номерология-числото 8

Вибрацията на житейските цели – числото 8 и неговите комбинации

Сумата от Числата, които определят Вътрешната същност и Външното изразяване, ни посочва целта на живота (съзнателна и скрита), както и позицията, която даден човек заема или трябва да заема в обществото.

Тази вибрация определя силата на въздействие на всички наши действия, тоест мотивите, които ни ръководят в живота, свидетелства за естеството и значимостта на всичките ни начинания.

Цели в живота – числото 8

номерология-числото 8

Целите на тези хора са много амбициозни: те се стремят (понякога несъзнателно) да се утвърдят в очите на другите. Най-често те правят това чрез придобиване на значително материално и обществено положение, което постигат благодарение на личните си качества и заслуги. Може би в началото този път няма да е лесен, но тези хора се опитват да преодолеят всички проблеми и препятствия, разчитайки на силна воля, издръжливост и на огромни амбиции.

Те осъзнават, че не са дошли на този свят, за да се забавляват и да избягват задълженията и отговорностите. Тези, които са подвластни на собствените си слабости, ще претърпят провал в живота, ще изпитат чувство за загубени възможности и неизпълнена житейска мисия. Ще се чувстват губещи и разочаровани, тъй като съдбата им е да заемат висок пост, да не се примиряват с рутината и най-важното – никога да не спират по пътя към духовното, интелектуалното и материално съвършенство.

Светлият ум, решителността, ефективността и способността да запазят самообладание във всяка ситуация ги улесняват по пътя им към успеха. Те са родени лидери, чиято жизнена задача е да водят другите към по-добро бъдеще. В напредъка си такива хора се ръководят от строги морални принципи, смело се изправят пред различни превратности на съдбата и имат рядката дарба да обръщат очевидното поражение в своя полза. Те ценят материалното благополучие и отдават голямо значение на парите, но не се характеризират със скъперничество или дребнавост.

Разбира се, те се опитват да се възползват от благоприятната финансова ситуация. Но преди всичко те обръщат специално внимание на благополучието на семейството си и хората, които зависят от тях. Нека добавим, че тези хора са сериозни, самоуверени и решителни. Винаги се опитват да бъдат опора на слабите и беззащитните. Обаче трябва да подхождат към живота с по-голямо внимание, да намалят донякъде амбициите си и да се грижат повече за вътрешното си развитие.

Комбинация: 1+7 = 8

Това са хора, които се ръководят преди всичко от желанието да постигнат значимо социално и финансово положение. Те се отличават с блестящ ум и творчески способности, както артистични, научни, така и интелектуални. Това са рационални, студени натури, упорито преследващи целите си и често лишени от сантименталност. Те се характеризират с интерес към света около тях и жажда за знания.

Комбинация: 2 + 6 = 8

Срамежливостта, сдържаността и впечатлителността са основните черти на характера на такива хора. В същото време те са надарени с чувствителност, вътрешна топлина и известен неуловим магнетизъм. В същото време са много амбициозни. Значителна роля в този случай играе вибрацията на раждането, която определя какво точно ще доминира: слабост или сила. И двете тенденции са еднакво силно изразени.

Трябва да се добави, че желанието да се откроят сред другите и стремежа за значимо социално положение, в този случай не са нищо повече от опит да се скрие собствената плахост и уязвимост.

Комбинация: 3 + 5 = 8

Амбициозни цели, желание за издигане до самия връх на социалната йерархична стълбица. Повишено внимание към парите и богатството. Тези хора се характеризират с оптимизъм и горещ темперамент. Това са нетърпеливи, импулсивни и много спонтанни натури. Случва се техният бурен темперамент да се проявява в агресия и раздразнителност. Голяма впечатлителност. Тези хора обикновено са обичани от всички, защото най-много обичат живота и околните.

Комбинация: 4 + 4=8

Житейските цели на тези хора като правило са утилитарни и практични по природа. Издръжливост, постоянство, методичност и систематичност – това са качествата, благодарение на които тези хора успяват да реализират почти всичко, което са планирали. Житейското им мото е „бавно, неуверено“. Те предприемат рисковани действия само когато рискът е оправдан и вероятността за победа е висока. Те вярват само в това, в което могат лично да се убедят. Надарени с изключителен усет към бизнеса, както и силен характер и воля. Те обаче са сдържани в изразяването на чувствата си и често се губят в тях.

Комбинация: 8 + 9 = 8

Тази комбинация насърчава научни и хуманитарни дейности. Тези хора реализират амбициозните си цели благодарение на собствения си труд. Те се характеризират с изключителна смелост, способност да вървят напред и в същото време благоразумие. Благодарение на тези качества те бързо и уверено се движат към успех, слава и богатство. Би било идеално, ако използват ценните си качества, особено бизнес способностите, за да служат на обществото.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com