номерология-числото 4

Характер и личност на хората родени под вибрация на числото 4

Числото 4 дава ново измерение на познатите, фундаментални елементи на реалността. Съответстващата му форма – квадрат – ни говори за изолация и за сила, която се укрепва, без да губи собствената си енергия. Хората с тази вибрация са отговорни, почтени и сериозни. Те извършват всяка работа с пълна концентрация и точност и като се има предвид тяхната издръжливост, не е изненадващо, че постоянно постигат успехи. Те нямат време за мечти и блянове, тъй като постоянно правят или организират нещо.

Числото четири символизира стабилност и ефективност, грандиозни планове, справедливост, логика и дисциплина. Практични, солидни, сериозни и трудолюбиви, Четворките изпитват почти патологичен страх от риск, приключения и неочаквани промени. Отличават се с предпазливост и сдържаност. Затова, преди да предприемат действия, те трябва да проучат добре и да обмислят всичко – подобно на Тома-неверни, който не повярва, докато не се убеди лично. Четворките поемат рискове само когато имат всички шансове да спечелят.

Анализатори, винаги водени от ума и здравия разум, те са склонни да вземат свои собствени решения. В същото време те са толкова упорити, че никога не променят избраната от тях цел или идеал. Несъмнено подобна позиция заслужава уважение, но при условие, че не прераства в прекомерна предпазливост, склонност към която, за съжаление, е характерна за хората с тази вибрация. Нерешителността на Четворките понякога води до факта, че действията им губят смисъл и пропускат най-подходящия момент за вземане на решение.

Четворките са хора, които винаги са спокойни, тихи и резервирани. Не обичат публично да показват и изразяват чувствата си. В живота им често липсва радост и освобождаване. Те обикновено са склонни към потиснати реакции, които осъзнават и за които са много притеснени. Но те не могат да променят почти нищо, защото да си позволят да се подчиняват на гласа на сърцето си е извън техните сили. Обикновено носителите на тази вибрация не се отличават с красноречие и да се говори с тях, честно казано, не винаги лесно и приятно. Всичко, което казват, е конкретно и кратко, а понякога и прекалено грубо. Четворките знаят как да прекъсват разговор с една дума, който според тях не представлява интерес.

Те не обичат да общуват с неконкретни хора, а самите те говорят за всичко откровено и директно. Аргументите на Четворките винаги се отличават с логика и почтеност. В по-голямата си част това са консерватори, които в живота се ръководят от разума и здравия смисъл. Те вярват само в реалното и очевидното, не се интересуват от духовни или метафизични проблеми и техните решения. Стоят толкова здраво на земята, че не се увличат лесно от илюзии и празни химери или от гол ентусиазъм, неподкрепен със здрави основи.

Малцина са търпеливи, упорити и решителни като Четворките. Като правило, те нямат склонност да командват, не се характеризират с алчност и лакомия, не се стремят да се откроят и да спечелят място под слънцето. Но ако решат нещо, тогава при никакви обстоятелства няма да се отклонят от избрания от тях път. В такива случаи те се опитват да разрешат всеки проблем със смелост и решителност и няма препятствие, което да не могат да преодолеят. Тази вибрация показва сила на волята, дисциплина и самоконтрол.

Четворките са изключително усърдни и трудолюбиви и ако временно нямат какво да правят, изпитват вътрешно безпокойство и неудовлетвореност. Следователно те остават както физически, така и интелектуално активни през целия си живот. Четворките се отличават с остър и проницателен ум. В същото време те са доста уязвими, лесно се обиждат, а след това стават сурови, твърди и дори груби. Те не понасят мързела или летаргията и винаги са много взискателни към себе си и към другите. Тази позиция често води до недоразумения и конфликти с околните.

Често ги смятат за истински деспоти и нетолерантни хора. Ако добавим тук суровостта и резкостта на изявленията им, става ясно защо Четворката има толкова много врагове. Близките им обаче трябва да се научат да ги възприемат такива, каквито са, тъй като, за съжаление, не всеки има щастието да се роди Четворка и да притежава толкова много добродетели. В контактите с Четворките винаги можете да разчитате на тяхната точност, задълбоченост и добросъвестност. Често са почти патологично спретнати, обичат всяко нещо да е на мястото си. „Чистите“ Четворки, непроменени от други вибрации, винаги са мълчаливи и резервирани наблюдатели. Обичат яснотата и сигурността.

номерология-числото 4

Нямат много развито чувство за хумор и се дразнят от хора с експлозивен темперамент, словоохотливо, повърхностно и непредсказуемо поведение. Те могат да бъдат обвинени, че нямат въображение, че са бавни, скучни или прекалено привързани към материалните проблеми. Никой обаче не смее да им отрече благоприличието, твърдостта, любовта към истината, дълбоките чувства и мисли, така и последователността и постоянството. Винаги може да разчитате на Четворката: ако тя обещае нещо, винаги ще изпълни обещанието си, дори ако това изисква значителни усилия от нея. В приятелството Четворките също са верни, лоялни и заслужаващи доверие. Те са сериозни, сдържани, умеят да пазят чуждите тайни и мразят всякакви интриги и клюки.

 Имат малко приятели, но приятелствата им обикновено продължават цял ​​живот. С други думи, Четворката намира малко, но добри, изпитани и верни приятели. Често самото присъствие на хора с тази вибрация създава усещане за стабилност и сигурност, а другите оценяват тяхната енергия, издръжливост и вътрешно спокойствие. Реакцията на Четворките най-често е бавна, те не схващат в движение, като представители на някои други вибрации, те се нуждаят от време, за да усвоят всички детайли на предстоящата задача, да разберат нейната същност. В същото време те превъзхождат другите, когато става въпрос за памет, тъй като веднъж научената информация остава в съзнанието на Четворката за дълго време.

Но има ситуации, в които тези хора реагират с необичайна бързина. Това се случва при всякакви прояви на социална несправедливост. По правило винаги има някаква Четворка, която е опозиция на несправедливи правителства или диктатури. Тя се посвещава изцяло на „бизнеса“ с решителността и постоянството, които са толкова характерни за Четворките във всички други области на живота. Няма по-радикален или дори тираничен лидер от Четворката. Понякога дори се питаш могат ли такива трудолюбиви, търпеливи и непреклонни хора изобщо да се провалят? И все пак те търпят поражение, когато използват огромната си сила на волята, започват да се борят срещу всички и всичко или се стремят да постигнат целите си на всяка цена.

В този случай онези прекрасни качества, с които те са толкова щедро надарени, могат да станат разрушителни. Затова Четворките трябва да внимават да не станат тесногръди, да не изпаднат в прекалена строгост, огорчение, както и фанатизъм, агресивност или скъперничество. „Отрицателните“ Четворки се характеризират с лекомислие, мързел, апатия, неспособност за концентрация, страхливост, дребнавост или крайно съмнение в себе си – тоест черти на характера, които са точно противоположни на добродетелите, които отличават тази вибрация.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрация Четворка

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрация Четворка