номерология числото 6

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрация на числото 6

Парите са много важни за родените под числото 6, защото могат да осигурят комфорт и стабилност на семейството. Те са щедри, когато става въпрос за тяхното време, съвет или помощ, но това не се отнася за паричните въпроси. По същия начин се държат и в семейството. Често са склонни да играят ролята на абсолютни господари на положението. Шестиците изпитват голямо удоволствие, ако могат осигурят на семейството всичко необходимо, но не разбират защо трябва да бъдат щедри и да дават парите си на роднини – „в края на краищата всичко това така или иначе ще бъде ваше“. Шестицата постига материално благополучие чрез собствения си труд, обикновено когато нейният нумерологичен портрет съдържа вибрации, които я правят по-„напориста“ и агресивна. Но най-често наследяват богатство. Амбивалентното отношение към живота, за което споменахме по-рано, важи и за финансовите въпроси.

В този смисъл жизненият път на Шестиците може да се сравни с асансьор, тъй като през целия си живот те се качват или слизат. Работят, реализират плановете си и когато вече постигнат целите си, губят изцяло или част от спечеленото, най-често по независещи от тях причини. Следователно те се нуждаят от „укрепване“ от други, по-мощни Вибрации. Въпреки това в по-голямата си част Шестиците управляват средствата си добре.

Предпазливи и разумни, те са способни да се възползват максимално от това, което имат. Всякакъв вид екстравагантност или прахосване на пари им е чуждо. Шестиците не са много амбициозни и не са привлечени от борбата за успех, водена от представителите на други вибрации. Те не обичат да се хвалят с богатството си, знаят как да живеят според средствата си и не поемат дългове, дори когато финансовото им състояние не е много добро, предпочитат сами да решават проблемите си и да не разчитат на помощта на другите.

Любов

Представителите на тази вибрация са искрени, лоялни и много мили хора. В по-голямата си част те са приятелски и оптимистично настроени към живота, въпреки че често са склонни да обръщат твърде много внимание на малките неща. И най-важното, те имат дарбата на дълбоко чувство и желание да служат на другите и затова винаги се опитват да се обграждат с хора, които се нуждаят от тяхната любов и грижа.

Шестиците приемат любовта много сериозно. Те търсят голяма, истинска любов и затова понякога изглеждат непостоянни и отнесени. Но ако наистина се влюбят, тогава няма съмнение за тяхната вярност. В брака и семейството намират стабилност и спокойствие, а когато са щастливи, даряват любов и радост на близките и всички около тях. За повечето Шестици домът и семейството са целият им свят, така че те трябва да внимават да не прекаляват в усилията си да се грижат за семейството и приятелите. Те трябва да помнят, че любовта, която ограничава свободата на другите, може да бъде отхвърлена.

Идеалният партньор за Шестица би бил човек със същата вибрация, с подобен характер, сходни интереси и подобен начин на живот. Шестица може да намери щастие и хармония и с Двойката, която прилича на нея по това, че е тактична и деликатна и се стреми към стабилност и вътрешен баланс. Тройките и Петиците ще доставят много удоволствие на Шестиците и ще ги научат да се наслаждават на живота, но тяхната неуравновесеност и безотговорност могат да направят съвместния живот непоносим. За да създадат силен съюз, те ще трябва да направят взаимни отстъпки. Четворката е твърде студена и затворена, а нейната сухота няма нищо общо със сериозността, характерна за Шестицата, така че съвместният им живот може да бъде доста скучен.

Една грижовна Шестица сама по себе си може да стане обект на грижите на щедрите Единици или Осмици. Тези числа, силни и авторитарни и играят „първа цигулка“ във всеки съюз, което допада на характера на Шестиците, които тук ще намерят дългоочакваното чувство за сигурност. Връзката на Шестица със Седмицата или Деветката е малко по-проблемна и може да бъде дълготрайна и силна само ако има добра воля и от двете страни.

За смелите и независими Деветки, Шестицата е твърде предпазлива и консервативна, въпреки че тези Вибрации са обединени от доброта и желание да служат на другите. Седморката, напротив, е твърде дълбока, сдържана и затворена в себе си, за да бъде разбрана от словоохотливата Шестица. Освен това възгледите за живота на тези числа са толкова противоположни, че ако не решат да направят големи взаимни отстъпки, техният съюз най-вероятно ще бъде нещастен.

Децата Шестици са пълни с любов и очарование. Като се има предвид тяхната наивност, плахост и твърде голяма податливост на влиянието на другите, родителите трябва постоянно да следят за техните приятели. Тези деца имат много богато въображение и искат да угодят на другите, така че често измислят необикновени истории за себе си, за да привлекат вниманието и да зарадват околните. Често самите те толкова много вярват в тези фантазии, че наистина започват да се чувстват важни хора. Тази черта на характера трябва да се контролира, защото от безобидни „лъжци” могат да израстнат истинските измамници, ненадеждни и недостойни за доверие.

Може да се каже, че няма по-добри родители от Шестиците. Всичките им мисли и действия са насочени изключително към благополучието на техните близки. Но за да постигнат пълна безупречност, трябва донякъде да укротят своята прекомерна загриженост. Вероятно ще им бъде много трудно да направят това, но въпреки това, трябва да се примирят с факта, че хората, които са скъпи на сърцето им, също имат право да приемате свои собствени, независими решения и да живеят според собствените си убеждения.

Житейска мисия

Целта на живота на хората родени под числото 6 е да концентрират всичките си усилия и цялата си енергия върху семейството. Мисията на Шестиците в живота е да създадат топла семейна атмосфера за любимите хора и тогава те ще изпитват истинско удовлетворение. Тяхната цел и основна задача е да дарят на близките си любов и спокойствие. Но за да стане това възможно, самите те трябва да постигнат вътрешен баланс и хармония.

Планета: Венера

Камък: изумруд, ахат, опал

Метал: мед

Зодия: Везни, Вол

Ден: петък

Цветове: зелен, син, тюркоаз.

Щастливи числа: 6, 8, 3.

Известни личности родени под вибрация Шестица:

Ернесто Сабато, Филип Гансалес, Стив Уондър, Джеси Джаксън, Шарл дьо Гол, Кристиан Бернар, Александър Дюма, Антон ван Дайк, Галилео Галилей, Хенрик Ибсен, Монтен, Ленин, Мюсе, Джузепе Верди, Томас Едисон, Алфред Круп.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com