номерология-числото 6

Характер и личност на хората родени под вибрация на числото 6

Числото 6 означава сила, която намира баланс чрез разширяване и търсене на себеизразяване. Балансът е свързан с физическите и емоционалните аспекти, които създават едно цяло. Хората, родени под влиянието на тази вибрация, се отличават с хуманизъм, щедрост и самоконтрол. Може да им се има доверие във всички отношения, тъй като са позитивни, почтени и приятелски настроени. Винаги искат най-доброто за другите и най-вече за семейството си.

За тях основната цел в живота е щастието и благополучието на собственото им семейство и хората около тях. В полза на близките си те са готови да се откажат от собствените си стремежи и интереси. Ако Шестиците почувстват, че безопасността на близките им е застрашена, те губят своята мекота и инертност и се превръщат в хора, способни на всичко, като по този начин всяват страх и ужас във враговете си.

Балансираните и деликатни шестици лесно може да бъдат обикнати. Ако дарят любовта си на някого, тогава може да сте сигурни, че тя ще продължи до гроб. Шестиците обичат да се обграждат с приятели и да приемат гости. Хората с тази вибрация изпитват нужда от красота, хармония и комфортен живот. Те неуморно се стремят да подобрят условията на живот за себе си и своите близки. Именно те носят лъвския пай от семейните задължения, които изпълняват с искрена радост. Шестиците са любящи и чувствителни, но самите те се нуждаят от любов и грижа. Чувствата играят решаваща роля в живота им.

Отличават се с впечатлителност, нежност, романтика и идеализъм. Но те са склонни да обръщат прекомерно внимание на дребните си капризи, което често прави живота им много труден. Тези хора винаги знаят как да дадат точен и правилен съвет и имат изключителни способности за анализ и логическо мислене. Шестиците са сериозни, надеждни хора, скрупульозни, последователни, но често и твърде педантични, което ги кара да обръщат прекомерно внимание на детайлите и да изразходват много сили и енергия за маловажни неща.

Във всичко търсят съвършенство, хармония и баланс. Шестиците се ръководят от възвишени идеали, те се стремят да служат на ближните си, да помагат на другите и да се борят за справедливост и човешки права. Но от друга страна, тяхната изключителна лековерност и простота водят до факта, че могат да попаднат в мрежите на пресметливи и безскрупулни хора. Много собственици на тази вибрация са склонни към мързел и пасивност, предпочитайки комфортен и безгрижен живот.

За тях е типична известна двойственост: понякога показват силен характер, упоритост и решителност, а понякога, напротив, проявяват съмнение в себе си, безсилие и комплекси, което изненадва и обърква околните. Шестиците имат традиционен и консервативен мироглед и в същото време са романтични, сантиментални и впечатлителни.

Накратко, тези същества са много уязвими, чувствителни и беззащитни, често напълно неподготвени към острата, непримирима борба, към която ни принуждава съвременният живот. Шестиците са истински гурмани, обичащи комфорта и способни да възприемат и ценят красотата. Те непрекъснато се опитват да подобрят и облагородят всичко, което ги заобикаля, купувайки красиви неща за себе си. Независимо от социалния и финансов статус, те знаят как да създадат гостоприемна и топла атмосфера в домовете си.

Представителите на тази вибрация винаги имат нужда да се грижат за някого. Това са родени пазители и ментори и колкото повече подопечни имат, за които отговарят, толкова по-щастливи се чувстват. Но внимавайте! – прекомерната грижа може да се превърне в тежко бреме за техните деца. Весели и пълни с енергия, Шестиците са отлични събеседници, но трябва да внимават да не отегчават слушателите си с ненужно бърборене.

Освен това очевидно нямат нищо против да клюкарстват. „Положителната“ Шестица е мила, искрена, деликатна и добросърдечна. Излъчва топлина, спокойствие и самочувствие. Най-голямото щастие за нея е да създаде около себе си приятна атмосфера на хармония, съгласие и красота. И все пак Шестиците са заплашени от провал в най-важната за тях област – семейния живот.

Причината за евентуален провал се крие в желанието им да предпазят прекалено близките си, както и приятелите си. Тази тенденция често приема формата на болезнена ревност, подозрение и желание постоянно да се намесва в делата на другите хора. Отрицателният аспект на тази вибрация е липсата на идеали, ненадеждност, непостоянство, мързел и желание за избягване на отговорности. Този аспект включва и склонност към преувеличаване на реалните трудности и способността с почти маниакална упоритост да се вземат присърце неща, които са не само напълно незначителни, но и пресилени.

Ако Шестиците не намерят начин за обективно и балансирано разрешаване на противоречията и трудностите, които изобилстват в живота на всеки човек, те могат да станат жертва на емоционални и умствени сривове, което става още по-вероятно, когато други Вибрации засилят тази тенденция. Те също трябва да се научат да се борят със собствената си пасивност и да се изправят пред трудните ситуации, които изискват големи усилия и способност да започват всичко отначало всеки път.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация Шестица

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрация Шестица