Най-често те са самодостатъчни, смели и решителни. Тези създания точно знаят какво искат да постигнат в живота. Обикновено те са сериозни, внимателни и самоконтролиращи се.

Но сред тях има и избухливи, агресивни и сприхави. Тяхното възпитание трябва да се основава на справедливост и честност, тъй като е невъзможно да се постигнат добри резултати чрез грубо отношение и злоупотреба с родителския авторитет. Като родители осмиците, за съжаление, са склонни да потискат индивидуалността на детето. Често са прекалено строги и взискателни, въпреки че самите те винаги учат децата на искреност, честност и безпристрастност. Може да им се даде само един съвет: опитайте се да бъдете по-чувствителни, разбиращи и гъвкави.

Житейска мисия

Целта на живота на представителите на тази вибрация е да използват своята огромна енергия и също толкова голяма амбиция в полза на своите ближни. Тяхната цел е да разберат и след това да научат другите, как да планират и изпълняват своите проекти с максимална полза и как честно и безкористно да прилагат своята сила или авторитет в полза на другите хора.

Планета: Марс, Сатурн

Камък: топаз, рубин, сапфир

Метал: желязо, олово

Зодия: Скорпион, Козирог

Ден: вторник

Цвят: червен, черен

Щастливи числа: 8, 1, 6

Известни личности родени под вибрация Осмица:

Йоан Павел II, Анатолий Карпов, Трем Грийн, Елия Казан, Иван Лендл, Пол Нюман, Джордж Патън, Фон Цепелин, Шатобриан, Франческо Гоя, Оливър Кромуел, Ричард Киплинг, Лафайет, Микеланджело, Молиер, Александър Пушкин, Рафаело, Пикасо, Оскар Уайлд, Дейвид Ливингстън, Марат, Уолтър Шел, Барбара Стрейзънд.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com