номерология-числото 5

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 5

Хората, подложени на влиянието на числото 5, са всестранно надарени, притежават висок интелект, енергия и ярка индивидуалност. Тези качества допринасят за постигане на успех и висок социален статус. Успехът обаче за тях не означава власт или пари, както за повечето други Вибрации, а само пълнокръвен живот и неуморно търсене на нови предизвикателства, чието преодоляване им помага да избегнат скуката. Малцина могат да се сравняват с тях по жизненост и енергия, които са насочени към това да направят живота светъл и радостен. Петиците не обичат да планират нищо, стремейки се към спонтанност на впечатленията. За съжаление този начин на живот рядко позволява да постигнат целите си.

Не е лесно да се постигне успех, пренебрегвайки общоприетите норми на поведение, към което са склонни представителите на тази вибрация. Петицата има шанс за успех само когато работата й позволява да живее ярък живот, пълен с емоции, без да се съобразява с общоприетите норми. Хората с тази вибрация, повече от всички останали, трябва да се научат да сдържат вроденото си нетърпение и дисбаланс, да насочват своята енергия и многобройни способности и търпеливо да изпълняват избраната от тях работа.

Най-подходящите професии за това Число са тези, в които има място за промяна, движение и които изискват остър ум, въображение, инициативност, познаване на човешката природа и най-вече бизнес усет и способност за влияние върху другите. Пет се отличава с такива черти като бърза реакция, оригиналност, активност и творчески подход към живота. Следователно хората, родени под номер 5, трябва внимателно да избират професията си, като вземат предвид факта, че рутината и липсата на силни стимули могат да причинят провал в живота. Ако Петиците насочат присъщото си безпокойство в правилната посока, това ще им помогне да постигнат целите си.

Непрестанната нужда да откриват новото и да отхвърлят старото ги прави особено предразположени към професии, които изискват открито, модерно и далновидно мислене. Въпреки това, с каквото и да се заемат, трябва да са търпеливи и постоянни, тъй като основната им слабост е, че започват няколко неща едновременно и като правило не завършват нито едно от тях. Тази загуба на енергия и характерната им способност за бързо „прегаряне“ стават основната причина за множество стресове и живот в постоянно напрежение.

номерология-числото 5

Кой друг освен Петиците знае по-добре от другите, че любовта към приключенията и риска, както и склонността да разрушават всякакви бариери и желанието да избягат от отговорност често са причина за техните неуспехи. Ако вземем предвид тяхната смелост, понякога граничеща с героизъм, както и отчаянието, дързостта, безпокойството и току-що споменатата любов към риска, на Петицата напълно ще подхождат професии като моряци, географи, пътешественици, спортисти, пилоти, ловци, изпитатели, учители по физическо възпитание, репортери и др.

Ако се посветят на изкуството, могат да постигнат успех като филмови и театрални продуценти, писатели, танцьори, музиканти и композитори. Лекотата на общуване с хората и дори способността да се манипулира тълпата ги предразполага към професии като журналистика, приключенска и научно-фантастична литература, реклама, фотография и „връзки с обществеността“ (формиране на обществено мнение). Също така не е изненадващо, че те се проявяват като търговски агенти, брокери, продавачи, пътуващи търговци, а също така се занимават с реклама на нови продукти и консултации.

Ненаситното любопитство, оригиналността и изобретателността правят Петицата талантливи изобретатели и учени. Техният талант може да разцъфти в областта на иновациите, откривайки нови начини на работа. Петиците трябва да стоят далеч от всякакви офиси и институции, освен ако това не са позиции, които обещават движение, промяна и иновации, например работа в туристическа или рекламна агенция. По същата причина те могат да преследват кариера като адвокати, детективи, агенти на тайните служби, политици или държавни служители на високи позиции.

номерология-числото 5

Обикновено Петиците са отлични организатори и лидери. Автомобилите, минното дело, авиацията и светът на развлеченията са области, доминирани от брилянтни, поемащи риск Петици. Ако носителите на тази вибрация се отнасят критично към себе си, разбират, че техният необуздан темперамент може да се превърне в пречка за успеха и се научат да го управляват, за тях няма да има непостижими цели. В противен случай те винаги ще бъдат недоволни от живота си. Ако техният професионален или личен живот не им дава възможност да живеят активно, получавайки все повече и повече нови преживявания, трябва да си намерят хоби, което да компенсира тази липса на емоции.

Хората с тази вибрация ще бъдат добри служители, при условие че работата е интересна, дава свобода на избор и не се чувстват „под шапката“ на началниците си. Като лидери Петиците често поднасят неочаквани изненади на своите подчинени. Обикновено те са умни, чаровни и прощаващи, но под непосилния товар от проблеми стават раздразнителни, нетолерантни и дори истерични, предизвиквайки напрежение и недоволство сред подчинените си.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

One Reply to “Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 5”

Comments are closed.