Комбиниране на вътрешната същност и външното изразяване - числото 2

Комбиниране на вътрешната същност и външното изразяване – числото 2

Тука са описани всички комбинации, които могат да бъдат получени чрез комбиниране на вибрацията на вътрешната същност 2 и външния израз. Трябва обаче първо да сте прочели Вибрация на вътрешната същност и Вибрация на външното изразяване.

Числото 2

Вътрешна същност – 2/Външен израз – 1

Личност, пълна с противоречия: променливост на настроенията, непредсказуемост на поведението. Високи нравствени качества, но твърде малко сили, енергия и самочувствие, за да осъществят възвишените си идеали.

Нерешителност и слабост (Вътрешна същност), скрити под прикритието на ентусиазъм и жизнерадост (Външно изражение). Високи стремежи и жажда за дейност, ограничени от множество съмнения, страхове и притеснения.

Вътрешна същност – 2/Външен израз – 2

Вибрациите са идентични, което предполага ярка индивидуалност и еднакво ярка изява както на силните, така и на слабите страни. Такъв човек никога не крие своята вътрешна същност и поведението му не съдържа никакви противоречия. Хората с тази комбинация от вибрации се отличават с доброта и способност да чувстват фино, въпреки че често са твърде слаби, за да издържат на ударите на съдбата.

Имат изключителни артистични и креативни заложби и често постигат слава като поети. Те обаче постоянно се нуждаят от подкрепа и насърчение от другите. Имат изразени черти като недоверие, желание за съвършенство и склонност да се затварят в себе си.

Вътрешна същност – 2/Външен израз – 3

Противоречиви мотиви и стремежи. И двете вибрации символизират високи морални принципи. Те са характерни за хора, които са скромни, тихи, покорни и неуверени в себе си, въпреки че външно създават впечатление за абсолютно обратното: самоуверени оптимисти и ентусиасти, за които няма невъзможни неща.

Вътрешната вибрация често се ограничава от външната, но наличието на други положителни вибрации позволява да се преодолеят комплексите и съмненията. Въпреки това благоприятните ефекти на вибрациите ще засегнат всички аспекти на живота без изключение.

Вътрешна същност – 2/Външен израз – 4

Трудолюбие, ангажираност, здрав разум, сериозност и отговорност – това са основните черти, присъщи на тези две вибрации. Няма място за несериозност и повърхностност. От друга страна обаче и 2, и 4 не са много динамични числа. Затова на хората с тези вибрации обикновено им липсва ентусиазъм, страст и известна дързост – качества, необходими за постигане на успех.

Ако няма подкрепа от други вибрации, развитието на такива хора ще се случи много бавно. Освобождаването от страхове, тревоги и несигурност ще отнеме много усилия и упорит труд.

Вътрешна същност – 2/Външен израз – 5

Тези вибрации създават доста силен дисонанс. Техният носител има вътрешна красота: високи морални принципи и желание за постигане на духовно съвършенство. В същото време той е плах и пасивен, което потиска вибрацията на външното изразяване. Но за околните той изглежда смел, дори дързък човек, който никога не се задоволява с постигнатото и се стреми да завладее целия свят.

Тази комбинация понякога създава противоречие, напълно необяснимо поведение. Такъв човек е външно решителен и смел, но дълбоко в себе си е погълнат от различни видове страхове и вътрешни конфликти. Това състояние на нещата води до нервност и постоянен психически стрес.

Вътрешна същност – 2/Външен израз – 6

И двете вибрации са много сходни и следователно техните характерни черти стават още по-изразителни. Несъмнено най-важната от тези черти е желанието за хармония и мир. Това са благородни хора, добронамерени към света и изпълнени с алтруистични мотиви. На тях им е чужда измамата, разчитливостта или гнева. Напротив, често са прекалено наивни и лековерни.

Те имат артистични способности и „могат да постигнат слава“. Но борбата за място под слънцето им е дълбоко чужда: всяко съперничество, най-малката проява на агресия от страна на другите ги изважда от равновесие.

Вътрешна същност – 2/Външен израз – 7

Вибрации, които са много сходни една с друга в желанието за постигане на духовно и интелектуално съвършенство. Те носят дълбока интуиция, знания и дори дарбата на ясновидството. Тези качества благоприятстват изучаването и разбирането на езотеричните науки. В тази област носителят на тази вибрация може да постигне голям успех и слава.

Те имат малък интерес към финансовите въпроси, защото парите никога не стават цел в живота им. Обичат красивото и възвишеното. Обикновено тези хора са срамежливи и затворени, въпреки че много от тях имат големи познания и дълбока интелигентност. Те се чувстват добре сами, особено ако са насаме с природата или са се запасили с интересни книги, тъй като четенето е любимото им занимание. Опасности: склонност към депресия и дори раздвоение на личността.

Вътрешна същност – 2/Външен израз – 8

Противоречиви импулси и мотивации. Вътрешната същност показва подчинение, желание да се хареса на другите, пасивност, съмнение в себе си, желание за живот в мир и хармония. Външният израз, напротив, показва наличието на такива черти като сила, войнственост, самодостатъчност, големи амбиции, най-важната от които е придобиването на материално богатство. Тези хора дълбоко в себе си не обичат никакви сътресения, но често се държат така, сякаш предпочитат екстремни ситуации.

Но, попадайки в такава ситуация, те показват прекомерна сдържаност и нерешителност. Те реализират целите си тайно. Като цяло поведението на тези хора е противоречиво и непредвидимо, тъй като най-често само от другите вибрации зависи какво ще надделее в един или друг случай.

Вътрешна същност – 2/Външен израз – 9

Въпреки че тук имаме работа с комбинация от пасивна вътрешна същност и позитивно насочено активно и динамично външно изразяване, това не е полезна комбинация. И двете вибрации съдържат сходни психологически черти: интуиция, алтруизъм, любов и желание да се посветиш на служене на другите. Интересна, необикновена личност. Склонност към изграждане на философска, поетична картина на света. Артистични способности.

Вибрацията на вътрешната същност обаче, означаваща деликатност и такт, създава известен контраст с откритостта, откровеността и спонтанността, характерни за външния израз. Склонност към мистика (възможно е това да е призвание), лечителски таланти.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com