номерология числото 9

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 9

Живият ум, наблюдателността, ефективността и способността за решаване на всякакви проблеми са ключът, на родените под числото 9 да постигат успех във всяка сфера на дейност. Несъмнено те ще постигнат най-добри резултати в работа, която отговаря на тяхната личност и характер. От всичко казано по-горе става ясно, че Деветките са особено предразположени към дейности в полза на обществото и човечеството.

Още веднъж трябва да се подчертае: тези хора имат всички данни, за да реализират най-красивите и възвишени идеали в професионалния си живот. Безкористието и благородството на душата – черти, характерни за Деветките – допринасят за това хора, които са отчаяни или преживяват трудни времена, да търсят утеха и съвет от тях. Нищо не тревожи Деветките повече от болката и нещастието на някой друг. Готови са на всякакви жертви, ако могат да помогнат на някого.

Следователно те ще бъдат отлични психиатри, педиатри или психолози, както и медицински сестри, мисионери и обществени попечители. В по-голямата си част Деветките са ненадминати като съветници и духовни наставници, както и възпитатели и популяризатори на нови методи на обучение и адаптиране на другите към нормалния живот. Деветките трябва да използват парапсихологическите си способности, като дарбата на ясновидство и лечителство.

Ако развият естествените си качества чрез подходящо обучение, те могат да станат признати експерти в областта на окултните науки. Не е изненадващо, че много представители на тази вибрационна практикуват хипноза, стават медиуми, лечители, знахари и предсказват бъдещето. Деветките проявяват интерес към изкуството и често са надарени с актьорски таланти. Дори и да не използват тези способности, за да си изкарват прехраната, те несъзнателно ги проявяват в ежедневието.

Тези хора могат да постигнат успех и в други области на изкуството като музика, поезия, вокално изкуство, рисуване, както и в интериорния дизайн и особено в изкуството на танца, тъй като имат вродено чувство за ритъм. Въпреки че Деветките не са много откровени с хората, те са в състояние да съчувстват на тревогите на другите. И го правят толкова убедително, че са способни да водят маси от хора. Но те трябва да използват този дар в полза на другите, в името на високите цели на духовното развитие на хората. Не е изненадващо, че сред деветките ще открием много библиографи, известни оратори и политици. Ясният и остър ум, съчетан с богато въображение и лична динамика, е причината Деветките да станат изключителни писатели, драматурзи, журналисти, кореспонденти и публицисти.

В същото време комбинацията от такива качества като комуникативни умения, уважение към знанията и желание за тяхното задълбочаване благоприятства учителската професия, особено в средните и висшите учебни заведения и в такива области на знанието като философия и теология. В областта на правото те се изявяват като съдии и адвокати, с най-голям стремеж към защита на човешките права и най-често го правят безкористно, ако клиентите им са бедни хора.

В същото време няма толкова пари и хора, които да принудят Деветките да защитават кауза, в която се съмняват. Уважавани, обичани и харесвани от всички, Деветките лесно формират общественото мнение. Затова те се доказват добре във всеки бизнес, свързан с търговията – като продавачи, рекламни агенти, пътуващи търговци, посредници в недвижимите имоти, търговия с предмети на изкуството, както и като брокери и банкери.

Представителите на тази вибрация, както вече споменахме, са общителни, спонтанни и изпълнени с ентусиазъм. Тези качества несъмнено допринасят за работата на такива позиции като директор на хотел, ваканционен дом, санаториум, както и организатор на екскурзии, особено за деца и възрастни хора. Деветките са се доказали добре като карикатуристи и организатори на различни големи артистични и социални събития. Те също могат да бъдат отлични филантропи и хора, които подкрепят млади таланти.

Несъмнено всяка дейност, която изисква чести контакти с хората, е много подходяща за тях. Подходящи са и за професии, които ценят конкурентоспособността и бързите, ефективни действия. Тъй като Деветките обичат свободата, природата и откритите пространства, те ще се радват да работят като фермери, овчари, лесовъди, моряци, пилоти, геолози и геодезисти. В същото време работата на служители няма да им достави удовлетворение. Тези хора се нуждаят от по-силни впечатления и емоции, както и възможности да проявят собствените си качества и инициативност.

Следователно те трябва решително да избягват да работят в затворено пространство. В този случай те могат да страдат от клаустрофобия и няма да могат да работят ефективно. Като лидери деветките те са честни и справедливи и в същото време изискват усърдие и всеотдайност от своите подчинени. Тук следва да се добави, че те не обичат да нареждат и дават заповеди, искат да работят с хора, които знаят отговорностите си и на които не е необходимо да им се напомня. Но от друга страна, те трябва да следят подчинените си да не злоупотребяват с прекомерното им доверие в хората и нежеланието да командват.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

One Reply to “Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 9”

Comments are closed.