Вибрация 33 или числото 33

Вибрация 33 или числото 33

Това число символизира идеала на универсалната любов, към всички хора. Такава любов е равносилна на саможертва и участие в бедите и радостите на другите хора. Любовта е тази, която поражда желанието да се служи на по-висши идеали и мотивира човек да жертва всичко без колебание, за да защити тези идеали.

Всички перфектни числа символизират вътрешната светлина и подчертават най-добрите качества на основните числа. Числото 33 означава перфектна хармония между всички компоненти на личността и интелекта на дадено лице.

Хармонията, спокойствието и изтънчеността, които излъчват хората, родени под влиянието на тази вибрация, особено привличат объркани и нещастни хора, търсещи утеха и подкрепа. Други характеристики, типични за номер 33, са честност, правдивост, чувство за справедливост и уважение към традицията. Без съмнение тези хора са достойни за уважение и доверие. Те привличат към себе си онези, които също като тях са родени под влиянието на съвършените вибрации. Те се стремят да влязат в ролята на ментори и духовни водачи на човечеството. Тези хора също имат шансове да станат невероятни оратори, писатели или поети.

 Въпреки това, най-силната и най-съществена мотивация, която управлява живота им, е необходимостта да предадат на другите своята мъдрост и духовна светлина. Хората, които имат числото 33 в своя нумерологичен портрет, се отличават, подобно на другите носители на съвършените числа, с изключителната си интуиция, но освен това и със своите артистични и творчески способности. Всичко, което създават, няма равно на себе си, защото никой друг не умее да усеща красотата толкова изтънчено. Те знаят как да го изразят с линия, цвят, материал и форма.

Тези хора са много привързани към семейния живот и тази привързаност често се развива в саможертва и изоставяне на собствените им цели, ако благополучието на близките го изисква. Това са хора мечтатели и идеалисти, а тяхната изключителна интуиция и фино възприятие им позволяват да усъвършенстват знанията си в областта на окултните науки, мистиката и паранормалните явления. Всички мисли и действия на тези хора са подчинени на моралните и етични принципи. Като своеобразни духовни наставници по отношение на другите, те са много взискателни към себе си.

Благодарение на многобройните си заслуги, свидетелстващи за безспорното духовно превъзходство на тези хора над другите, те се радват на всеобщо уважение и признание и често против собствената си воля са удостоени с най-високи почести и слава. Всеки човек, който има съвършенна вибрация, трябва да помни, че влиянието му върху другите е огромно. И ако не успее да се издигне до висотата на своята съдба или използва влиянието си по неподходящ начин, той ще спре в духовното си развитие, което ще доведе до чувство на морален упадък и неудовлетвореност от себе си.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com