номерология-числото 7

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 7

Хората родени под вибрацията на числото 7 винаги се чувстват уверени на места, където високото качество и производителност се ценят, тъй като се стремят към съвършенство и показват изключителна съвестност във всяко начинание. В професионалната сфера Седмиците се ползват с безусловното доверие на хората, с които работят. Хората около тях се възхищават на личната им култура и образование, което непрекъснато подобряват чрез четене, изучаване, изследване и анализиране. Седмиците, които биха прекарали свободното си време в удоволствия, развлечения или приятелски срещи, са изключително редки. Хората с тази вибрация предпочитат да се грижат за развитието на своя дух и интелект в самота.

Ако Седмицата реши да действа, тя става изключително благоразумна и активна. Обикновено няма да спре, докато не постигне целта си. Тези хора трябва да се отбележи, постигат най-добри резултати, когато работят за себе си. Те са много горди и независими и затова рядко приемат съвети и забележки, и то само от хора, които уважават за техните знания, мъдрост и креативност. Те са непоколебими и неотстпчиви, така че трябва да избягват всякакви общества и асоциации, освен ако потенциалните им спътници не са толкова взискателни към себе си като тях. Хората от тази вибрация имат изключително развито чувство за красота, така че се проявяват в такива професии като дизайн на облекло, интериорна декорация, приложни изкуства, фризьорство и козметология.

Седмиците често показват актьорски способности, но хаотичният свят на сцената, който отнема цялата им енергия, не е съвместим с желанието им за мир и вътрешен баланс, за самота и концентрация. Ако се посветят на музиката, ще постигнат най-голям успех като изпълнители, а не като композитори.

В света на бизнеса могат да си създадат име със страхотните идеи, но липсата на практичност и така наречения търговски дух показва, че тази дейност не е най-силната им страна. В същото време дълбокият и аналитичен ум им позволява да се отличават в научната и изследователската работа. Те могат да станат добри психолози и психиатри, а също така да постигнат успех в областта на преподаването. Много често хората от тази Вибрация имат литературен талант и могат да получат признание и слава като поети, романисти, драматурзи, комедианти, есеисти, сценаристи, както и като литературни и театрални критици.

За тях е подходяща и всяка работа, свързана с печатното слово. Те биха могли да работят като библиотекари, архивисти, продавачи на книги и т.н. Често са привлечени от археологията, но могат да намерят успех и като антиквари. Могат да изберат професия геолог, физик, инженер, миньор и металург, бижутер и специалист по скъпоценни камъни. Тяхната любов към природата може да се реализира успешно в работа, свързана с дърво и растения: земеделие, естествена история, градинарство, цветарство, горско стопанство, както и дърводелство. Същото важи и за професиите, свързани с морето (моряци, капитани, морски офицери и др.).

Ако обстоятелствата им попречат да пътуват (което обичат), те се чувстват добре да планират пътувания за други. Те могат да работят например в туристически агенции или като водачи. Могат да постигнат добри резултати като работници в брачни агенции и търговски посредници, недвижими имоти, както и мениджъри, меценати или оценители.

Както вече споменахме, Седмиците имат особена склонност към окултните науки. Тяхната проницателност и необикновена интуиция често се проявяват в способността за ясновидство, както и в желанието да се запознаят с тайни знания и практики. Ако хората с тази вибрация са принудени да работят в напрегната, забързана атмосфера, то за свободното си време те трябва да изберат дейност, която да им осигури необходимото спокойствие за поддържане на вътрешно равновесие. Такива дейности включват например колекциониране на антики, спортове на открито, научни изследвания, геоложки или археологически разкопки.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

One Reply to “Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 7”

Comments are closed.