Комбиниране на вибрациите на вътрешната същност и външното изразяване

Комбиниране на вътрешната същност и външното изразяване – числото 1

Тука са описани всички комбинации, които могат да бъдат получени чрез комбиниране на вибрацията на вътрешната същност 1 и външния израз. Трябва обаче първо да сте прочели Вибрация на вътрешната същност и Вибрация на външното изразяване.

Всъщност вътрешната вибрация има много по-голямо влияние върху формирането на психиката на даден човек, отколкото външната, която е само маската, която носим. Следователно, ако вибрацията на външния израз е по-силна, по-агресивна от вибрацията на вътрешната същност, това означава, че вътрешният живот на даден човек е подчинен на външния свят и че имаме работа с потайна личност, криеща своето истинско аз.

В същото време комбинацията от напълно противоположни вибрации е изпълнена с голяма опасност. Степента на тази опасност се определя от останалите числа, съставляващи нумерологичния портрет. Въпреки това, няма съмнение, че такъв човек ще бъде изпълнен с вътрешно безпокойство и измъчван от противоречиви желания и стремежи, а поведението му често ще бъде непредсказуемо.

Числото 1

Вътрешна същност – 1/Външен израз – 1

Креативност, оригиналност, предприемчивост и почти гениална изобретателност. Ексцентричност и желание да се откроите от тълпата. Краен индивидуализъм, свободолюбие и неприемане на всякакъв авторитет. Огромни амбиции, ентусиазъм, брилянтен ум. Родени лидери, импулсивни и експлозивни хора.

Недостатъци: липса на последователност, методичност в действията, опортюнизъм. Опасностите, произтичащи от тях: неспособност за самоконтрол, егоизъм, диктаторски навици. Между тези Вибрации няма противоречия, което означава, че този човек не изпитва вътрешни съмнения и колебания и показва истинското си лице пред света. Тези хора са необичайно самоуверени. Ако останалите вибрации са подобни на тези, тогава тези хора смятат себе си за „център на Вселената“.

Вътрешна същност – 1/Външен израз – 2

Вътрешна сила и динамика, интелектуалци. Те са водени от желанието да се издигнат над общата маса и от огромни амбиции. Те могат да създадат погрешно впечатление за срамежливи и спокойни хора. Но в основата си те са индивидуалисти, независими личности, които знаят собствената си стойност. Тяхното самочувствие е скрито от вибрацията на външното изразяване.

Обикновено тези хора са склонни да останат в сянка. Тази ситуация възниква, ако в номерологичния портрет се появят други динамични и мощни вибрации. Тази комбинация е доста полезна, въпреки факта, че се състои от противоположни вибрации, което в някои случаи се усеща и тогава поведението на тези хора се възприема като неразбираемо и странно.

Вътрешна същност – 1/Външен израз – 3

Блестящ ум, способност да постигаш това, което искаш, оригиналност на мисленето, изобретателност, амбиция, самочувствие, желание да се бориш за постигане на целите си. Комбинацията е изключително полезна. Творческа, амбициозна, почти блестяща вътрешна същност, съчетана с външния аспект на ентусиазъм, дружелюбие, чар и остроумие, което обещава несъмнен успех във всички области на дейност.

Ако номерологичният портрет на такива хора съдържа вибрации, близки до вътрешната вибрация, тогава в този случай артистичните, творческите предразположения ще бъдат доминирани от интелигентност, рационализъм и научен възглед за света.

Вътрешна същност – 1/Външен израз – 4

Интелигентност, хитрост, хумор, креативност. Вътрешните мотивации стимулират активността, а ентусиазмът, любовта към живота и смелостта покриват такива черти на външната вибрация като предпазливост и склонност към размисъл. Всестранните способности, от една страна и упорития труд и търпение, от друга, създават много положителна комбинация, въпреки факта, че понякога означава и негъвкавост и радикализъм.

