Преназначение и бъдеще според нумерологията

Предназначение и бъдеще според нумерологията

Подписът играе изключително важна роля във формирането на личността и поведението на човек. Вибрацията, вложена в подписа, не само въвежда нови елементи, които влияят върху характера и манталитета на даден човек, но също така влияе върху живота и бъдещето му.

Въз основа на данните, получени в хода на дългогодишни теоретични и практически изследвания, може да се каже, че е възможно да се разбере бъдещето или по-точно тази част от него, която зависи от нас самите, като съберем Рожденото число и Числото на подписа. Как да изчислите вибрациите на раждане и подписа може да видите тук: Как да съставим нумерологичен портрет на личността.

Предназначение – 1

Предсказва голям успех, който най-често се постига чрез собствени усилия. Този успех е стопроцентов, но може да дойде по-късно, отколкото се очаква. Тези хора се отличават с творческа енергия и оригиналност. Очакват ги много пътувания и контакти с хора надарени с власт. Те живеят творчески, животът им е пълен с невероятни и необичайни събития.

Хората, които избират тази вибрация, разчитат единствено на себе си. Изключителната личност и интелигентност предизвикват всеобщо възхищение и уважение. Това са истински лидери и водачи, хора, които винаги са в светлината на прожекторите.

Предназначение – 2

Живот, пълен с възходи и падения. Семейството и приятелите помагат за възстановяванията след падане. Въпреки че нямат абсолютно никакъв интерес към света на бизнеса, те имат безспорен талант в тази област, особено ако работят за някой друг.

Ако използват креативността си разумно, ще могат да постигнат голям успех. Очаква ги интересен и ползотворен живот, при условие че се научат да сдържат чувствата си и да контролират честите смени на настроението. Също трябва да се научат да бъдат по-уверени в себе си.

Предназначение – 3

Живот, пълен с приключения, забавление и успех във всяко отношение. Общителността и оптимизмът им дават много приятели, включително много влиятелни. Тези хора са изключително популярни и могат да направят страхотна кариера, ако успеят да преодолеят лекомислието и липсата на чувство за отговорност, както и склонността да манипулират другите, използвайки личния си чар.

Ще пътуват много и ще водят интересен, интензивен живот, но за да постигнат пълен успех, ще им трябва повече самодисциплина и умереност във всичко.

Предназначение – 4

Успех във финансовите дела и признание в обществото. Ако изберат подходяща професия и не се отклоняват от избрания път, ще постигнат всичко, което са си поставили за цел.

Благодарение на умереността и пестеливостта те могат да постигнат значителен финансов успех. Те ще се издигнат бавно, но сигурно. Тези хора трябва да се научат да се наслаждават на живота.

Предназначение – 5

Светъл живот, пълен както с ярки, така и с радостни и тъжни събития. Избухливият, агресивен характер и липсата на самоконтрол могат да бъдат сериозна пречка за тяхното развитие.Тези хора ще имат дълъг, активен живот, изпълнен с невероятни събития. Те не отдават голямо значение на материалното богатство и дори да не успеят да постигнат богатство и слава, животът им със сигурност няма да бъде скучен и монотонен.

Ако не насочат енергията си към положителни, творчески дейности, те ще живеят в конфликт със себе си и с околната среда, ще бъдат недоволни от живота и негодуващи от съдбата си. Тази вибрация донякъде напомня на магнит, който не е инсталиран на правилното място и следователно привлича само тревоги и проблеми.

Преназначение и бъдеще според нумерологията

Предназначение – 6

Много несигурно бъдеще по отношение на финансови въпроси и професионална кариера. Но ще бъде благоприятно, ако тези хора покажат по-голяма активност и способност да се адаптират към живота.

Те не могат да си позволят да напуснат избрания от тях път, трябва да контролират емоциите си и да се научат да използват възможностите, които животът им е предоставил, тъй като са склонни да пропускат много шансове поради своята нерешителност или пасивност. Прекалените семейни задължения могат да създадат известен дискомфорт и да ограничат свободата им.

Предназначение – 7

Тези хора ще постигнат висока позиция в живота. Те ще пътуват много и може би ще живеят далеч от мястото, където са родени. Сред приятелите им ще има много влиятелни хора. Околните ще бъдат очаровани от тяхната интелигентност, елегантност, добър вкус и способност да разбират живота. Такива хора са способни на големи постижения.

Ако останалите вибрации се окажат еднакво положителни, ги очаква успех в почти всички области на човешката дейност и животът им ще бъде пълен с интересни и духовно значими събития. Но също така е възможно те да изберат живот в самота.

Предназначение – 8

Хора смели, решителни и успешни в бизнеса. Очаква ги активен, труден живот. Временни финансови затруднения, които ще бъдат преодолени чрез опит и благоразумие. Тази вибрация насърчава професионален, социален и финансов успех.

Амбициозни, широкообхватни планове. Много активен, често забързан живот. Внезапните изблици на ярост, особено в критични ситуации, и в допълнение, болната амбиция могат да ги накарат да се отклонят от избрания път.

Предназначение – 9

Това са хора способни на саможертва, щедри и водени от хуманни, възвишени принципи, предизвикват възхищение и уважение у другите. Ще пътуват много и често ще попадат в необичайни ситуации и инциденти.

Привлича ги всичко необичайно и изненадващо, както и професията или дейността, на която се посвещават. Свободни и разкрепостени личности. Може да имат успех, който ще се дължи на контактите в чужбина или на творческите си способности.