номерология числото 9

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрацията на числото 9

Числото 9

Деветките не са привлечени от парите или удобствата, които те предоставят. Животът, фокусиран само върху получаването на материални блага, ги превръща в отчаяни и загубили вяра във всичко хора. Представителите на вибрация 9 са известни със своята щедрост. Те обичат да организират приеми и партита, обичат да правят подаръци на своите близки и познати, а портфейлът им е винаги отворен за хора в затруднено финансово положение. Често предлагат помощта си още преди да им бъде поискана и най-често не напомнят за връщането на дълга, смятайки в наивността си, че щом някой не връща парите, значи ги няма.

Това отношение към финансите разбира се, често се използва от много нахални „приятели“. Случва се дори самата Деветка да вземе пари назаем, за да ги даде след това на приятел в нужда, водена от доста оригиналния принцип, че даването на заем е най-добрият начин за инвестиране на пари.

Все пак, въпреки своята щедрост Деветките, не са сред онези, които лесно се поддават на измама в бизнеса. Изключителната интелигентност и огромната интуиция често ги превръщат в недоверчиви и подозрителни хора. Деветките вярват, че парите съществуват, за да задоволяват основните житейски нужди, както техните собствени, така и на другите, а не за да ги харчат безразсъдно и безгрижно или обратното, да ги пазят за „черни дни“.

Но това изобщо не означава, че деветките се стремят към богатство, нищо подобно. Няма как да не се съобразяват с него именно защото не искат да зависят от него. Представителите на тази вибрация в повечето случаи нямат финансови проблеми, но рядко правят голямо състояние, освен може би в сътрудничество с хора от други вибрации. Деветките не трябва да се увличат по големи или рисковани начинания. Те ще постъпят по-мъдро, ако поверят управлението на парите си на достоен човек, който е по-практичен и компетентен в това отношение от тях.

Деветките постигат финансова стабилност чрез собствен труд и разумни инвестиции. Скромни и невзискателни, тези хора се стремят към прост и непретенциозен живот, които им осигурява усещане за свобода. Ако благодарение на щастлива случайност или по наследство те станат собственици на голямо състояние, тогава няма да има по-добри филантропи и меценати от тях.

Любов

Деветките са сантиментални и чувствителни, макар и по свой начин. Що се отнася до изразяването на собствените им чувства, те са резервирани, пазят дистанция и не обичат да демонстрират чувствата си публично. Те са романтични идеалисти, мечтатели и много често се чувстват влюбени. Но срещнат ли истинската си любов и се посвещават изцяло. Въпреки факта, че не са толкова открити като хората от другите вибрации, Деветките са сред най-толерантните, верни и отдадени партньори в живота. Тези предимства могат да бъдат оценени не само от техните близки, но и от всички, които ги познават.

Деветките обикновено нямат много приятели, но тези, с които дружат, могат да бъдат сигурни, че притежават безценно съкровище, така че трябва да пазят това приятелство като зеницата на окото си. Както вече отбелязахме, деветките могат да бъдат чувствителни и недоверчиви, но това не се отнася до чувствата. Често се отличават с непоправим оптимизъм и простота.

Идеята, че човекът, когото обичат, е способен на предателство или подлост, им е чужда. Саможертвата и предаността на Деветките към другите хора често вреди на техния интимен и семеен живот, също води до забравяне на собствените отговорности и дела. Близите се дразнят, когато Деветките посвещават по-голямата част от времето, енергията и работата си на другите, а не на семейството и дома.

За да могат да се посветят напълно на любимия човек, тези вечни мечтатели и романтици трябва да го уважават и боготворят. Но ако второто чувство се загуби, тогава те са в състояние да прекъснат тази връзка без колебание, спокойно изтривайки партньора си от собствения си живот. Те приемат брака много сериозно. Тук имаме нещо като двойственост в личността на Деветките: бидейки много независими същества и обичащи свободата, те същевременно са пленници на семейството и традициите, изпитвайки голяма нужда от любов и сигурност.

Ако негативният аспект на тази вибрация вземе връх, домът ще се превърне в истинско бойно поле: те ще преувеличават недостатъците на партньора си и ще фокусират върху тях, превръщайки брака си в пълно нещастие. Пълни с темперамент и водени от емоции, Деветките обикновено проявяват „труден“ характер. Затова трябва да бъдат изключително внимателни при избора на своя партньор. Несъмнено най-добрият кандидат ще бъде този, който ще им осигури усещане за сигурност, стабилност и подкрепа, необходими за осъществяването на тяхната духовна жизнена цел, която е работа в полза на ближните.

Най-щастливият съюз на Деветките ще бъде с човек със същата вибрация или със Седмица, тъй като тези числа се характеризират с желание за духовно съвършенство. Освен това, те се отличават с желание за знания и способност за дълбоко усещане, както и телепатия и ясновидство. Хората с тези Вибрации са еднакво сериозни, дълбоки и… екстравагантни. Деветката е много по-весела и пълна с оптимизъм, което толкова липсва на Седмиците. Но Деветката може донякъде да обърка и дори да изплаши Седмицата със своите неочаквани и бурни промени в настроението.

