Вибрация на рождената дата Числото 6

Вибрация на рождената дата Числото 6

Характеристика на числото 6

Вибрацията на датата на раждане се изчислява чрез сумиране на цифрите на деня, месеца и годината на раждане, докато сумата се сведе до едноцифрено число.

Например: 21.09.1983=2+1+9+1+9+8+3=33=3+3=6

Тази вибрация се характеризира с любов към семейството. Това са хора много разумни, уравновесени и внимателни. Шестиците са емоционални, впечатлителни, романтични и идеалистични. Обикновено правят много добро впечатление на другите със своята деликатност, доброта и нежност. Шестиците са снизходителни, сдържани и благородни, основната им цел е да се грижат за близките си. Те са общителни и внимателни към другите, благодарение на което винаги създават домашна атмосфера на комфорт и спокойствие, където и да се намират.

Като добросърдечни и простодушни хора, те развиват приятелски отношения с околните и реагират остро само когато безопасността и щастието на близките им е застрашенио. Понякога обаче тази вибрация се проявява по неочаквани начини, поради което шестиците представляват два типа характери с противоположни качества. В по-голямата си част това са хора, предразполагащи към себе си със своята чувствителност, благородство и доброта, те са пълни с любов, посвещават се на семейството и близките си и с желание участват във всякакви благотворителни дейности.

Като простодушни и добродушни същества, те не забелязват недостойните действия на другите и не са способни на грубост или агресивна реакция. Може да разчитате на тях, защото са благородни, честни и надеждни. Имат добре развито чувство за дълг и ако забравят за задълженията си, изпитват угризения. В същото време някои шестици имат напълно противоположни черти на характера: интригантство, склонност към клюки и разрушителност. Тази двойственост се разпростира и върху ролята, която играят в обществото.

Като интелигентни, умни и активни хора, Шестиците често достигат върха в социалната йерархия или в професионалната си кариера. Те са разумни и смели, методични и отговорни, а преценките им са логични, рационални и балансирани. Шестиците са по-привързани от другите към традициите и семейните отговорности, така че понякога са принудени, дори в ущърб на собствените си стремежи и желания, да изпълняват това, което смятат за свой най-важен дълг: да се грижат и покровителстват хората до тях.

Вибрация на рождената дата Числото 6

Но понякога Шестиците, които се отличават с пасивност (вторият тип, за който вече стана дума), се самозаблуждават и се крият зад тези отговорности, за да прикрият своята летаргия и нерешителност. Конфликтите и борбата за съществуване ги плашат, затова избират пътя на най-малкото съпротивление. Те се обичат твърде много и ценят спокойствието си и поставят благосъстоянието си над конфликтите, които обществото им налага.

Много талантливи Шестици се нуждаеха от обстоятелствата, да окажат силен натиск върху тях и само това, им позволи да разкрият способностите си в целия им блясък. Когато става въпрос за избор, Шестиците са склонни да предпочитат спокойния семеен живот, а не риска и промяната.

Шестиците знаят как да страдат мълчаливо и да се примиряват със съдбата, те могат да издържат и жертват много, имат чувствително и отзивчиво сърце. Те са достойни за уважение, решителни, придържат се към строги морални принципи и в същото време са впечатлителни, плахи, податливи на влияние и самовлюбени.

Шестиците са благородни, щедри, простодушни, лековерни и мили, от което другите често се възползват. Шестиците са внимателни, уравновесени и спокойни, те мечтаят да намерят своето щастие в любовта и семейния живот. Както жените, така и мъжете, са чувствителни и възприемчиви, така че винаги се тревожат дълбоко (до сълзи), когато се сблъскат с нещо, което ги тревожи или трогне.

Отрицателни качества

От негативната страна на числото 6 може да се каже, че хората с тази вибрация често са фаталисти, хипохондрици и песимисти, тровят живота си с въображаеми болести и несъществуващи проблеми. Шестиците са склонни към крайности и често не могат да се справят с емоциите си, изпадат в обсесивно състояние и реагират неадекватно.

Чувствата са „ахилесовата пета“ на тези хора и семейните или свързани с чувствата проблеми могат да ги вката в дълбоки фобии. Понякога безсилието и самоугаждането, страхът от конфликти или борбата за съществуване ги парализират и не им позволяват да се отворят. Любовта и желанието да се грижат за близките ги поробва, случва се в това да стигнат до крайности, да станат ревниви, властни и агресивни, да потискат близките с прекомерна грижа, да не им позволяват да живеят по свой начин.

Безцеремонни, склонни към интриги, те умеят тайно да влияят и манипулират другите. Ако не преодолеят качества като пасивност, инертност, болезнено възприятие и уязвимост и не успеят да погледнат трезво и обективно на проблемите на ежедневието, могат да доведат себе си до нервен срив.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com