Комбиниране на вътрешната същност и външното изразяване - числото 6

Комбиниране на вътрешната същност и външното изразяване – числото 6

Тука са описани всички комбинации, които могат да бъдат получени чрез комбиниране на вибрацията на вътрешната същност 6 и външния израз. Трябва обаче първо да сте прочели Вибрация на вътрешната същност и Вибрация на външното изразяване.

Числото 6

Вътрешна същност – 6/Външен израз – 1

Конфликтни мотивации. Вътрешната същност показва качества като домашен уют и привързаност към семейството, духовност и липса на конкурентоспособност. Всичко това предполага, че такъв човек може да пропусне повече от един шанс в живота си. Външно човек от тази комбинация изглежда самоуверен, смел, стреми се към себеизразяване и е много амбициозен.

Но в много ситуации той изпитва вътрешен страх и съмнения, които му пречат да реализира плановете си. По същество това е човек, който е мек, чувствителен и разбиращ проблемите на другите. Но той винаги внимателно крие слабостта си.

Вътрешна същност – 6/Външен израз – 2

Комбинация, характерна за хора, които се ръководят от чувствата, мислещи възвишено, нежни и добронамерени, в борбата за съществуване малко по-плахи и неуверени в себе си, отколкото е необходимо.

И двете вибрации имат подобни характеристики. Въпреки това, ако вибрацията на вътрешната същност означава привързаност към семейството и дълбоки, силни чувства, тогава вибрацията на външното изразяване показва способността да се разбира с всички хора и желанието за по-тясно сближаване с тях.

Хората с тази комбинация са интелигентни, образовани и проницателни. Те са безкрайно възхитени от всичко възвишено и духовно. Обичат изкуството и красотата. Тези същества са добронамерени и приятелски настроени. Често не могат да се защитят от агресията или от опити на другите да се възползват от тяхната наивност. Прекомерната впечатлителност и многобройните мании могат да причинят психологически проблеми.

Вътрешна същност – 6/Външен израз – 3

Изключително благоприятна комбинация, невероятни артистични способности и такива да усещат красотата. Такива хора са обичани от всички заради неустоимия си личен чар, добри маниери, дружелюбие, както и искрена добронамереност и сърдечност към всеки човек. В същото време те са надарени с голямо красноречие и изразителност.

В същото време тази комбинация често е характерна за малко наивни хора, които лесно се подвеждат от другите, които се възползват от тяхното бездействие или емоционалност. Възможни са успехи в артистичната и художествената сфера.

Вътрешна същност – 6/Външен израз – 4

Хората, които имат такава комбинация в своя нумерологичен портрет, са сериозни, отговорни и разумни, но са водени от несъвместими мотиви. Това обаче не се отразява негативно на тяхното поведение и впечатлението, което правят, тъй като тези мотиви взаимно се допълват. Вибрацията на вътрешната същност показва, че такива хора обичат да се наслаждават на предимствата и удоволствията на живота, особено в компанията на близки хора. Имат приятен и спокоен характер.

Енергията на външното изразяване показва постоянство, сериозност и благоразумие, както и упорит труд и желание за подобряване на финансовото състояние на семейството. Това са практични, пестеливи хора, които познават стойността на парите, но в определени случаи (в зависимост от другите вибрации) тези качества заплашват да се изродят в скъперничество и стиснатост.

Вътрешна същност – 6/Външен израз – 5

Тези вибрации не се съгласуват помежду си и създават изразена дисхармония, която от своя страна е причина за неадекватно, трудно предвидимо поведение. Вибрацията на числото 6 символизира мир, баланс и вътрешна хармония, както и оптимизъм, радост, любов и дълбочина на чувствата. Вибрацията на числото 5, напротив, изразява войнственост, безпокойство, както и желание за независимост и постоянно самоутвърждаване.

Ето защо не е изненадващо, че носителите на тази комбинация често водят другите до състояние на объркване с поведението си и честите промени в настроението. Въпреки факта, че дълбоко в себе си такива хора биха искали да водят комфортен, спокоен и безгрижен живот, външно те се държат като необичайно активни и ефективни. Тази комбинация може да разкрие вътрешни, скрити творчески способности.

Вътрешна същност – 6/Външен израз – 6

Двойното укрепване на чертите, характерни за числото 6, води до последователна, недвусмислена личност. Почтеност на характера, уравновесеност, щедрост, доброта и желание да бъдеш полезен на другите – това са основните признаци на тази комбинация. Такива хора често се влияят твърде лесно от другите, ценят много комфорта и обичат да се радват на живота.

Те изпитват голяма нужда да обсипват другите с любов и топлина и очакват същото. Освен това изпитват силна нужда да се посветят на служба в полза на другите, което най-често се проявява по отношение на най-близките им хора. Това са традиционалисти и консерватори, често склонни към мързел. Те се опитват да стоят далеч от всякакъв вид съперничество и борба. Най-много от всичко биха искали да живеят живот, стоплен от топлината на дома.

Вътрешна същност – 6/Външен израз – 7

Комбинация, доста трудна за дефиниране. Окончателното формиране на личността зависи от останалите вибрации. От гледна точка на 6 такъв човек живее с общочовешки проблеми, интересува се от живота „тук и сега“. В същото време е доволен от себе си и е толерантен към близките си. Има артистични способности и в по-голямата част от случаите е добър семеен човек.

В същото време вибрацията 7 предполага човек, който е загрижен предимно за подобряване на интелекта и духа си. Вътрешната топлина и емоционалност не намират израз, така че такъв човек винаги ще изглежда студен и безразличен. Тази комбинация предвещава вътрешен страх и безпокойство и дори склонност към депресия и натрапчиви състояния.

Вътрешна същност – 6/Външен израз – 8

| В този случай, както и в предишния, решаваща роля играят останалите вибрации, включени в нумерологичния портрет. Вътрешно той е мек, спонтанен човек, уравновесен, изпълнен с любов към света, макар и твърде слабохарактерен и податлив на влияние, което контрастира с поведението му, което показва сила и големи амбиции.

При благоприятни обстоятелства (съответстващи на вибрациите), такива черти, присъщи на външното изразяване като енергия ловкост и постоянство, ще помогнат за преодоляване на вътрешните мързел и апатия. В противен случай тези недостатъци ще се окажат по-силни, което ще направи невъзможно развитието и самореализацията на даден човек. Други черти, характерни за тази комбинация са умереност и склонност към алчност и скъперничество.

Вътрешна същност – 6/Външен израз – 9

И двете вибрации носят благородни и алтруистични импулси, които правят тази комбинация много благоприятна от всяка гледна точка. Нейните носители често посвещават живота си на социална работа, помагайки на бедните и нуждаещите се.

Възвишените идеали и желанието да служат на другите, понякога граничи с жертва и себеотрицание, водят до това, че тези хора успешно осъществяват големи благотворителни и социални дейности. Артистични таланти, особено актьорско майсторство. Откритост, безпристрастност, законопослушни.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com