Вибрацията на деня в който сте родени

Вибрацията на деня в който сте родени

Както всички други числа, използвани в нумерологичния портрет, денят от месеца, в който човек е роден, също е важен, защото влияе върху личността на този човек. Ако, например, някои числа често се срещат в нумерограмата, тогава вибрацията на рождения ден ги укрепва още повече. Ако това число се появява изключително само в рождената дата, то може да запълни определена празнина в личността на даден човек. Понякога тази вибрация контрастира с базовите вибрации, което обаче не означава, че е ненужна. В случая имаме работа с човек с противоречив характер и поведение.

Вибрация 1

Индивидите са умели, интелигентни, креативни и отчаяно се нуждаят от независимост. Най-често това са егоцентрични хора, които високо ценят себе си, интелектуалци, които попиват всичко и имат остър ум. Ако балансиращите вибрации присъстват в нумерологичния портрет, човек, роден на този ден, е надарен с организационни способности, това е тип мениджър, лидер, който конструктивно използва личните си качества. В противен случай този човек ще има затруднения с концентрацията и в умът му ще господства хаос, което несъмнено не е благоприятно за постигане на успех в живота.

Вибрация 2

Мек, мил характер, търпение, добронамереност и желание за сътрудничество с другите. Тези хора имат нужда от общество, за да се чувстват по-уверени и сигурни. Те са нежни, водени от емоциите си, деликатни и изискани и знаят как да ценят красотата и духовността. Те имат дарбата да създават атмосфера на мир и хармония около себе си, което може да изглежда изненадващо, тъй като те са нервни, уязвими и склонни към депресия.

Вибрация 3

Хора, които предизвикват симпатия, те са пълни с оптимизъм, имат положителен поглед върху живота и са изключително общителни, могат да предадат своята енергия, радост и топлина на другите. Имат изключителни артистични и художествени способности и могат да постигнат успех във всяка форма на изкуството. Обаче нямат голяма концентрация и издръжливост, тъй като често са твърде несериозни, променливи и повърхностни.

Вибрация 4

Интроверти, сериозни и необщителни. Практични хора, действащи методично и системно, не обичат промените и изненадите. Трудолюбиви, отговорни и със сигурност заслужават доверие. Реалисти, които стоят здраво на земята: „око да види, ръка да пипне“. Тези хора трябва да се научат да подхождат към живота с малко повече лекота, да гледат на света по-весело и да обръщат внимание на положителните му страни.

Вибрация 5

Активни, неспокойни, нервни. Хора с богато въображение и живо, ярко мислене, съмняващи се и колебливи. Те обичат промяната, която като цяло им е достатъчна в живота. Често тези промени настъпват неочаквано и внезапно, така че винаги трябва да са подготвени за тях. Това са хора, изпълнени с ентусиазъм, обичащи независимостта, свободата и стремящи се да живеят пълноценен живот, необременен от никакви ограничения и препятствия.

Вибрация 6

Хора приятни и обаятелни, чувствителни към другите, обичащи дома, семейството, приятелите, привързани към традициите, които според тях сближават и сплотяват хората. Имат дълбоко вкоренено чувство за дълг към близките, заради които често жертват интересите си. Те са професионалисти във всички области на дейност и вътрешният им баланс се нарушава само когато не срещат одобрение от околните. В тази ситуация те стават недружелюбни, критични и сухи.

Вибрация 7

Родените на този ден са сериозни хора, които се стремят да стигнат до дъното на нещата. Те са склонни да анализират и разсъждават върху същността на съществуването. Имат развита интуиция, интелигентност и множество дарби. Несъмнено те са най-запленени от разбирането на тайните на човешката душа. Те са разумни и понякога склонни към състояние на тъга и меланхолия. Тези хора са мистериозни – така ги възприемат другите.