Ако в номерологичния портрет се появят пасивни числа, възпрепятстващи и заглушаващи, тогава благотворният ефект на вибрацията на вътрешната същност може да бъде ограничена. В същото време проявлението на динамични вибрации, което означава смелост или дързост, ще бъде донякъде ограничено от вибрацията на външното изразяване, което допринася за умелото използване на добродетелите, характерни за даден човек.

Вътрешна същност – 1/Външен израз – 5

Вътрешна динамика, активност, енергия, но в същото време външно неспокойствие, нетърпение и устрем. И двете вибрации са еднакво смели и дръзки. Липса на баланс и преценка.

Опасности: неорганизиран, неконтролируем, непредсказуем темперамент, вътрешен смут и хаос. Тази комбинация обаче може да бъде полезна, ако нумерологичният портрет съдържа стабилизиращи и успокояващи вибрации.

Вътрешна същност – 1/Външен израз – 6

Свободен, без задръжки ум, индивидуализъм, високи стремежи, произхождащи от вибрацията на вътрешната същност, противопоставени на външната вибрация, създава пълен контраст. Такъв човек изглежда спокоен, тих, безпомощен и не се стреми към себеизразяване. Най-голямото щастие за него е спокойствието и топлината на семейното огнище.

Ако Вибрацията при раждане е силна и динамична, тя ще засили положителните, творчески аспекти на тази комбинация. Такъв човек, без да губи своя чар и изтънченост, в същото време ще бъде енергичен и активен.

Вътрешна същност – 1/Външен израз – 7

В напредъка си тези хора ще се ръководят от противоречиви мотиви. В дълбините на душата си такъв човек иска да постигне висок социален и материален статус, но цялото му поведение показва, че е погълнат от общочовешки проблеми и се стреми към вътрешно съвършенство.

Коя от тези две тенденции ще надделее ще зависи от останалите Вибрации. Но във всеки случай тази комбинация, която е комбинация от брилянтен ум и дълбок, внимателен, сериозен поглед към света, несъмнено свидетелства за необикновена, изключителна личност.

Вътрешна същност – 1/Външен израз – 8

Тези вибрации са много сходни по много начини и показват личност, която е силна, амбициозна, смела, решителна и пълна с енергия. Хората, чийто нумерологичен портрет съдържа тази комбинация, са родени лидери, които винаги се открояват от тълпата. Без съмнение ги очаква успех както в материалната сфера, така и в обществения живот.

Силна воля, решителност, огромни амбиции, съчетани с непреклонност, често ги отвеждат до самия връх. Ако обаче амбициите не съвпадат с реалните възможности на даден човек, тогава той е заплашен от много опасности – например прекомерна привързаност към материалната страна на живота, липса на морални норми, невнимание към духовния и интелектуалния живот.

Вътрешна същност – 1/Външен израз – 9

И двете вибрации представляват ентусиазъм, жажда за живот, независимост и любов към свободата. В същото време действията на дадено лице ще се ръководят от съвсем различни мотиви. В дълбините на душата си той желае почести и слава, но се явява пред света като добър самарянин, който се стреми да помогне на всички страдащи.

Коя от тези тенденции ще бъде по-силна ще зависи от другите Вибрации. Той има ясен, трезвен ум, но трябва да обърнете внимание на склонността да дава невъзможни обещания.

Външен израз – 11, 22, 33 или 44, комбиниран с всеки номер на вътрешната същност

Във всяка от тези комбинации ще доминира Перфектната вибрация. Ако след намаляване на Перфектната вибрация до просто число, тази комбинация образува хармонична, тогава нейният носител ще има живот, който е непрекъснат низ от успех и радост. Ако комбинацията е умерена, Перфектната вибрация засилва различните добродетели на вибрациите, с които съжителства.

Въпреки това, в случаите, когато вибрациите рязко контрастират една с друга, шансовете за успех са рязко намалени и собственикът на такъв нумерологичен портрет ще се сблъска с дълбоки вътрешни противоречия и липса на психическа стабилност. Животът му ще прилича на люлка, люлееща се между добро и зло, мир и хаос. Само много опитен и внимателен нумеролог ще може да установи чертите, които доминират в характера на такъв човек.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com