номерология-числото 5

Вибрацията на житейските цели – числото 5 и неговите комбинации

Сумата от Числата, които определят Вътрешната същност и Външното изразяване, ни посочва целта на живота (съзнателна и скрита), както и позицията, която даден човек заема или трябва да заема в обществото.

Тази вибрация определя силата на въздействие на всички наши действия, тоест мотивите, които ни ръководят в живота, свидетелства за естеството и значимостта на всичките ни начинания.

Цели в живота – числото 5

номерология-числото 5

Вибрацията на число 5 е най-динамичната, неспокойна, променлива и нетърпелива от всички вибрации на нумерологичната скала. Човек, който има такава вибрация на жизнената цел, ще води не лек живот. Той ще има бурен, експлозивен темперамент, с който се е родил и който, ще опитомява през целия си живот, опитвайки се да намери вътрешен мир. Той ще живее в постоянно нервно напрежение, понякога освобождавайки неочаквани пристъпи на ярост. Без преувеличение може да се каже, че усмиряването и направлението на тази неконтролируема енергия в нужното русло, граничи с истински героизъм.

Такъв човек иска да се чувства свободен. Стреми се към активен живот, пълен с приключения, изненади и вълнения. За да задоволи напълно желанията си, той трябва да намери занимание, което да отговаря на неговия характер. Монотонното, сиво ежедневие ще се отрази негативно не само на физическото и психическото му здраве, но и на неговият характер, което може да има трагични последици.

Няма съмнение, че тази вибрация показва житейска цел, която представлява открито предизвикателство към обществото, принуждава човек постоянно да влиза в конфликт със света и себе си. Тези хора постоянно ще се сблъскват с много трудни ситуации и горчиви преживявания, които привличат като магнит или подсъзнателно сами провокират. Ако могат да извлекат от тях стимул за собственото си вътрешно развитие, тогава ще са в състояние да постигнат високо ниво и дори съвършенство. Тогава ще получат шанс да станат истински господари на собствената си съдба.

Комбинация: 1+4 = 5

Целта на живота в този случай е придобиването на свобода на творчеството. Тези хора се стремят към интересен, богат живот, избягвайки всякаква рутина и монотонност. Техните действия и реч се отличават с вътрешно напрежение, тъй като съдържат специален заряд от емоции. Другите обаче забелязват само балансираните уравновесеност и последователност (външен израз), без да осъзнават истинските им стремежи.

Комбинация: 2 + 3=5

Тези натури са меки, спокойни, тактични и чувствителни. |Те се стремят да защитават и да се грижат за по-слабите и изискващи помощ. Тези хора дълбоко в душата си се чувстват свободни, независими от никого и нищо. Те трябва да се научат да се възползват от собствения си житейски опит.

Комбинация: 5 + 9 = 5

Това са родени бунтари, стремящи се към неограничена свобода. Искат да изживеят всичко докрай, да вземат от живота всичко, което може да даде. Само такова съществуване има смисъл за тях. Фантазията, буйното въображение и рядкото любопитство често подвеждат тези хора и те обикновено се лутат дълго време, преди да намерят своя собствен път и своето място в живота. Основната им цел обаче несъмнено е да живеят пълноценно, с другите и за другите.

Комбинация: 6 + 8 = 5

Тези хора са разумни, предпазливи, упорити и амбициозни, но в същото време чувствителни и обичащи семейния живот. Целта на живота им ще бъде да постигнат перфектен баланс между тези наклонности и черти на характера, тоест да задоволят нуждата да посветят живота си на другите и да разпространят голямата си любов към тях, без да губят вътрешната си независимост.

Комбинация: 7 + 7 = 5

Тези хора имат сериозен, любознателен и дълбок ум, парапсихологични способности, желание да разкрият тайните на съществуването и да разберат изчерпателно истината за света около тях. Човек се опитва да реализира тази цел последователно, без да се отказва от вътрешната си свобода. Такъв човек определя следващата си цел – усъвършенстване на ума и психиката.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com