Вибрация 8

Хората, родени на този ден, се отличават с трезв ум, предпазливост и спокойствие, особено по финансови въпроси. Това са хора, които мразят всяка половинчатост и презират посредствеността, тъй като самите те са необичайно силни личности. Освен това имат големи амбиции, способност за концентрация, издръжливост и трудолюбие. Те са родени лидери и затова животът им може да бъде верига от успехи и победи. Във всеки случай едно е сигурно: няма да бъде спокойно, премерено или скучно.

Вибрация 9

Те са алтруисти, чувствителни към човешкото нещастие и несправедливост. Въпреки това, за да могат да работят в полза на себе си и на другите, те се нуждаят от известна степен на независимост. Голямата им страст са пътуванията. Техните таланти са толкова много, че лесно могат да се изявят като хора на изкуството, интелектуалци, въобще като хора, които работят креативно. Въпреки това, дори ако живеят щастливо и комфортно, не трябва да забравят за нуждите на своите ближни.

Вибрация 10

На този ден най-често се раждат независими хора, които си проправят път в живота без чужда помощ. Тези хора имат широк набор от способности и качества, които им позволяват да постигат успех във всички области на живота. Те се отличават с много силен характер, при това са властолюбиви, уверени в себе си, имат голяма воля и чувство за собствено достойнство.

Вибрация 11

Това са хора с вдъхновение и необикновена интуиция. Затова се доверяват на вътрешния си глас и се ръководят от предчувствията си. Освен това имат ясен, остър ум и богато въображение. Нерядко имат поетични способности. Тези хора са необичайно чувствителни, впечатлителни, с благородни стремежи. Обаче трябва да контролират емоциите си, което ще им помогне да намерят вътрешен баланс и ще им даде възможност да реализират способностите си в полза на другите.

Вибрация 12

Мили и дружелюбни, ентусиазирани и весели, хората с тази вибрация се чувстват най-добре, когато са заобиколени от приятели. Те са много по-склонни да постигнат успех в области на дейност, свързани с творчеството (например в литературата), отколкото, да речем, в търговията. За да постигнат целта си, те трябва да могат да се концентрират и да не се разсейват от дреболии. В противен случай като красива бяла платноходка, ще се носят безцелно през безкрайния океан на живота. Също така могат да бъдат посъветвани да контролират по-добре прекалено променливите си настроения и голямата си впечатлителност.

Вибрация 13

Хората, родени на този ден, са трудолюбиви, дисциплинирани и бавно, но сигурно вървят към целите си. Те са склонни към интровертност, необщителни, не са склонни да се обръщат за помощ към другите и се стремят сами да решават проблемите си, без да се нуждаят от чужд съвет. Имат нужда от любов и разбиране. В същото време им струва много усилия да се отърват от предразположеността си към депресия и да се научат да изразяват чувствата си.

Вибрация 14

Родените на този ден се отличават със своята оригинална, креативна и неконтролируема индивидуалност. Те не понасят никаква рутина и се стремят към активен живот, който е доминиран от силни стимули и емоционален подем. Препоръчва им се да умерят плама и желанието си за промяна на всяка цена. Имат богато въображение и бистър, остър ум. Тези хора могат да пропуснат своя шанс за успех, ако не успеят да съсредоточат усилията си върху конкретна цел и да се възползват максимално от интелигентността и силата на характера, които не им липсват.

Вибрация 15

На този ден се раждат домошари, чувствителни, с голямо сърце. Те се нуждаят от постоянна подкрепа и внимание от близките си, постоянно да им напомнят, че са обичани. Щастието за тях означава да се грижат за семейството, но тяхното патриархално, понякога прекалено покровителствено отношение към семейството може да им създаде много проблеми, тъй като те твърдо вярват, че знаят по-добре от всеки друг какво е необходимо, за да бъдат щастливи техните близки. В същото време се чувстват свободни и необвързани и не искат да се подчиняват на другите.

