Вибрация на месеца

Вибрация на месеца

За да разберем какво ни очаква през даден месец, трябва да сумираме числата, съответстващи на вибрациите на раждането и житейските цели, и числата на месеца и годината, които ни интересуват.

Например, искаме да знаем каква ще бъде доминиращата тенденция през май 2025 г. за човек, чиято рождена вибрация съответства на числото 7 и чиято вибрация на житейските цели съответства на числото 2.

Ние събираме:

Вибрацията на раждане – 7

Вибрация на житейските цели – 2

7 + 2 = 9

Число на месеца – 5 (май)

Число на годината – 5 (2025 = 2 + 2+5=9)

5 + 9 =14=1+4=5

Сума: 9 + 5 = 14 =1+4=5

Отговор: Месечната вибрация на този човек съответства на номер 5.

Вибрация на месеца 1

Нови събития. Месец, който насърчава изпълнението на важни проекти, които изискват смелост, ефективност и отговорност. Този месец трябва да разчитате единствено на себе си. Промени: пътуване, работа, бизнес, контакти с хора, покупка или продажба, всичко ще бъде много изгодно.

Вибрация на месеца 2

Препоръчва се изключително внимание в действията, тъй като резултатите могат да бъдат напълно неочаквани. Вътрешна тревожност, раздразнителност, неспособност да контролирате собствените си емоции и липса на душевен баланс – всичко това може да бъде причина за много грешки: грешни решения, сривове и др. Съветваме ви да действате по-дипломатично и да се научите да контролирате себе си, както и да се погрижите за здравето си.

Вибрация на месеца 3

Като цяло месецът е много полезен и може да донесе промени в професионалната дейност или семейните дела. През този период трябва да знаете какво искате и да сте по-уверени и решителни. Вибрацията е положителна, когато става въпрос за финанси, пътуване, планиране на бъдещето, професионални контакти, както и личен живот.

Вибрация на месеца

Вибрация на месеца 4

Моментът на „полагане на основата“. Трябва да се опитате да довършите нещата, които сте започнали по-рано. Няма да планирате нищо, а ще концентрирате усилията си върху работа, учене и като цяло ще правите каквото си поискате, но винаги с мисълта за бъдещия ви живот. Точният момент за всяка инвестиция, свързана с нашето бъдеще.

Вибрация на месеца 5

Внимание: червена светлина! Необходима е повишена бдителност, този месец сте заплашени от всякакви загуби, злополуки и превратности на съдбата. Не трябва да се предприемат рискови действия. Повече от всякога трябва да се грижите за здравето си. Работете продуктивно и се грижете за близките си.

Вибрация на месеца 6

Този месец ще изисква значителни усилия от ваша страна, тъй като последствията от дейността ви през този период ще зависи единствено от вас самите. Възможно е да има определени трудности, пречки или забавяния в изпълнението на вашите планове. Сега най-вече е необходимо да поддържате вътрешно равновесие и спокойствие, опитвайки се да овладеете ситуацията. През този период е необходимо да обърнете специално внимание на здравето си.

Вибрация на месеца 7

Период на размисъл и размишления. Трябва да се обърнете към собствената си интуиция: сега, повече от всякога, тя ще ви помогне да вземете правилното решение. Пътуване и професионален успех. Приятелствата ще играят важна роля.

Вибрация на месеца 8

Месецът е много важен, има шанс да реализирате вашите амбициозни планове и мечти (в материалната сфера). Бъдете смели! Тези дни може да постигнете велики неща, ще откриете неизвестни досега запаси от енергия и вътрешен магнетизъм. Правилният момент да предприемете отдавна планирано пътуване или да получите това, което отдавна ви се полага по право. Също не се колебайте и най-накрая да се обърнете за помощ към важни и влиятелни личности.

Вибрация на месеца 9

Този месец ще бъде много важен, тъй като ще трябва да преодолявате всякакви препятствия и трудности, свързани с предходния период. Време на повишена активност. И въпреки че няма да липсват конфликтни ситуации, загуби, предателства и измами, с времето ще разберете, че този месец е бил много полезен. Препоръчително е да останете предпазливи, когато става въпрос за бъдещи планове.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com