номерология-числото 2

Вибрацията на житейските цели – числото 2 и неговите комбинации

Сумата от Числата, които определят Вътрешната същност и Външното изразяване, ни посочва целта на живота (съзнателна и скрита), както и позицията, която даден човек заема или трябва да заема в обществото.

Тази вибрация определя силата на въздействие на всички наши действия, тоест мотивите, които ни ръководят в живота, свидетелства за естеството и значимостта на всичките ни начинания.

Цели в живота – числото 2

номерология-числото 2

Временните материални амбиции отстъпват място на безпокойството, а понякога и на борбата за постигане на вътрешен мир и баланс. Такива хора се отличават със скромност, простота и плахост. Основно се стремят да бъдат полезни на другите, да помагат и да подкрепят нуждаещите се. Обикновено те се стремят да защитят не себе си, а своите близки и за това са готови на всякакви жертви. За такива хора делата на близките винаги са по-важни от техните собствени.

Това отношение към другите няма нищо общо със страхливост или угодничество. Това е вътрешно убеждение, че това е тяхната житейска мисия. Те знаят, че живеят в този свят, за да служат като арбитри в различни конфликтни ситуации, както и да носят утеха и надежда на нуждаещите се. Следователно такива хора не могат да търпят кавги и скандали, осъзнавайки, че тяхната цел е да осигурят на хората мир и спокойствие.

Освен това разбират, че многобройните им качества – такт, дипломатичност, учтивост, благоразумие, толерантност и себераздаване – са им дадени именно за да се справят успешно с възложените им задачи.

На ниво Вътрешна същност тези хора се стремят към спокоен живот, имат нужда от усещането, че са обичани и са опора за своите близки.

Комбинация: 1+1=2

Целта на живота на такива хора е да постигнат интелектуален и емоционален баланс, стремейки се към който, те не губят чувство за независимост и не се отказват да помагат на другите. Оригиналността и креативността, които ги характеризират, се изразяват в творчески дейности. Тези хора водят много активен начин на живот, но психиката им винаги се стреми към спокойствие и тишина, от които се нуждаят за ползотворно използване на многото си лични достойнства.

Комбинация: 2 + 9 = 2

Тези хора изпитват силна нужда да се посветят на служба на обществото. Отличават се с алтруизъм, доброта и възвишени идеали. Те искат да оставят добър спомен за себе си в сърцата на своите потомци. Те се интересуват от тайни знания, както и от различни благотворителни и социални дейности. В такива дейности те могат да постигнат чувство на удовлетворение и себереализация.

Комбинация: 3 + 8 = 2

Тези хора никога няма да приемат посредствеността. Тяхната водеща идея е желанието за изпъкване, за постигане на изключителни резултати на границата на човешките възможности. Ето защо те обичат успеха, властта, популярността, богатството и честта, които за тях имат неизмерима стойност. Те се отличават със смелост и издръжливост, но винаги се нуждаят от подкрепа и съчувствие от своите ближни.

Тези хора имат далечни, възвишени цели. Те са склонни към размишления, аналитичност и подреденост, стремят се към постигане на вътрешен баланс това и покой, желаят да живеят в хармония и съгласие със своите близки. Те са водени от противоположни импулси: от една страна, желанието за материална стабилност, а от друга, да опознаят себе си и да изследват тайните на човешката душа. Неуверени и уязвими, тези хора вярват само в това, което самите те могат да тестват и почувстват.

Комбинация: 4 + 7 = 2

Ако тази вибрация се проявява в човек, който не се отличава с решителен характер, тогава тази комбинация означава, че този човек мечтае за спокоен и стабилен семеен живот. За да сбъдне тази мечта, той е готов на всякакви жертви и дори на сериозна борба. От друга страна, някакъв вътрешен глас го тласка да се бори и състезава и, като правило, той излиза победител. Въпреки това, човек с такава нумерологична комбинация е постоянно изкушен да промени напълно живота си и да се посвети на любимото си семейство.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com