Вибрация 16

Тези хора се отличават с богат вътрешен живот и развита интуиция. Те са интроверти и в същото време отворени към света. Те притежават качествата и способностите, необходими за постигане на успех във всяка област. Те се интересуват еднакво както от духовното развитие, така и от постигането на материално богатство. Те непрекъснато се занимават със самоанализ, стремейки се към духовно, интелектуално и професионално съвършенство. Прекалената сдържаност и невъзможността да изразят чувствата си обаче често са причина за тяхната самота.

Вибрация 17

Тази вибрация характеризира хора, които са практични, винаги се ръководят от здравия разум и имат таланта да изпълняват големи проекти. Тази вибрация е много положителна, когато става въпрос за финансовата сфера и обещава голям успех в тази област, но при условие, че човек, роден под нейно влияние, се вслушва в разума и своя „нюх”, когато става въпрос за бизнес.

Вибрация 18

Хората, родени на този ден, имат импулсивен и „експлозивен“ темперамент, който, съчетан с вродена злопаметност, често е причина за многото им конфликти в живота. Те са отлични наблюдатели, притежават остър, аналитичен ум и се стремят да стигнат до дъното на всеки проблем. Независими, взискателни, дори придирчиви и биха предпочели да живеят сами, отколкото да водят скучно, жалко съществуване на сив, обикновен човек.

Вибрация 19

Тези хора са много независими, възвишени и променливи. Ако не успеят да укротят експлозивния си характер, животът им ще бъде пълен с трудности. Оригинални личности, които се отнасят към живота емоционално и творчески. Като правило, те живеят забързан и приключенски живот. Получават огромна енергия и сила на духа, което им позволява да преодолеят всички препятствия и трудности, които често са следствие от начина им на живот. Тази вътрешна сила винаги им помага да се изправят след всяко падане и, ако е необходимо, да започнат всичко отначало.

Вибрация 20

На този ден се раждат плахи хора, неуверени в себе си, непрекъснато изискващи доказателства от другите за любов, грижа, интимност. Те са спокойни, миролюбиви и до края на живота си съхраняват почти детска наивност и кротост. Чувството за мярка и дипломатичността им позволяват да живеят в мир и хармония с всички. Те често играят ролята на съдия в различни видове спорове и конфликти. Но като необичайно уязвими и подозрителни хора, те трябва да се опитат да контролират по-добре емоциите си.

Вибрация 21

Тези хора са комуникативни, общителни, искрени. Това са изключително ярки личности. Приятелството и общуването с хората играят основна роля в живота им. Но от друга страна, те могат да бъдат егоисти и непредсказуеми, често правят това, което им е изгодно, напълно пренебрегвайки околните.

Вибрация 22

Ако родените на този ден успеят да бъдат достойни за тази вибрация, животът им ще се основава на високи идеали и служба на човечеството. Тези хора имат чувство за голяма отговорност към обществото, в което живеят. Ако се справят с тази задача, те ще оставят добри спомени за себе си и ще заслужат дълбоката признателност на своите потомци. Ако не чувстват сили да живеят в съответствие с вибрацията на това число, трябва да се ограничат до ролята на учтиви, трудолюбиви и отговорни хора, които усърдно изпълняват задълженията си.

Вибрация 23

Хората с тази вибрация са много интелигентни, всестранно надарени и могат да постигнат успех във всяка област на човешки живот. Те се проявяват еднакво добре както в интелектуални, артистични, така и в производствени дейности. Тези хора са уверени в себе си и имат енергичен, проницателен и аналитичен ум. Винаги успяват бързо и точно да преценят ситуацията или хората, с които си имат работа. Родените в този ден предизвикват симпатия, много чаровни и обаятелни. Въпреки това, от време на време тяхната прекомерна подозрителност се проявява и щом бъдат засегнати или малко провокирани, техният жив и експлозивен темперамент се проявява.

