Вибрация 44 или числото 44

Вибрация 44 или числото 44

Родените под влиянието на тази вибрация са ярки личности и имат множество добродетели, като издръжливост, самоконтрол, магнетизъм, воля и лоялност към възвишени и красиви идеали. Тези качества им обещават щастливо бъдеще и просперитет във всеки смисъл на думата. Представителите на тази вибрация са надарени със сила, увереност, практичен ум и знаят как да използват богатото си въображение, създавайки грандиозни, глобални проекти. Те са доста ефективни във всичко, което правят, винаги виждат цялата ситуация и никога не работят хаотично.

Те знаят как да издържат на всякакви трудности и да разрешават противоречия. Благодарение на своята изобретателност те намират гениални решения там, където ситуацията изглежда безнадеждна. Те са родени лидери и мениджъри, интелигентни, хладнокръвни и аналитични, поддържащи емоционален баланс във всяка ситуация и напълно контролиращи ума и тялото. Предпазливи, честни и обичащи реда, те култивират справедливост и ефективна работа. Тяхната интуиция винаги им подсказва кое е най-правилното в момента и те винаги се вслушват в нейния глас, като действат разумно, уравновесено и тактично.

Хората от тази вибрация се отличават с огромна енергия и ентусиазъм в реализирането на своите цели и идеали. Благодарение на издръжливостта, упоритата работа и самодисциплината, те често стават лидери и организатори в този свят. Както при другите вибрации, тази вибрация предполага високи морални принципи. Хората под това влияние изпитват непреодолима нужда да се грижат за нуждаещите се и да подобрят света. Много хора, които имат числото 44 в своя нумерологичен портрет, раздават своите способности, енергия и дори жертват сила и богатство, ако това може да помогне за подобряване на света.

Като всяко човешко същество обладаващо сила и значително влияние, хората с тази вибрация
ги заплашва, че успехът ще им завърти главата и ще изоставят възвишените идеали в името на преходните ценности и моментни амбиции. Всяка перфектна вибрация включва огромна отговорност, следователно, за да живеят според съдбата си, такива хора трябва да слушат вътрешния си глас, който им показва пътя, който им е очертан от съдбата.

Път, който е изключително труден, изискващ голямо самочувствие дисциплина, благоразумие, смирение и пълна отдаденост и често неполучаване на нищо в замяна. В такива случаи единствената компенсация ще бъде удовлетворението и чувството за постижение, което за тези хора е даденост и за което те са духовно и морално подготвени. Доброто, което ще донесат, ще им помогне да устоят на многото трудности, срещани по този трънлив път – по пътя на служенето на човечеството.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com