номерология-числото 7

Вибрацията на житейските цели – числото 7 и неговите комбинации

Сумата от Числата, които определят Вътрешната същност и Външното изразяване, ни посочва целта на живота (съзнателна и скрита), както и позицията, която даден човек заема или трябва да заема в обществото.

Тази вибрация определя силата на въздействие на всички наши действия, тоест мотивите, които ни ръководят в живота, свидетелства за естеството и значимостта на всичките ни начинания.

Цели в живота – числото 7

номерология-числото 7

Тези хора имат възвишени и идеалистични цели, жив интелект, ярък и проницателен ум. Те знаят как да използват житейския опит за духовно развитие. Метафизичното чувство на безпокойство, склонност към мистика и философия водят до факта, че тези хора често се изолират от другите и се потапят в собствения си свят. Понякога изглежда, че всичко земно и преходно няма смисъл за тях.

Това са интроверти и самотници, които се нуждаят от свободно време и уединение, за да медитират спокойно и да размишляват върху мистериите на съществуването и Вселената. Те се стремят да разберат истинския смисъл на съществуването си. Тези интелектуални търсения водят до придобиване на знания, които, съчетани с високи етични принципи, позволяват на тези хора да станат признати авторитети в много области на човешкия живот.

Такива хора се държат с аристократично достойнство и винаги поддържат определена дистанция по отношение на другите. Стремят се да се ръководят от разума, а не от емоциите. Подхождат сериозно и аналитично към всеки въпрос и затова обикновено намират логично и разумно решение на проблемите.

Лесно могат да постигнат успех и да направят състояние, като правят бизнес, но този вид кариера няма да им донесе удовлетворение, тъй като тяхната най-важна цел и всепоглъщаща вътрешна потребност е търсенето на Истината и усъвършенстването на себе си.

Причината вероятно е, че тези хора, благодарение на изключителната си интуиция, успяват да разберат, че истинската реалност е светът на духа, а не на материята. Следователно те знаят точно какво е ценно за тях.

Комбинация: 1+6 = 7

Интелигентни хора, ръководени преди всичко от разума. В същото време те изпитват голяма нужда от любов и разбиране, въпреки че самите те обикновено са много сдържани в изразяването на чувствата. Оригиналното мислене и добре развитото естетическо чувство ги улесняват в преследването на творческа кариера, по-специално писателска. Склонността към песимизъм и депресия се дължи на интровертността на характера им.

Комбинация: 2 + 5 = 7

Тази комбинация показва вътрешно безпокойство и противоречиви тенденции, които въпреки това образуват хармонично цяло. Хората с тази комбинация се характеризират както с прекомерна предпазливост, така и с резки промени в настроението и нетърпение. Отличават се с изисканост, впечатлителност и склонност да мислят за живота. Тези хора непрекъснато търсят отговори на фундаментални въпроси, свързани с човешкото съществуване. Обстоятелствата обаче ги принуждават да действат енергично и решително.

Комбинация: 3 + 4 = 7

Въпреки че тази комбинация е доминирана от идеали и цели, свързани с духовното развитие, тези хора трябва да си гарантират, че земните, материални амбиции няма да вземат връх над реалните им житейски цели, които са да работят върху вътрешното самоусъвършенстване. Тази комбинация означава постоянно колебание между еуфория и оптимизъм, което е характерно за числото 3, и благоразумие и предпазливост, свързани с вибрацията на външното изразяване. Тези хора имат нужда от материална стабилност.

Комбинация: 7 + 9 = 7

Почти съвършена хармония между духовните търсения и трезвата, разумна визия за света. Ако в нумерологичния портрет на този човек има свързана рождена вибрация, това означава, че той е на много високо ниво в духовното развитие. В този случай ще имаме работа с възвишена и изключителна личност. Общуването с нея е истинско духовно удоволствие. Възможни са успехи в дейности, свързани с окултни знания.

Комбинация: 8 + 8 = 7

Изключителната енергия, жизненост и сила на духа, позволяват на тези хора да реализират всеки замислен план. Тук ясно са посочени материалните амбиции. Другите вибрации ще играят голяма роля в ясното дефиниране на житейските цели. Този човек може да реализира своите вътрешни сили по два начина: или като работи върху развитието на своя дух и интелект, или като се стреми към придобиване на материална стабилност и висок социален статус.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com