Вибрация 24

Това са необичайно трудолюбиви хора, които не пестят усилия за постигане на целите си. Обичат семейния живот, отговорни са и енергични. Те се отличават с дълбок хуманизъм, така че трябва да се посветят на служенето на другите, като работят например в областта на образованието или здравеопазването. Имат способности за живопис и други форми на изкуство. Понякога те са песимисти, прекалено притеснени от незначителни събития, а също така проявяват склонност към догматизъм.

Вибрация 25

Сдържани в изразяването на своите мисли и чувства, тези хора живеят дълбок вътрешен живот и повечето от тях се ръководят от строги морални принципи. На този ден често се раждат пророци и ясновидци, както и хора, търсещи да разберат тайните на Вселената. Тези хора са строги и взискателни към себе си, изпитват нужда от постоянно самоусъвършенстване и увеличаване на знанията. Самотни дори сред хората, те намират вътрешен мир и радост от общуването с природата. Често се подценяват и са склонни към меланхолия и депресия.

Вибрация 26

Хората, родени на този ден, са много темпераментни, лесно се предават на властта на емоциите и се характеризират с резки промени в настроението. Нежни, искрени и добросърдечни към другите, те в същото време имат лидерски способности и затова лесно постигат успех. Обръщат голямо внимание на неща като социален статус, пари, семейство и са готови на всичко, за да постигнат това, което искат. Те имат дълбоко уважение към тези, които успяват да постигнат всичко това. За психическото им здраве е изключително важно да поддържат баланс между чувствата и привързаността си към материалните блага.

Вибрация 27

Това са индивидуалисти, които ценят най-вече свободата, не търпят никаква зависимост и подчинение. Въпреки своята екстравагантност и нежелание да се подчиняват на общоприетите норми на поведение, те се нуждаят от компанията на хора, които се отнасят мило с тях. Само в тяхната среда те могат да покажат истинските си чувства и емоции. Техният проблем е невъзможността да покажат чувствата си към близките. Затова те често се грижат за делата на непознати, без да обръщат нужното внимание на тези, които наистина обичат.

Вибрация 28

Хората, родени на този ден, са екстравагантни, интересуват се от всичко необичайно и необикновено. Имат силен характер, независими са и амбициозни и ценят собствената си свобода преди всичко. Те имат рядък дар на убеждават и уговарят. Те неуморно замислят страхотни, изключителни проекти, но им липсва издръжливостта да ги реализират и много често техните идеи се изпълняват от други.

Вибрация 29

Темпераментни и променливи, тези хора се интересуват от много неща едновременно. Те се отличават с рядка интуиция, както и с идеализъм и чувствителност – добродетели, които трябва да използват в полза на своите ближни. Тези истински индивидуалисти не знаят как да се адаптират към общоприетите норми на поведение и морал, те искат да живеят според собствените си правила и принципи. Те са обречени на успех, но само ако използват разумно многото си предимства. От голяма помощ тук, ще бъде друга положителна вибрация, присъстваща в техния нумерологичен портрет.

Вибрация 30

На този ден най-често се раждат хора, които обичат хармонията и реда. Те предизвикват съчувствие и любов у другите. Те са променливи, но творчески надарени и притежаващи богато, живо въображение. За да живеят щастливо, те трябва да намерят приложение на своите таланти. Рутината и монотонността на ежедневието ограничават възможностите им и ги лишават от всякаква мотивация. Те са оптимисти от раждането си, гледат на света през розови очила. Стремят се към богат, забавен и приятен живот.

Вибрация 31

Тези хора удивително съчетават сериозност, чувство за отговорност и здрав разум с богато въображение и склонност към мечти и фантазии. Те са много трудолюбиви и се опитват да съсредоточат всичките си усилия, за да осигурят благополучието на себе си и семейството. По принцип не са твърде доверчиви, но в името на приятелството понякога решават да предприемат много съмнителни начинания, които могат да ги разорят. Отличават се с прямота, строга принципност и дори жестокост, както и нетърпимост към слабостите, както своите, така и на околните.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com