номерология числото 3

Вибрацията на житейските цели – числото 3 и неговите комбинации

Сумата от Числата, които определят Вътрешната същност и Външното изразяване, ни посочва целта на живота (съзнателна и скрита), както и позицията, която даден човек заема или трябва да заема в обществото.

Тази вибрация определя силата на въздействие на всички наши действия, тоест мотивите, които ни ръководят в живота, свидетелства за естеството и значимостта на всичките ни начинания.

Цели в живота – числото 3

номерология числото 3

Основната цел на живота в този случай е служенето на другите. Тук обаче (с редки изключения) не говорим за материална помощ или, например, за медицинска, а за внасяне на радост, оптимизъм, надежда и хармония в живота на другите хора. Тези хора лесно се справят с житейската си мисия, по природа те са необичайно весели, излъчват вътрешна светлина и любов.

Освен това са надарени с богато въображение и творчески способности, които често се реализират в артистични кариери. Този начин на изразяване им дава още една възможност да доставят радост на хората и да ги разсейват от ежедневните грижи. Творческите професии им позволяват да докажат на другите, че животът може да бъде прекрасен, ако ние самите го искаме.

Този алтруизъм и възвишени, благородни идеали им носят всеобща симпатия и признание, а понякога дори чест и слава. Такива хора преди всичко се стремят да се обградят с любовта на близките си и приятелството на весели, жизнерадостни хора. Накратко, те обичат живота и искат да му се наслаждават. Те мечтаят за богатство и лукс, искат да се отърват от всякакви грижи и скърби.

Комбинация: 1+2 = 3

Призванието на тези хора е изкуството, както и обществената дейност. Ако вибрацията на вътрешната същност съвпада с останалите вибрации, дарявайки ентусиазъм и смелост, мечтите на тези хора, ще бъдат бързо изпълнени. В противен случай постигането им ще изисква усилия и издръжливост.

Комбинация: 3 + 9 = 3

Тези хора се ръководят от идеалите на хуманизма, любовта и желанието да носят светлина и радост на света. Готови са на саможертва и го правят с радост и вдъхновение. В много сфери на живота приятелството с тях е изключително щастие. Освен това са надарени с красноречие. Ако останалите Вибрации потвърдят това, тогава такива хора ще имат значителен успех на сцената или в киното.

Комбинация: 4 + 8 = 3

Тази комбинация означава постоянство и издръжливост в постигането на основната житейска цел, която за такъв човек е финансовото благополучие. Когато се комбинират благоприятно с други вибрации, тези хора могат да постигнат значителни позиции в света на бизнеса и финансите. Отличават се с изключителна работоспособност и брилянтен интелект, както и с рядък усет и умение да правят пари.

Комбинация: 5 + 7 = 3

Тези хора се характеризират с високи идеали, алтруизъм и неизчерпаем интерес към света и хората. Те далеч не се интересуват от материалното благополучие. Те не търсят ползи за себе си, а се стремят да изпитат пълнотата на живота. Те са привлечени от възможността да разберат тайните на човешкото съществуване.

Тези хора се отличават със способността си да се ровят в проблемите на другите, дълбоко съчувствие към обидените и онеправданите, любов към хората и желание да помогнат на нуждаещите се.

Несъмнено основната цел на техния живот е да донесат щастие, помощ и утеха на лишените от съдбата. Имат големи творчески способности. От друга страна, такива хора често изпадат в хедонизъм, а пасивността и опитите да избегнат различни видове изкушения ги принуждават към постоянна борба със себе си.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com