Как ще се развие даден бизнес според нумерологията

Как ще се развие даден бизнес според нумерологията

Ако искаме да знаем как ще вървят делата на някоя компания, магазин или промишлено предприятие в бъдеще, трябва преди всичко да установим точната дата на началото на тяхната дейност, тоест датата на откриването.

Откриваме вибрацията на името, като сумираме числата (съответстващи на буквите), съставляващи името на дадената фирма. Бъдещето се определя по същия начин, както при хората – чрез сумиране на числото на вибрацията на раждане (създаване) и вибрацията на името.

Ако дадена фирма изпитва затруднения, това може да е, наред с другите неща, че вибрацията на откриването и вибрацията на името, не са хармонични. Ако нещата вървят добре, въпреки че името не е най-доброто, може да се каже с увереност, че това е резултат от успешна комбинация от тези Вибрации. При благоприятна комбинация вибрациите ще се засилят взаимно.

Значение на вибрацията получена от сбора на датата на създаване на фирмата и нейното име:

Числото 1

Имаме работа с авангардна компания, истински пионер в своята област. Това предприятие, концерн или агенция в дейността си разчита на иновативни, понякога дори революционни идеи и продуктите, произвеждани от това предприятие, ще имат същите характеристики.

Често оборудването или стоките, които се произвеждат тук, са нови за пазара, рязко различни от всичко останало. Тази вибрация обещава успех.

Числото 2

Този номер няма явно комерсиален характер. Компания с такава вибрация твърде често ще се сблъсква с всякакви препятствия. Това число най-често съответства на предприятия, които са част от по-големи обединения. Успехът на такива обединения ще зависи от взаимното влияние на вибрациите, съответстващи на конкретните участници в такива организации.

Числото 3

Това число благоприятства различни видове предприятия, свързани с общото подобряване на живота, както и доставящи удоволствие и радост на хората. Това могат да бъдат и всякакви развлекателни индустрии.

Числото 4

Това число символизира главно фирми, които произвеждат солидни, дълготрайни продукти – независимо дали са луксозни стоки или стоки от първа необходимост. Тази вибрация обещава значителни, макар и не незабавни приходи.

Числото 5

В предприятие с такава вибрация постоянно цари движение и суматоха. Най-често таква фирма ще носи големи печалби. В нея обаче често могат да възникват вътрешни конфликти: административни, лични или свързани с произвежданата продукция.

Как ще се развие даден бизнес според нумерологията

Числото 6

Число, което благоприятства фирми, произвеждащи стоки от първа необходимост. Тези предприятия могат също да бъдат свързани с образователната система или хотелиерската индустрия. Тяхното развитие не протича равномерно, характеризира се с постоянни възходи и падения.

Числото 7

Вибрацията на това число насърчава производството на изискани и елегантни стоки. Тези продукти често носят имената на известни личности, което гарантира високото им качество. Това число обещава всеобщо признание и популярност.

Числото 8

Бизнесът под въздействието на тази вибрация обикновено придобива международна слава. Това число символизира големи инвестиции, които носят милиони печалби.

Числото 9

Това число не е много благоприятно за собственици на бизнес и производители, които се интересуват единствено от генерирането на доходи. Но няма по-подходяща вибрация, когато става въпрос за благотворителни организации и институции.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com