Вибрация на рождената дата Числото 7

Вибрация на рождената дата Числото 7

Характеристика на числото 7

Вибрацията на датата на раждане се изчислява чрез сумиране на цифрите на деня, месеца и годината на раждане, докато сумата се сведе до едноцифрено число.

Например: 22.09.1983=2+2+9+1+9+8+3=34=3+4=7

Хората с тази вибрация са най-сдържаните, мистериозни, странни и двусмислени в цялата нумерологична скала. Това са дълбоки, наблюдателни и одухотворени натури. Те винаги предпочитат духовното търсене, усъвършенстване и разбиране на своя вътрешен свят пред материалното благополучие.

Седмиците са сериозни, благородни, точни, много любознателни и наблюдателни. Имат брилянтен аналитичен ум. За тях знанието и истината са най-важни. Те приемат само факти, които сами са проверили и анализирали, което придава голяма стойност на техните преценки и мнения.

Това са хора, надарени с интуиция, вдъхновени, които умеят да се вслушват в света, а философското им мислене ги води към научни търсения, изследвания и открития. Те са интровертни, скромни, имат голямо чувство за собствено достойнство, изискани и елегантни. Тяхната духовна и впечатлителна природа ги кара да сдържат чувствата си и да не показват тревогите и грижите си. Това са хора, които се стремят към съвършенство. Те се наслаждават на красивото и хармоничното и не понасят дребнавостта.

Независимо от пола или образованието, Седмиците винаги са полезни, изискани и очарователни. Това са истински „рицари в златни доспехи“, романтици и идеалисти, които се открояват от обкръжението си.

Вибрация на рождената дата Числото 7

По природа Седмиците са съзерцателни, интуитивни, вдъхновяващи и могат да бъдат ясновидци. Те често са откъснати от реалността, потопени в тайните на душите си и във връзката си с космоса. Притежавайки здрав разум и склонност към размисъл, Седмиците са универсално уважавани за своята интелигентност, знания, дълбочина на ума и чувство за собствено достойнство.

Обикновено те имат много познати, но малко истински приятели, защото са придирчиви и взискателни. Те са доста разсъдителен тип и по-скоро рационални, отколкото емоционални. За тях има значение само интелигентността, логиката и способността да се мисли, в трудни ситуации те показват удивителна яснота на ума, което им позволява да вземат необикновени и радикални решения без колебание.

Отрицателни качества

Седмиците с отрицателни черти са неприветливи, песимистични, саркастични, егоистични и недоверчиви. Те се изолират в несъществуващ свят, не могат да се адаптират към реалността и търсят различни начини да се самозалъжат. Те злоупотребяват с наркотици, алкохол, секс, опитвайки се да избегнат сблъсъка с реалността, която ги потиска.

Мрачни, меланхолични, комплексирани, те от време на време изпадат в депресия, която може да доведе до неврози. Много упорити, склонни към мания и обсебване, не приемат съвети и не се поддават на влияние, а маниите им често ги лишават от спонтанност и яснота на мислене.

Седмиците, които не успеят да контролират и поддържат интуицията си и изключителните си способности за екстрасензорно възприятие (понякога стават медиуми), могат да станат религиозни фанатици или да вярват, че са обладани от демони. Защитавайки чувствата и вътрешния си свят, те се затварят в себе си, изолират се и ако не се научат да освобождават емоциите си и да слушат чувствата си, могат да станат груби, студени и недостъпни.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com