Комбиниране на вътрешната същност и външното изразяване - числото 3

Комбиниране на вътрешната същност и външното изразяване – числото 3

Тука са описани всички комбинации, които могат да бъдат получени чрез комбиниране на вибрацията на вътрешната същност 3 и външния израз. Трябва обаче първо да сте прочели Вибрация на вътрешната същност и Вибрация на външното изразяване.

Числото 3

Вътрешна същност – 3/Външен израз – 1

Необичайно полезна комбинация. Оптимизъм, вътрешна светлина, артистични способности и богато въображение.

Любов към живота, харизма и много други отлични качества, които допринасят за постигането на успех в живота. Има обаче опасност твърде буйната фантазия да засенчи реалността и способността да се действа разумно.

Вътрешна същност – 3/Външен израз – 2

Позитивна вътрешна същност, която доминира със своята енергия и ентусиазъм над външната неувереност. Успех в творческата дейност. Възхищение и симпатия от другите, които не могат да устоят на техния чар. От друга страна – лековерност, наивност (има опасност да бъдат използвани от други).

Благородни, щедри и алтруистични, тези хора винаги са готови да помогнат. Те доста лесно печелят признанието и любовта на другите.

Вътрешна същност – 3/Външен израз – 3

Както недостатъците, така и предимствата са силно изразени (както е при всички двойни комбинации). Благородство, щедрост, доброта, чар и множество таланти. Необикновена личност, голяма креативност, жизнерадост. Непоклатим оптимизъм, често граничещ с наивност и извън реалността.

Предупреждения: красноречие, което може да прерасне в приказливост, нестабилност на характера, повърхностност, лекомислие и прекомерна любов към развлеченията, често в ущърб на преките отговорности. Като цяло тези хора са много променливи и имат несериозен характер, намеренията им са добри, но имат слаба воля.

Вътрешна същност – 3/Външен израз – 4

Много положителна комбинация. Вибрацията на вътрешната същност означава любов към живота, оптимизъм и бистър ум. Вибрацията на външния израз говори за баланс, ефективност, решителност и търпение. Тези черти несъмнено обещават късмет и успех в живота.

Тези хора правят необичайно приятно впечатление на другите, защото са сериозни, умни, преценяващи и отговорни и в същото време остроумни и изпълнени с въображение.

Вътрешна същност – 3/Външен израз – 5

И двете вибрации подчертават изключителна жизненост, динамика, ентусиазъм, както и активност и смелост. Това е много щастлива комбинация, но би било желателно да има и по-стабилни вибрации, които да противодействат на твърде динамичния и бурен характер на тази комбинация.

Тези хора имат неукротима нужда да живеят пълноценен живот, да общуват с възможно най-много хора. Те усещат радостта от живота и могат да видят положителния му аспект във всяка ситуация.

Вътрешна същност – 3/Външен израз – 6

И двете вибрации символизират креативност, множество таланти, спокоен характер и нежно и приятелско отношение към другите. Всички тези качества правят техните собственици, пълни с чар и обаяние, към които човек не може да не изпитва чувство на симпатия и е невъзможно да им се откаже нещо.

Те са обичани от всички, умеят да получават удоволствие от живота и се наслаждават на всяка минута. Обаче е добре да бъдат подсилени от вибрации, символизиращи упорита работа и решителност, тъй като те са твърде небрежни към своите отговорности и често са просто мързеливи.

Вътрешна същност – 3/Външен израз – 7

Положителна комбинация. Чар и способност да печелят човешките сърца, в съчетание с истинска аристократична изтънченост, превръща тези в хора в открояващи се със своята изискана елегантност, както и с интелигентност и острота на ума.

Това са хора с огромен запас от оптимизъм. Те обичат да водят социален живот, в резултат на което рискуват да не използват напълно своите изключителни психологически способности и необичайно развита интуиция. От друга страна, техният оптимизъм и радост от живота им помагат да преодолеят вродената си склонност към депресия. Артистични заложби и способност за научна дейност.

Вътрешна същност – 3/Външен израз – 8

Тази комбинация ще бъде много полезна, ако нумерологичният портрет на дадено лице съдържа умерени и успокояващи вибрации. И 3, и 8 са много силни вибрации. Блестящ ум, динамизъм и ентусиазъм, съчетани с най-високата енергия сред всички вибрации, позволяват на тези хора да постигнат всяка цел. Такъв човек решително отхвърля всякакви прояви на негативно мислене и в същото време знае как да губи, без да се отклонява от избрания път.

Като цяло тази комбинация гарантира пълен успех. Ако останалите вибрации, които създават нумерологичния портрет, се окажат неблагоприятни, този човек има опасност да стане жертва на собствените си надути амбиции, а неговият кариеризъм ще означава липса на морални и етични принципи.

Вътрешна същност – 3/Външен израз – 9

Всяка от тези Вибрации е синоним на чисти, възвишени идеали, благородство и щедрост. Хората, които имат точно тази комбинация в своя нумерологичен портрет, са нетърпеливи да облагодетелстват целия свят с всичките му жители. Тези непоправими оптимисти, изпълнени с вътрешен огън, доверие и добродушие, не искат да повярват в съществуването на зло и безчестие, особено когато става въпрос за близките им хора.

Поради това те стават лесна плячка за хора, лишени от всякакви морални и етични принципи. Тази вибрация покровителства идеалисти и мечтатели, които вярват в реализацията на нереалистични утопии. Изключителните артистични способности, особено литературните, улесняват кариерата в тази област.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com