номерология-номер 4

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрация на числото 4

Хората, родени под влиянието на числото 4, във финансовите въпроси, както и във всички останали, са консервативни и следват определени правила. Най-често не им е лесно да направят състояние и тъй като самите те трябва да работят усилено, за да печелят пари, осъждат тези, които са разточителни или предпочитат развлеченията пред работата. Парите играят важна роля в живота на Четворките, но те ги ценят не заради възможността да живеят безгрижен живот, а заради факта, че служат като гаранция за стабилност и увереност.

Четворките живеят с мисълта за утрешния ден, а създаването на определени финансови резерви им дава чувство на самочувствие и вяра в бъдещето. Четворката понася липсата на пари по-добре от другите Числа, но ако ги има, се опитва да извлече възможно най-голяма полза от тях. Ето защо, преди да вземе решение за конкретна инвестиция или покупка, Четворката внимателно проучва възможните печалби и загуби и инвестира спестяванията си само в надеждни и печеливши бизнеси. Сред хората с тази вибрация няма да срещнете комарджии или хазартни хора: Четворките обикновено не рискуват парите си.

Въпреки факта, че съдбата не глези Четворките, с течение на времето тяхното финансово състояние като правило става по-стабилно и по-добро от това на хората, които са по-успешни, но недалновидни. Доброто им финансово състояние се постига чрез предпазливост, систематичност и правилно разпределение на средствата. Носителите на тази вибрация са като мравките: постоянно са заети с работа и се грижат нищо да не се губи.

Любов

Четворките имат качество, което се проявява във всичките им взаимодействия с хората. Това качество е лоялността. Въпреки факта, че им е трудно да покажат чувствата си, може да им се доверите безусловно и да разчитате на тяхната искреност и лоялност. Обикновено не се чувстват много комфортно в голяма компания и се стремят към тесен кръг от приятели, които споделят техните интереси и хобита. В отношенията на Четворките с противоположния пол може би липсва романтика и известна доза безразсъдство в любовта.

Но би било несправедливо да ги обвиняваме в безразличие или студенина. Четворките, както и другите, имат нужда от любов и могат да изпитат това чувство, но са твърде плахи и резервирани, за да разкрият и покажат чувствата си. Вместо да говорят за тях, те се стремят да ги потвърдят с действия. Като предпазливи и сдържани хора, те се осмеляват да изразят чувствата си само когато са сигурни, че няма да бъдат отхвърлени. Но дори и в този случай техните любовни „усилия“ се характеризират с баланс и постепенност. Следователно, като правило, те не могат да се влюбят „от пръв поглед“. Дълго се вглеждат в избраника си и обикновено се колебаят да заявят любовта си или да предложат брак.

Като съпрузи Четворките са верни и лоялни, макар и малко ревниви и дори със собственическо чувство. Те обичат уюта на дома и полагат много усилия, за да подобрят живота на собственото си семейство. Несъмнено Четворките ще бъдат най-щастливи в бракове със сериозни, уравновесени и спокойни хора.

Трябва да търсят разбиране и „сродната си душа“ сред Двойките, Шестиците и Седмиците, които са сериозни и спокойни като Четворките. Връзката с някое от тези Числа най-вероятно няма да прилича на бурен и страстен филмов сериал или любовен роман, но със сигурност ще се окаже силна и дълготрайна, особено ако Двойките и Шестиците успеят да укротят своята прекомерна впечатлителност и уязвимост, толкова характерни за тези вибрации.

Единиците, Осмиците или Деветките ще постигнат хармония и щастие с Четворка само ако укротят своята войнствена природа. Огромната любов към живота, динамиката и горещият темперамент на Тройката и Петицата несъмнено влияят на Четворка, но връзката с някое от тези Числа може да се окаже трудно изпитание за нея в бъдеще. Освен това хората с тези вибрации са твърде несериозни, за да се адаптират към живота с разумна Четворка.

номерология-числото 4

Децата с тази вибрация са спокойни, сериозни и послушни. Въпреки факта, че те усърдно и отговорно изпълняват задълженията си, те винаги остават загадка за родителите си, които трудно „пробиват“ тяхната „черупка“, за да разберат истинските мисли на своето интровертно потомство. Тъй като такива деца най-често изглеждат отдалечени и необщителни, е необходимо да се отнасяме към тях с чувствителност и разбиране. В противен случай те ще станат упорити и непокорни.

Като родители Четворките са много отговорни и се стремят да осигурят на децата си всичко необходимо за комфортен и спокоен живот. Те обаче често са склонни да бъдат прекалено строги и децата им може да възприемат тази строгост като липса на любов, Родителите Четворки трябва да се опитат да изразят чувствата си към децата си по-категорично и открито.

Житейска мисия

Житейската мисия на хората, родени под влиянието на тази вибрация, е да се превърнат в опора на сигурност и стабилност за хората около тях. Те трябва да се стремят да гарантират, че техният силен характер, висок морал и другите им отличителни качества служат за пример на другите и ги вдъхновяват да водят сериозен и отговорен живот.

Планети: Сатурн, Меркурий

Камък: гранат, сапфир

Метал: уран, олово

Зодия: Дева

Ден: сряда

Щастливи числа: 4, 6, 8

Цвят: тъмно зелен, кафяв

Известни личности родени под вибрация четворка:

Хорхе Луис Борхес, Дезмънд Туту, Хенри Форд, Ричард Вагнер, Хосе Зорила, Данте Алигиери, Зигмунд Фройд, Хенри VIII, Дейвид Хюм, Имануел Кант, Самюъл Морз, Мурильо, Морис Равел, Робеспиер, Шопенхауер, Сталин, Леон Троцки, Марк Твен , Адолфо Суарес.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com