номерология числото 6

Вибрацията на житейските цели – числото 6 и неговите комбинации

Сумата от Числата, които определят Вътрешната същност и Външното изразяване, ни посочва целта на живота (съзнателна и скрита), както и позицията, която даден човек заема или трябва да заема в обществото.

Тази вибрация определя силата на въздействие на всички наши действия, тоест мотивите, които ни ръководят в живота, свидетелства за естеството и значимостта на всичките ни начинания.

Цели в живота – числото 6

номерология числото 6

В този случай целите са изключително хуманистични. Тези хора идват в живота за да служат на другите и преди всичко на своите близки и семейство. Самата съдба ги е надарила с черти на характера, които допринасят за изпълнението на личната им мисия в живота. Тези хора са изпълнени с доброта, разбиране, чувствителност, милосърдие и най-вече любов. Преживяват чуждите проблеми като свои, обичат истината, справедливостта и честността. За всеки, който се нуждае от това, те имат любов и съчувствие.

Винаги са приятелски настроени към другите и имат дарбата да създават около себе си приятна, спокойна атмосфера. Те са гостоприемни, домът им винаги е пълен с приятели и познати. Те чувстват отговорност за близките си, но не трябва да проявяват прекомерна, натрапчива грижа към тях. Околните ценят компанията им и често търсят съвет от тях, защото са уравновесени, разумни и способни да вникнат в същността на проблемите на другите.

Те са чувствителни към красотата, обичат природата и имат артистични способности, които им осигуряват кариера в тази сфера на дейност. Обаче няма да се поколебаят да пожертват професионалната си кариера, ако благополучието на семейството го изисква. Те обаче не смятат подобна постъпка за необичайна, тъй като семейството е на първо място за тях.

Трябва да се опитат да бъдат по-модерни и възприемчиви към новото, тъй като са склонни да живеят в миналото и да се изолират в кръга на условностите и традициите. Мечтаят най-вече за спокоен и комфортен живот, заобиколен от семейство и приятели. Освен това те искат да оставят добър спомен за себе си като хора, които са се стремили да носят щастие на другите.

Комбинация: 1+5 = 6

Прекалено горещ, неспокоен и нетърпелив темперамент. Творческо отношение към живота. Жизненоважната цел в този случай ще бъде постигането на вътрешен баланс и стабилност, което ще осигури спокоен, премерен семеен живот. В същото време тези хора са изключително самостоятелни и независими и единствената привързаност, която изпитват, е привързаността към семейството.

Комбинация: 2 + 4 = 6

Хора с големи способности, уравновесени и отговорни. Основната им цел е семейният живот. Стремят се да живеят за собствено удоволствие и биха искали да стоят далеч от всякакви проблеми и конфликти. Тези хора са строги и в същото време чувствителни, те се гордеят със семейството и богатството си и страхът да не загубят едното или другото ги вади от равновесие.

Комбинация: 3 + 3 = 6

Личен чар и обаяние, дружелюбност и вежливост към всеки човек. Тези хора имат дарбата да печелят сърцата на хората, а чарът им позволява да оказват изключително влияние върху другите. Те обаче могат да пострадат от прекомерно лекомислие или арогантност; често им се струва, че могат всичко и всичко им е позволено.

Слабостта на характера може да бъде причина, която възпрепятства тяхното вътрешно духовно развитие, както и изпълнението на житейските планове. Ако става дума за жена, тогава с тази комбинация тя се отличава с кокетство, както и с приказливост и склонност към клюки.

Комбинация: 6 + 9 = 6

Това са хора, готови на саможертва. Отличават се със своето благородство и щедрост. Очаква ги успех в такива области като образование, медицина и социални дейности. Те се стремят да се грижат за слабите, имат силна привързаност към семейството, надарени с творчески способности.

Комбинация: 7 + 8 = 6

Житейската цел на тези хора е да постигнат баланс между материалните и духовни стремежи и развито чувство за отговорност. Те изискват да получават разбиране и сърдечност от другите и също се нуждаят от насърчение. Склонни са да доминират и често придават твърде голямо значение на дребните неща. Те лесно се поддават на депресия и вътрешно безпокойство.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com