Вибрация на рождената дата Числото 8

Вибрация на рождената дата Числото 8

Характеристика на числото 8

Вибрацията на датата на раждане се изчислява чрез сумиране на цифрите на деня, месеца и годината на раждане, докато сумата се сведе до едноцифрено число.

Например: 23.09.1983=2+3+9+1+9+8+3=35=3+5=8

Това число дава на човек много ярка индивидуалност. Осмиците са енергични, войнствени, амбициозни, смело вървят към целите си, не позволявайки на никого да им попречи или да ги надмине. Сред осмиците има много, които са родени в много бедни семейства, но въпреки това са постигнали успех и са заслужили всеобщо признание. Тази вибрация винаги е придружена от триумф и слава. Почти омразната амбиция на Осмиците не е свързана само с пари, както смятат мнозина. Преди всичко Осмиците се стремят да се движат нагоре.

Осмицата никога не е доволна от позицията си – тя винаги иска да се издигне още по-високо. Всяко спиране означава крачка назад за нея. Тя все още не е постигнала една цел, но вече започва да мисли за следващата.

Осмицата се характеризира с целенасоченост, решителност, стремителност, голям ентусиазъм и отдаденост. Осмиците са склонни да отиват от едната крайност в другата. Те не признават средата, вярвайки, че всичко трябва да е бяло или черно, да или не, сега или никога. Тази изключителна черта на характера, която ги отличава от всички останали Числа, ги прави хора, заслужаващи доверие, тъй като те винаги заемат категорична позиция.

Те са искрени и честни, с тях винаги знаеш какво да очакваш, защото те носят отговорност за действията си. Понякога обаче са способни на крайности в импулсивните си реакции. Когато Осмицата върви към някаква цел, тя изглежда толкова стремителна, напориста и смела, че е невъзможно да й се устои. Понякога обаче тя е завладяна от парализиращ страх, защото, както вече беше казано, тя не знае „средата“. Тогава тя става нерешителна, колеблива, несигурна, сякаш е съвсем друг човек.

 Преди да започне да действа, Осмицата изпитва истински пристъпи на съмнение, изненадващи онези, които са свикнали да виждат в нея активен, винаги уверен в себе си човек. Осмиците са практични, градивни, реалисти, те са уверени в себе си, отговорни и енергични, надарени с голяма морална и физическа сила, която се проявява в техните действия и във външния им вид. Като правило изглеждат привлекателни, достойни и величествени, което показва придобит авторитет и голямо влияние върху другите.

Вибрация на рождената дата Числото 8

Осмиците знаят как да се контролират. Те никога не губят самообладание и могат да издържат повече от другите вибрации. Когато обаче търпението им се изчерпи, реагират много остро, без да се съобразяват с факта, че могат да разрушат всичко постигнато или да загубят благоволението на влиятелен човек.

Блестящата си позиция в живота дължат на постоянство, смелост, дисциплина и концентрация. Техните цели са практични, реални и конкретни, тъй като в действията си винаги се ръководят от здравия разум и не си позволяват илюзии или наивност.

Осмиците не са свикнали да действат безцеремонно, тъй като те ценят много честта и достойнството и никога не стигат до необмислени, неоправдани действия. Те са честни и искрени, стараят се

да бъдат безпристрастни и обективни в преценките си, защото истината и справедливостта са най-важни за тях. Като амбициозни и смели хора, Осмиците се изправят пред предизвикателствата на живота със смелостта на истински комарджия, способен да заложи всичко на карта, въпреки че по правило рисковете им са добре пресметнати, тъй като започват да действат едва след като всичко е внимателно планирано.

Отрицателни качества

Такъв силен темперамент може да бъде опасен, така че осмиците трябва да обърнат внимание на своите недостатъци като упоритост, непоносимост, твърдост, прекомерни изисквания и прекален темперамент. Необичайно амбициозни, без угризения, прагматични, неотстъпващи пред нищо, за да постигнат целите си, те могат да бъдат коварни, егоистични и недоверчиви, пренебрегвайки духовната страна на своята личност.

Те са упорити и неотстъпчиви и фанатично защитават своите възгледи и убеждения. Ако в тях преобладават отрицателните свойства на това число, тогава те не прощават обиди или предателство, арогантни, безцеремонни, отмъстителни и жестоки.

Непримирими и деспотични, те могат да направят живота на близките непоносим, ​​ако не се опитат да балансират силата с чувствата, амбицията с предпазливостта, категоричността с толерантността и пламенната защита на справедливостта с нежността и умението да прощават. Те са прекалено взискателни, защото се надяват другите да действат със същата отдаденост като тях, но трябва да знаят, че това е почти невъзможно: никой няма такъв ентусиазъм и огън.