номерология-числото 5

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрация на числото 5

Хората родени под вибрацията на числото 5 не са много привързани към парите. Умеят да оценят стойността им и с готовност да се насладят на удобствата, които предоставят, но винаги настояват, че това не е целта на живота им. В един момент те могат да загубят цяло състояние, като заложат всичко на една карта, от богати до бедни.

Те обаче възприемат и двете ситуации с еднакво безразличие и стоицизъм. Те са много по-разстроени и депресирани от загубата на свобода на действие. Предпочитат живот, пълен с несигурност и риск, пред живот, подчинен на конвенции и отговорности, дори ако последният обещава значително богатство. Те нямат проблем да печелят пари, защото разполагат с много предимства, които улесняват тази задача.

За тях е много по-трудно да запазят това, което притежават, защото Петиците са толкова щедри и несериозни във финансовите въпроси, колкото и във всички останали. Те не знаят как да планират бюджет и да спестяват, не се интересуват от материална стабилност и не искат да се интересуват от бъдещето. Затова ще постъпят правилно, ако поверят грижата за парите си на по-разумен и отговорен човек. Само по този начин те могат да придобият увереност, че състоянието им ще бъде запазено и евентуално увеличено.

номерология-числото 5

Любов

Хората, родени под влиянието на тази вибрация, имат много приятелства и емоционални връзки, благодарение на тяхната жизнерадост, любов към живота и личен чар. В същото време имат малко истински приятели. Причината е, че винаги са твърде заети и нямат време да се впуснат в проблемите и чувствата на другите хора. Ако не могат да се избавят от този недостатък, ще платят за това с пълна самота.

Очарованието и магнетизмът на Петиците ги прави неустоими. Те просто имат невероятна привлекателна сила за представителите на противоположния пол, въпреки че често не подозират за това. Трудно е за вярване, но веселите и активни Петици са изключително плахи и срамежливи, често податливи на различни фобии и комплекси, които, особено в ранна младост, им пречат да изразят чувствата си.

Непоправими романтици, петици мечтаят за невероятни любовни приключения, в които те, разбира се, ще играят главната роля. Ако Петицата успее да преодолее плахостта и срамежливостта, няма да има човек, който да устои на нейния чар. Идеалисти и романтици, нежни и страстни представителите на тази вибрация са много чувствителни и притежават силна сексуална привлекателност. Може да се каже с пълна увереност, че техните избраници ще имат гарантиран вълнуващ, интересен живот.

От друга страна, Петиците трябва да бъдат много внимателни при избора на партньор именно защото имат толкова ярка и необикновена личност. С подходящия партньор те ще бъдат щастливи и любящи, но в противен случай ще станат затворени, агресивни, отчаяни и заядливи, правейки живота нещастен за себе си и партньора.

Щастлив брак може да има с друга петица, която има същия авантюристичен и необуздан характер, с човек, който ще предпочете любовта, радостта от живота и забавленията, а не тишината и топлината на огнището. Тази връзка ще бъде бурна, щура и щастлива. Съюзът с тройка също може да бъде успешен, тъй като и двете числа се отличават с ентусиазъм и любов към активния живот. Консервативните и миролюбиви Двойки и Шестици ще бъдат доминирани от личния чар на Петиците, но ще им е трудно да се справят с тях и да се примирят с тяхната неудържима жизненост и изключителна подвижност.

Образованата Петица може да привлече и Седмица, на която обаче ще й е изключително трудно да сподели бурния и луд живот с Петицата. За да може Петицата да намери щастие и взаимно разбирателство с Осмица, тя трябва да е готова да направи различни видове отстъпки, тъй като последната просто не е способна на тях. Взаимното разбирателство между 5 и 9, 1 или 4 е трудно постижимо, освен ако между тях няма истинска любов и готовност за взаимни отстъпки.

Децата с тази вибрация са много възприемчиви, активни и нервни. Умни и творчески надарени, те трябва да растат в атмосфера на топлина и голяма любов. В същото време, когато ги отглеждате, трябва умело да лавирате между снизходителност и дисциплина, тъй като такива деца са много впечатлителни и имат експлозивен характер. От детството си искат да видят всичко и да знаят всичко. Но в по-голямата си част те са толкова потайни, че възрастните дори не осъзнават техния интензивен и дълбок вътрешен живот.

Едва в юношеството те започват да показват истинския си характер. И ако се допускат твърде много грешки във възпитанието, такива деца стават агресивни, недисциплинирани и непокорни. Като родители петиците обикновено са отстъпчиви и се стараят да не развалят живота на децата си с излишни назидания. Стремят се връзката между тях и децата им да се основава на приятелство и партньорство. Понякога обаче могат да бъдат твърде нетърпеливи и несдържани.

Житейска мисия

Целта на живота на Петиците е желанието да покажат на другите че може да се развиват вътрешно, като запазят пълна свобода и независимост. Тези хора трябва да използват житейския си опит, за да израснат духовно, без да губят своя ентусиазъм и любов към живота. Тяхната мисия е да мотивират другите да предприемат действия и да ги учат да преодоляват трудни ситуации. В личния си живот те трябва да се опитат, доколкото е възможно, да стабилизират своя неспокоен и променлив характер.

Планета: Меркурий, Уран

Камък: аквамарин, яспис

Метал: живак

Зодия: Близнаци, Водолей

Ден: сряда

Цветове: оранжево, жълто и неговите нюанси

Щастливи числа: 5, 7, 2

Известни личности родени под вибрация Петица:

Марио Варгас Моса, Александър Флеминг, Марлон Брандо, Юлий Цезар, Мик Джагър, Пол Сезан,

Чарлз Дарвин, Йохан Крейф, Бенджамин Франклин, Винсент Ван Гог, Ейбрахам Линкълн, Лопе де Вега, Маркони, Лорд Нелсън, Феликс Менделсон, Пубен Дарио, Франклин Делано Рузвелт, Мао Дзе Дун, Оноре дьо Балзак, Уилям Фокнър, Фредерик Шопен, Бертран Ръсел, Адолф Хитлер, Нютон.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com