номерология-числото 7

Характер и личност на хората родени под вибрация на числото 7

Числото 7, е считано за магическо число в почти всички времена и във всички религии, символизира човек, застанал на земята, насочил погледа си към неизвестното, жаден за духовност. Това число говори за вътрешната дълбочина и духовност, към която човек се стреми. То също ни разказва за неразривната връзка, която съществува между Човека и Космоса.

Представителите на тази Вибрация най-често са вдъхновени хора, стремящи се да проникнат в същността на непознатото и тайнственото. Те обикновено са надарени със свръхестествена интуиция и психически способности. Това са родени философи, интересуващи се повече от въпросите на мисълта и духа, отколкото от материалната страна на живота. Интуицията, духовността и дълбоката интелигентност създават дистанция между тях и другите, погълнати от ежедневието.

Седмиците усвояват голямо разнообразие от знания от ранна детска възраст. Имат аналитичен ум, така че задълбочено изучават и тестват всичко, което научат. Тези хора никога няма да приемат някаква истина или факт на доверие, всяка информация първо минава през „ситото” на тяхната критична преценка. Любопитството на Седмиците няма граници. В същото време те имат изключителна наблюдателност. Те неуморно търсят истината, съвършенството, красотата и първопричината за всичко. Това „поклонение“ към знанието и истината често ги превръща в страстни библиофили. Седмиците са независими същества и индивидуалисти, които не вземат предвид мнението на мнозинството. Затова те често преминават през живота сами.

Предпазливи, резервирани, често изпълнени със съмнения или комплекси, те изпитват дълбока неприязън към проявата на емоции. Много Седмици бягат от външния свят и самотата не само не ги натоварва, а напротив, те се стремят към нея и й се наслаждават. Те искрено вярват, че изолацията от другите и ежедневието, ги прави по-богати вътрешно.

Изпълнени с метафизично безпокойство, те обичат да размишляват в тишина и уединение върху мистериите на Вселената, съществуването и човешкото битие. Много сдържани, интровертни и мистериозни, Седмиците се възприемат от другите като странни хора, като „нещо само по себе си“. Те са трудни за разбиране, тъй като не са разговорливи, откровени и общителни. Без съмнение 7 е най-мистериозното число в цялата нумерологична скала. Хората с тази вибрация изглеждат възвишени, арогантни, студени и мистериозни.

Приписват им се и черти като арогантност, гордост и склонност към глупост. Накратко, към тях често се отнасят с неразбиране и враждебност. Истинската причина за това поведение на Седмиците е проста: знаейки колко са уязвими, те се опитват да спазват дистанция, за да скрият истинските си чувства и да защитят това, което е дълбоко лично в тях. Благодарение на вече споменатата интуиция и проницателност, Седмиците виждат другите и разбират истинските им мотиви, но в същото време умеят да прикриват своите.

Само хора със същата чувствителност и изтънченост ще могат да разпознаят и разберат истинската същност на Седмицата. Представителите на тази вибрация са оригинални, горди и толкова независими хора, че като правило не са склонни да приемат никакви съвети или помощ от другите. Обикновено през целия си живот те остават верни на своите идеали и ги защитават докрай, независимо от традициите и мнението на другите.

Тези хора имат непонятен магнетизъм, както и проницателност и интуиция, често граничещи с ясновидство. Следователно нищо няма да убегне от вниманието им. Те не се доверяват на това, което не знаят; за да вярват в нещо, те трябва да го проучат и разберат. Ето защо ключът към душата на Седмицата може да бъде обръщането към техния интелект, логика и способност да мислят рационално. Горди и изпълнени със самочувствие, Седмиците се характеризират с изключителна сдържаност и изтънченост.

Загадъчни и за разлика от другите, те живеят в собствен свят, ограден с каменна стена от заобикалящата ги реалност. По правило Седмиците са плахи, тихи и самотни хора. Те имат склонност към мистика, философстване и съзерцание. Привлича ги всичко тайнствено, интересуват се от древни цивилизации, световни религии, както и от окултни науки и парапсихология. Те непрекъснато учат, четат или правят научни изследвания и дълбоките им познания са от голяма стойност за всички.

Въпреки факта, че не са привлечени от материалното богатство и големите титли, те често са много популярни, което донякъде ги натоварва. Най-добре се чувстват сами или насаме с природата, тогава могат спокойно да се отдадат на размисъл. Те обичат пътуванията, пътешествията до уединени и тихи места и усърдно избягват големи тълпи от хора. Обичат да са в компанията на тесен кръг от верни приятели, които споделят техните интереси. Само при тези условия Седмиците стават приятелски настроени и общителни.

Преобладаващото мнозинство от тях са много придирчиви в избора на приятели и трудно се срещат и излизат с хора. Умеят да слушат, но не обичат празното бърборене. Те никога не намират общ език с вулгарни или обикновени хора. Но ако предложат приятелството си на някого, вероятно няма да има по-верен и предан приятел на света.

Хората с тази вибрация са взискателни и не приемат посредствеността и лошия вкус. Стремят се към съвършенство и това желание е може би най-характерната черта на отношението им към живота. Самите те определят стандарти на поведение и идеали, но понякога вдигат летвата до недостижими висоти, в резултат на което често изпадат в униние и комплекси. Седмиците ще постигнат успех, ако се научат да използват правилно необикновените си способности.

Само заобиколени от тишина и изолирани от външния свят, те ще могат да демонстрират своите добродетели и да намерят вътрешен мир и хармония със собственото си „Аз“. Но те трябва да имат предвид, че потискането на собствените им чувства и преживявания може да ги направи недостъпни, безразлични, егоцентрични, отделени от света, което в крайна сметка може да ги отведе в психиатрична болница.

Следователно една от основните задачи, пред които са изправени Седмиците, е да се отворят колкото е възможно повече за другите, което ще им позволи да се наслаждават напълно на живота. Ако Седмицата се окаже под влиянието на негативния аспект на тази Вибрация, тя определено ще бъде изправена пред пълен крах. Неадаптирана към реалния живот, тя ще се стреми да избяга от него, прибягвайки до всякакви средства: алкохол, наркотици, секс или живот в свят на илюзии. Други негативни черти на тази вибрация са песимизъм, мрачност, меланхолия, сарказъм, заядливост, комплекси, недоверие, както и егоизъм, гняв и критичност. Тези черти могат да причинят всякакви неврози и обсесивни фобии.

Същата повишена чувствителност, която позволява на Седмиците да усещат най-фините състояния на ума на хората около нея, кара дори най-психически стабилните от Седмиците да станат уязвими към депресия. В такива моменти изглежда, че Седмиците биват наказани за греховете на цялото човечество, поели на плещите си почти всички скърби и бреме на Вселената. След известно време черните мисли изчезват толкова бързо, колкото са дошли, а душата на Седмиците, като птица, отново се втурва нагоре.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация Седмица

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрация Седмица