номерология-числото 6

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 6

Хората родени под вибрацията на числото 6 са надарени с творчески и артистични способности, развито чувство за хармония, ритъм и красота. Числото 6 е тясно свързано със семейството, със службата на обществото и хората. Представителите на тази вибрация се справят по-добре от останалите при изпълнението на всякакви задачи, свързани с подобряване на финансовото състояние както на техните близки, така и на околните като цяло. Като се има предвид, че Шестиците често преживяват периоди на несигурност и колебание в живота, те трябва да засилят вярата си в своите способности и да се борят с плахостта и нерешителността.

Само тогава ще могат да действат смело и да се научат да се възползват от благоприятните ситуации, каквито, разбира се, ще имат много в живота. В края на краищата, в действителност това са хора, които просто са предопределени да постигнат успех в много области на дейност, но първо трябва да вярват в себе си, както и във факта, че другите ще забележат и оценят многото им предимства. Трябва да имат предвид всичко това, преди да изберат професия.

За да постигнат успеха, който заслужават, трябва да разберат собствените си чувства и да определят семейните си задължения, на които обикновено отдават голямо значение. Често се случва да са толкова потънали в домакинските задължения, че да забравят или да пренебрегнат професионалната си работа, пропилявайки богатите си творчески способности. Трябва да се обърне внимание и на факта, че Шестицата често дължи професионалните си успехи на близките хора, които постоянно я насърчават да действа.

Също така трябва да се подчертае, че този успех не дава повод за гордост на Шестиците и не играе съществена роля за тях, ако не подобрят семейното си положение, което е основната цел и най-важната мотивация в живота им. Тъй като те са много състрадателни, се чувстват добре в професии, свързани със социалните услуги, медицината (особено педиатрия и медицински сестри), както и обществени попечители, директори на болници, химици и бактериолози.

Шестиците работят успешно в областта на образованието и литературата като писатели, преводачи, собственици на книжарници, учители, уредници, учители и директори на училища, особено училища по изкуствата. Сред Шестиците може да се открият много психолози, психиатри, консултанти и проповедници, тъй като те имат изключителни способности да общуват с другите, а техните балансирани и спокойни думи дават смелост, възраждат самочувствието и утешават.

Шестиците имат достъп до всички области на знанието, науката и религията, само ако успеят да преодолеят съмнението в себе си и да решат да се посветят на работа в университет. Като артисти те могат да постигнат признание в такива форми на изкуство като поезия, проза, изящни и приложни изкуства, скулптура, филми, театър, танци, както и пеене и музика, тъй като хората с тази вибрация обикновено имат отлични вокални способности и музикален слух. Много известни певци са родени под влиянието на вибрацията на числото 6. Шестиците също показват голям талант в области, свързани с интериорен дизайн, мода и козметика. Може да се проявят и в работа, свързана с грижи за семейството, дома и обществото, например в администрацията, снабдяването, в сферата на услугите или в хотелиерството и търговията.

И жените, и мъжете от тази вибрация са отлични готвачи. Те проявяват изключителна креативност, сръчност и умение, измисляйки и приготвяйки най-вкусните ястия, както и организирайки незабравими приеми и приятелски партита. Шестиците са сериозни и честни хора, във всички отношения заслужават доверие и затова няма по-добри държавни служители от тях. Усърдни и трудолюбиви, Шестиците изпълняват задълженията си с радост и голямо чувство за отговорност.

Като лидери те са великодушни и щедри, но в същото време са способни да намерят недостатъци и в най-дребните неща. Те трябва да се опитат да постигнат баланс между толерантност и взискателност. От една страна, лесно могат да бъдат измамени, а от друга, с прекомерни изисквания и внимание към детайла, често настройват подчинените си срещу себе си. Ако Шестицата не е намерила работа, която да отговаря на нейните способности, тя трябва да посвети свободното си време на дейности като литературно творчество, актьорско майсторство в аматьорски театър или участие в граждански и благотворителни събития.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

One Reply to “Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 6”

Comments are closed.