номерология-числото 7

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрация на числото 7

Трудно е да се намерят хора, които се интересуват по-малко от материалните въпроси от родените под числото 7. Като цяло парите имат значение за тях само като източник на достоен живот, тъй като са капризни и имат добър вкус. Това обаче не означава, че Седмиците не знаят как да правят пари. Напротив, те много често стават успешни, въпреки че в действителност изобщо не им пука. Те не преследват слава или богатство просто защото са напълно погълнати от духовното и интелектуалното самоусъвършенстване. Славата и почестите обаче често идват при тях сами, без дори и най-малкото усилие от тяхна страна.

Седмицата е напълно непрактична и никога няма да се научи да управлява финансите си, така че ще постъпи правилно, ако повери управлението на състоянието си на по-практичен човек. Но Седмиците познават стойността на парите и обикновено са разумни в харченето им, те винаги може да останат в рамките на предварително определен бюджет и ако възникне нужда, да затегнат колана“ и да бъдат икономични.

Любов

Седмиците намират много по-трудно от другите щастието и стабилността в любовта. Предизвиквайки всеобщо възхищение от тяхното образование, благоразумие и ефективност, на сетивно ниво те нямат толкова фенове, колкото представителите на другите вибрации. Седмиците изглеждат студени и безразлични, което не допринася за тяхната особена популярност. Те знаят за това, но не могат да се променят.

Така около тях се образува един вид затворен кръг, следствие от което е все по-голямата изолация от останалия свят. Красноречието и ерудицията, които показват, когато обсъждат философски или научни теми, моментално изчезват, щом се опитат да изразят чувствата си. Те са непоправими мечтатели, дълбоко чувствителни и уязвими и може би именно тази дълбочина на чувствата кара Седмиците да станат плахи и нерешителни, когато се опитват да изразят чувствата си.

Те не знаят как да изразят преживяванията си с думи, което е причина за много неуспехи и разочарования в живота. Когато несправедливо са смятани за студени, безразлични или пасивни, присъщата им гордост не им позволява да опровергаят това мнение. И освен това, те никога няма да позволят на другите да открият възприемчивостта на тяхната природа и уязвимост.

Седмиците са галантни, отличават се с изтънченост, елегантност и добро възпитание, но не се характеризират с откровеност и спонтанност в изразяването на чувствата си. Ето защо те трябва внимателно да претеглят всичко, преди да изберат партньор в живота. По принцип най-подходящият партньор за тях би било друга Седмица, както и Четворка или Деветка. Четворката е сериозна, самоконтролираща се, разумна и сдържана като Седмицата.

Деветката от своя страна е надарена със същата интуиция и магнетизъм, както и с интерес към света и желание за духовно съвършенство. С нея, както с никое друго Число, Седмицата ще може да научи тайните на душата. Въпреки факта, че Три и Пет впечатляват Седмицата със своя ентусиазъм и любов към живота, при по-дълъг контакт с тях тези качества могат да се окажат пречка. Седмицата няма да издържи на тяхната нестабилност, непостоянство и лекомислие. Единиците и Осмиците са твърде агресивни и арогантни за Седмицата. Въпреки това, предвид техния творчески полет, активност и самочувствие, Седмиците ще бъдат толерантни към тази разлика във възгледите. Освен това хората с тази вибрация уважават таланта и интелигентността на другите и знаят как да им се възхищават.

Въпреки че Двойките и Шестиците обикновено нямат проблеми в общуването с хората, връзката им със Седмица няма да бъде особено успешна. Възприемчиви, чувствителни и пълни с чар, Шестиците и Двойките винаги изискват от другите да показват обич и да потвърждават, своята любов. Седмицата не е способна на това и следователно такъв съюз няма да задоволи и двете страни. Децата Седмици се отличават с необичайна сериозност от ранна възраст. С техните знания и поведение изпреварват връстниците си.

Мечтателни, с необичайно богато въображение, те често създават впечатление на отсъстващи, потопени в собствения си вътрешен свят. Това са предимно спокойни деца, които обичат четенето и интересните образователни логически игри. Но в ролята на родители Седмиците имат някои трудности. Отговорни и усърдни в изпълнението на родителските си задължения, те понякога изискват твърде много от децата си. Никое дете не може да бъде толкова сериозно, усърдно и отговорно, колкото изискват Седмиците. Затова те трябва да се опитат да гарантират, че връзката им с децата е основана на приятелство, партньорство и повече спонтанност.

Житейска мисия

Мисията на Седмиците е да работят за постигане на вътрешно съвършенство. Те трябва да станат пример за тези, които се стремят да се развиват духовно и интелектуално. Освен това целта на живота им трябва да бъде да предадат на другите знанията, които са придобили по време на търсенето на Истината и Абсолюта.

Планета: Луна, Нептун

Камък: аметист

Метал: цинк, калай

Зодия: Риби, Дева

Ден: неделя, понеделник

Цвят:синьо, сребро, бронз

Щастливи числа: 7, 1, 5

Известни личности родени под вибрация Седмица:

Франц Лист, Грета Гарбо, Джон Кенет Гибрит, Волтер, Марсел Пруст, Едгар Алън По, Фридрих Ницше, Ортега и Гасет, Фьодор Достоевски, Стендал, Йохан фон Шилер, Проспер Мериме, Джеймс Дийн, Ла Фонтен, Монтескьо, кралица София на Испания.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com