номерология-числото 3

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 3

Изобретателните и жизнелюбиви родените под числото 3 са по природа свободни и креативни хора, така че не трябва да бъдат принуждавани да правят нищо практично или приложно. Талантите им ще намерят приложение във всевъзможните така наречени „свободни“ професии. Тройките са свързани с вибрацията, която дава многобройни таланти. Експанзивността и разнообразието от идеи позволяват на тези хора винаги да се открояват в своята професия. Те лесно овладяват всякакви знания и умения, а способностите, присъщи на тяхната природа, са толкова всеобхватни и разнообразни, че им е трудно да изберат своя собствен път в живота и след това да не се отклонят от него.

Те се проявяват навсякъде, където могат да се откроят със своя чар и находчивост, както и със своята спонтанност и лекота в установяването на контакти с хората. Очакват ги успехи в много професии, защото са интелигентни, амбициозни и имат богато въображение. Единственото нещо, на което трябва да се научат, за да се издигнат бързо в йерархията, е концентрация и издръжливост. Тогава успехът ще дойде сам, тъй като те знаят как да извличат ползи от запознанствата с други хора и от благоприятните ситуации и обикновено постигат това, за което другите не смеят да мечтаят. И освен това всичко им е простено: „Толкова са сладки…“.

В професионалните въпроси обикновено имат късмет, но тъй като получават това, което искат твърде лесно, нямат необходимите условия да подобрят силата на характера и издръжливостта си. Напротив, те често се изкушават да се откажат наполовина от започнатото и да се захванат с всичко отначало. Ако не спрат да пилеят способностите и енергията си, ще им бъде много трудно да постигнат успех. По правило те нямат комплекси и затова обичат да се открояват от тълпата и да бъдат център на вниманието. Успешно се изявяват като актьори, певци, танцьори, комедианти, използвайки страхотното си чувство за хумор и изобретателност.

По същество Тройките могат да се утвърдят във всяка област на сценичните изкуства, тъй като това им дава възможност да изразят своите актьорски и артистични таланти. Носителите на тази вибрация имат всички възможности да постигнат слава като модни дизайнери или декоратори, графици, фотографи, архитекти, както и продавачи на сувенири, играчки, спортно оборудване, бижута и предмети на изкуството. Литературните способности, богатото въображение, фантазията и огромната изобретателност допринасят за това, че те стават талантливи писатели, поети и журналисти. Тройките са щедри и имат дълбока нужда да служат на другите, което ги прави отлични учители, директори на училища, попечители на общността и болногледачи.

Имат добре развито чувство за цвят и пропорция, така че могат да бъдат и отлични художници и да се представят отлично във всяка област, свързана с модата и изкуството. Въпреки че търпението и любовта към знанието не са най-типичните черти на характера на Тройките, те имат шанса да станат изключителни специалисти в области като педиатрия, гинекология, химия, фармакология, хранене, кожни заболявания и пластична хирургия, ако могат да се посветят на работата си без резерв. Сред областите на академичните науки юриспруденцията е най-близо до тях, тъй като това е професия, която обещава новост и разнообразие, също и области, свързани с комуникацията и междуличностните отношения.

Ако нямат късмет и работата не отговаря на способностите и интересите им, Тройките трябва да посветят свободното си време на дейности, които компенсират ежедневието и монотонността. Затова в свободното си време те биха могли да практикуват бойни изкуства, да рисуват, особено карикатури, да играят в любителски театър или да се запишат на курсове по танци. Могат успешно да използват езиковите си способности, както и чувството си за красота и добър вкус, като проектират стаи или градини. мКогато работата им е интересна, Тройките проявяват изобретателност и ентусиазъм, особено ако могат да използват своите артистични и творчески способности.

Ако Тройките трябва да вършат скучна и монотонна работа, те губят жизнерадост и ентусиазъм, стават мързеливи и ненадеждни. Те нямат никакви проблеми с адаптирането към оклната среда. Същото се случва и на работа, където неизменно се радват на уважението и симпатиите на колегите си. Като шефове те никога не потискат и тероризират подчинените си, изслушват мнението им и се опитват да събудят инициативата им. Накратко, винаги е удоволствие да работиш под ръководството на Тройка.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

One Reply to “Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация на числото 3”

Comments are closed.