Добър партньор за Деветката може да бъде Четворката, тъй като тя е балансирана и спокойна и е в състояние да сдържа негативните емоции, характерни за Деветката. Освен това Четворката ще й осигури стабилност и ще й помогне да концентрира енергията си върху изпълнението на конкретни цели и планове. Четворката, подобно на Деветката, се стреми към справедливост и равенство. Двойките и Деветките са взаимно привлечени, тъй като и двете Числа са сантиментални, романтични и изпълнени с добри чувства, но ще им бъде трудно да създадат щастлив съюз, тъй като чувствителните и нежни Двойки няма да се примирят с безцеремонното и често агресивно поведение на Деветките.

Тройките, подобно на Деветките, се характеризират с любов към живота, оптимизъм и ентусиазъм, така че и двете числа могат да създадат щастлив съюз, при условие че успеят да внесат малко повече ред, дисциплина и последователност в живота си. Деветката се характеризира с липса на задръжки в изпълнението на плановете си, докато Тройката е твърде несериозна и променлива, за да се съсредоточи върху едно нещо за дълго време.

Деветките и Шестиците са свързани от общия си хуманизъм и желанието да служат на своите ближни. За съжаление, щедростта на Шестиците се простира главно до нейното семейство и близки и не разбира, защо Деветката се занимава постоянно с дейности, нямащи нищо общо със собственото им семейство. Но ако партньорът се окаже разбиращ и прощаващ, съюзът им може да се окаже много щастлив.

Девет и Осем са обединени от ентусиазъм в реализирането на целите си, но, за съжаление, целите им са напълно различни. И двете вибрации се отличават с честност и справедливост, но Осмицата се характеризира с амбиция, практичност и желание за материално богатство. Ето защо не е изненадващо, че тя няма да гледа благосклонно как щедрата и безкористна Деветка раздава на другите това, което е спечелила с упорит труд. На свой ред Деветката никога няма да разбере меркантилните, често граничещи с алчност, наклонности на Осмицата.

Решително антагонистични на Деветките са Единицата и Петицата. Първата е твърде егоистична и егоцентрична. Освен това и Единиците и Деветките имат твърде остър език, което вреди на техния съюз, тъй като критикуваната Единица „настръхва“ и се ядосва, докато Деветките таят злоба и никога не забравят обидите. Въпреки високата интелигентност, многобройните таланти и мъдрост и на двете числа, такъв съюз няма да бъде спокоен и щастлив. Почти същата ситуация възниква в случай на връзка между Девет и Пет, тъй като и двете числа се отличават с нервност и често дори агресивност. Тези хора несъмнено ще се привличат взаимно, тъй като и двамата ценят свободата и независимостта преди всичко. Но в други отношения те са толкова различни, че взаимното разбирателство между тях е невъзможно.

Децата Деветки са благородни, добродетелни и отговорни. Имат буйно въображение и обикновено живеят в свят на собствените си фантазии. Те искат да угодят и да доставят радост на своите родители, но всяко изискване за безпрекословно подчинение и несправедливост ги кара да протестират. Родителите трябва да им се доверяват, като им дават например прости задачи, защото това ще накара децата да се чувстват необходими, полезни и взети под внимание.

Деветките изпитват голяма нужда от независимост от детство. Децата-деветки, както и възрастните, не се чувстват добре в затворено пространство. Поне веднъж на ден те определено трябва да напуснат дома, не само за да се забавляват, но и просто да „поемат глътка чист въздух“ и да се почувстват свободни.

Тази необходимост трябва да се вземе предвид от родителите и възпитателите на деца Деветки. В противен случай такова дете ще се превърне в непокорен, недисциплиниран тийнейджър, причиняващ постоянно главоболие на родителите си, и всички отрицателни черти на номер 9 ще се проявят в неговата личност.

Като родители Деветките са необичайно либерални и се опитват да възпитат в децата си принципите на алтруизма, любовта към свободата и уважението към другите. Те са млади по душа, прости и донякъде наивни, така че лесно намират общ език с децата си, адаптират се към тяхното ниво и по този начин допринасят децата им да се чувстват свободни и щастливи. Участвайки в живота на децата си и не ограничавайки свободата им, Деветките в същото време изискват уважение и подчинение от тях.

Житейска мисия

Числото 9 дава на хората, родени под негово влияние, специална житейска мисия. Тази мисия е да служат на другите, да бъдат тяхна опора и утеха и да помагат за разрешаването на техните проблеми. Деветките са призвани да покажат на другите какво трябва да бъде истинска любов и щедрост. Тази задача не е лесна, но само с приемането на това предизвикателство Деветките ще бъдат щастливи и ще намерят вътрешен мир и духовно съвършенство, към което неуморно се стремят.

Планета: Марс, Юпитер

Камък: диамант, топаз

Метал: желязо

Зодия: Овен, Стрелец

Ден: вторник

Щастливи числа: 9, 4, 7

Цвят: червен.

Известни личности родени под вибрация Деветка:

Хуан Карлос, крал на Испания, Камило Хосе Села, Йоан XXIII, Алберт Айнщайн, Шърли Мак Дейн, Алфред Краус, Николай Коперник, Махатма Ганди, Гарибалди, Жан-Жак Русо, Антоан дьо Сент-Екзюпери, Уолт Дисни, Тулуз-Лотрек, Карл Густав Юнг, Веласкес, Карлос Саура, Вирджиния Улф, Йоханес Брамс, Майка Тереза ​​от Калкута, Мануел де Фая.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

One Reply to “Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрацията на числото 9”

Comments are closed.