Перфектните числа или Съвършените вибрации-11,22,33,44

Перфектните числа или Съвършените вибрации

Ние се сблъскваме с тези вибрации, когато след добавяне на числата, определящи датата на раждане, получаваме числата: 11, 22, 33 или 44, които в крайна сметка дават съответно 2, 4, 6 и 8.

Човек, роден под влиянието на тези Вибрации, стои на по-високо ниво на духовната еволюция от всички останали хора, тъй като душата му е преминала през много земни и кармични преживявания в еволюцията си. Този човек е надарен с висше съзнание и вътрешна светлина, благодарение на които разбира, че истинската цел в живота е да усъвършенства себе си и да служи на другите.

Представителите на тези вибрации, като правило, притежават дарбата на ясновидство и могат също да схванат истинския смисъл на Вселената, законите и принципите, които я управляват. Тази вътрешна светлина и разбиране им позволява да станат истински визионери, просветени и вдъхновени хора, духовни учители, чието задължение е да покажат на другите онзи „златен път“, който води до разбиране на същността на битието и най-висшето съвършенство.

С примера си те трябва да вдъхновяват другите да работят върху собственото си духовно развитие и постигане на вътрешно съвършенство. Родените под влиянието на Съвършените вибрации са истински духовни лидери, надарени с природна мъдрост и вътрешна сила, което ги кара да получават най-високите почести и привилегии, както и признание и слава във всяка област на човешката дейност.

От друга страна обаче трябва да се има предвид фактът, че тези хора живеят под огромно нервно напрежение, което може да доведе до загуба на душевно равновесие. В този случай може да се появят негативните аспекти на тези Вибрации и тогава тези хора стават безделни, груби и арогантни, неспособни да приемат реалността, в която живеят. Те се опитват да потиснат вътрешния глас, който им напомня за отговорностите им към себе си и към света и позволяват на властта, парите и славата да се превърнат в основни цели в живота им. Те забравят, че материалното богатство не трябва да има значение за тях, защото то никога не им носи щастие.

Перфектните числа съдържат морален императив, който далеч надхвърля конвенционалните норми, подходящи за обикновените хора. Но човек, роден под влиянието на такава вибрация, може да избере живот и съдба, съответстващи на основната вибрация, ако чувства, че няма да може да отговори на изискванията на по-високата вибрация. В такъв случай той трябва да прочете това, което се отнася до съответната базова вибрация, тоест 2 вместо 11, 4 вместо 22 и т.н. Но ако някой реши да издигне живота си до нивото на Учителя, той трябва да се издигне над нивото на другите хора и изпълни своята земна съдба. Именно към такива хора е адресирана информацията за Главните числа.

Перфектните числа или Съвършените вибрации.
11, 22, 33 или 44

Няма съмнение, че изборът на Перфектното число означава неуморна борба със себе си, а често и самота и неразбиране от страна на другите. Но ако тези хора решат да поемат по този труден път, те трябва да помнят, че тяхната мисия е да насочат другите към по-високите сфери на духовния живот и следователно да им помогнат да изпълнят човешката си съдба. По този начин представителите на Висшите вибрации ще спечелят благодарността и уважението на своите потомци и всички онези, с които съдбата ги събира, тъй като хората, родени под влиянието на Съвършените вибрации, имат всички данни да станат велики и необикновени личности.

Както вече казахме, Съвършените вибрации са трудни вибрации, което означава, че хората под тяхно влияние ще бъдат подложени на множество изпитания и ще бъдат принудени да се изправят пред всякакви проблеми, както материални, така и морални. Те ще могат да разрешат тези проблеми, като се позовават на своята интуиция и сила на духа, с които са надарени от природата.

Ако успеят да живеят в съответствие с възвишените си идеали, те имат всички шансове да станат могъщи в този свят и да повлияят на духовното и интелектуално развитие на човечеството. Ако изберат по-лесния път в съответствие с Базовата вибрация, нека не забравят, че животът в съответствие с положителния аспект на Базовата вибрация е не по-малко достоен за уважение от живота на нивото на Съвършената вибрация.

Перфектните вибрации могат да се характеризират по следния начин:

11-33: изключителни артистични и творчески способности, които благоприятстват това, че хората с тези вибрации създават красиви и необичайни неща, посвещаване на служба на другите хора, необходимостта от духовно развитие надделява над всичко останало.

22-44: способност да се контролират перфектно и да управляват събитията, случващи се във външния свят, огромната енергия, дисциплина и вътрешно единство ги улесняват в достигането на най-високите позиции, благодарение на които могат да реализират основната цел на живота си: да подобрят и усъвършенстват света, те постигат висока позиция, власт и влияние.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com